Kenzan Tours

Kenzan Tours

En del av Kenzan Travel www.kenzantours.se
  • BadgeFourYears
4.7

Vi på Kenzan Tours är en del av Kenzan Travel AB och är specialister på skräddarsydda resor. Vi lyssnar på dina önskemål och sätter ihop just din drömresa. Vi erbjuder prisvärda resor till stora delar av världen. Med våra resor kan du till exempel åka på safari, möta fjärran kulturer, se spektakulär natur och koppla av med sol...

432 omdömen om Kenzan Tours

Sedan starten hos Reco 2013

Anne-Marie J
Skrev om Kenzan Tours

Lyhördhet, stor anpassning till våra önskemål med mycket bra underleverantörer. Kvalitet rakt igenom!

Svar från Kenzan Tours

Hej och tack för ditt omdöme Anne-Marie. Vad härligt att ni har haft en bra resa. Varma hälsningar Kenzan Travel

Gunilla J
Skrev om Kenzan Tours

Så lyhörda och proffsiga - men suveräna samarbetspartners över hela världen! Allt fungerade perfekt vid vår skräddarsydda resa i Peru och Galapagos

Svar från Kenzan Tours

Hej Gunilla, Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att höra att resan levt upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig inför ditt nästa reseäventyr. Varma hälsningar Kenzan Travel

Conny J
Skrev om Kenzan Tours

Vi har haft en väldigt bra kontakt med Kenzan i upplägget och bokningen av resan. Ella och Cathinka har varit fantastiska i att lyssna på våra önskenål och skräddarsy den resa vi önskade. Allt blev till största belåtenhet. Vi hade otroligt fina upplevelser hela vägen. Vi är imponerade av nivån på samtliga guider (utom ett par kanske;-) där all varit oerhört pålästa, kunniga och inkännande - de förmedlade inte bara historia och fakta utan även en korrigerad bild av historieskrivningen på ett ödmjukt och tänkvärt sätt, bra...

Svar från Kenzan Tours

Tack för ditt omdöme Conny, vi är så glada för att du i stora delar är nöjd med din resa. Vi tar till oss de delar av resan du inte är nöjd med och kommer att hantera detta tillsammans med våra samarbetspartners i Peru. Och vi ser mycket fram emot att få höra från dig igen vid nästa stora upplevelse. Hälsningar Kenzan Travel

Sandra H
Skrev om Kenzan Tours

Bra. Kunniga reseledare som lyssnade på våra behov och vi fick en drömsemester på Tobago, Så bra boende pensionat Turtle view och engagerad kontaktperson, Jason, på plats. Tydlig information från Kenzan inför resan.

Svar från Kenzan Tours

Hej och tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme Sandra! Vi är glada att ni är nöjda med er resa och ska meddela Jason om era fina ord. Vi hoppas att vi får hjälpa er nästa gång ni ska ut på äventyr. Vänliga hälsningar Kenzan Travel

Gunilla C
Skrev om Kenzan Tours

Vi ville resa till Tobago och sökte på nätet. Där fanns olika resebolag att välja på och vi fastnade för Kenzan förslag med två öar och två olika naturupplevelser ( regnskog / strand). Kontakten med Kenzan har varit via Mail och telefon och varje gång har de skickat snabb respons på våra frågor och funderingar. Vi har blivit vänligt bemött vid varje tillfälle. Alla resedokument och vouchers har varit tydliga och med rätt innehåll.

Svar från Kenzan Tours

Hejsan Gunilla! Tack för din resa med oss till Trinidad & Tobago och återkoppling om din upplevelse. Vi är glada att du blev nöjd med reseupplägget. Hälsningar Kenzan Travel

Johan S
Skrev om Kenzan Tours

Very professional and gave us really good advice where to go and stay. I truly recommend Kenzan Tours to everyone

Svar från Kenzan Tours

Hello Johan and thank you so much for your glowing review! We hope to help you plan your next travel-adventure as well. Warmest Regards Kenzan Travel

Kjell J
Skrev om Kenzan Tours

Vi är övergripande nöjda. Endast småsaker att anföra. För många störningar i boendet. Städning, frukost på oregelbundna tider, många agenter på besök för att sälja tilläggstjänster etc. Dåligt tryck i kallvattnet. Men som sagt det var småsaker. Totalt sett tackar vi för en prisvärd och kvalitativ resa. Särskilt bra service innan resan, svar på frågor och förtydliganden etc. Hälsning Kjell Jönsson

Svar från Kenzan Tours

Hej och tack för ditt omdöme Kjell. Vi är glada att ni i stort är nöjda med er resa och kommer hantera delarna ni inte är nöjda med med våra samarbetspartners på Seychellerna. Vi ser mycket fram emot att få höra från dig igen vid nästa stora upplevelse. Hälsningar Kenzan Travel

Anna Elisabeth H
Skrev om Kenzan Tours

Vi var på safari Tanzania nu i feb 2025, och är supernöjd då resan överträffade förväntningarna. Bra arrangerat, guiderna var kunniga och lodgerna var ett stort plus då man kom nära djur och natur. Förutom en super resa så var gänget toppen och Ella otroligt engagerad. Kan varmt rekommendera Kenzan Travel. Lisa & Björn

Svar från Kenzan Tours

Hej Anna, Stort tack, vad roligt att höra att resan överträffade dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig inför ditt nästa reseäventyr. Vänliga hälsningar Kenzan Travel

Reijo J
Skrev om Kenzan Tours

Köpte en rundresa till Costa Rica. Vi hade höga förväntningar på grund av en tidigare safariresa som de anordnat föredömligt. Bemötandet var vänligt men flexibiliteten begränsades av valmöjligheter.

Svar från Kenzan Tours

Hej Reijo! Tack för ditt omdöme, vi är så glada för att du i stora delar är nöjd med din resa. Vi tar till oss de delar av resan du inte är nöjd med och har kontaktat vår lokala samarbetspartner i Costa Rica. Din resesäljare kommer att återkomma till dig när vi har fått svar och ser mycket fram emot att få höra från dig igen vid nästa stora upplevelse. Hälsningar Kenzan Travel

Anders W
Skrev om Kenzan Tours

Gruppresa Tanzania/Zanzibar febr -25. Vi upplevde resan som väl planerad och genomförd under kompetent, erfaren, lyhörd, positiv, professionell och personlig ledning (Ella). Resan stämde också bra med beskrivningen och med god ordning och trygghet. Det var en härlig grupp som Ella svetsade ihop redan från hemmaplan. Safarin har varit fantastisk med kunniga, lyhörda och trevliga lokala guider och väl valda platser med hänsyn till djur och natur i förhållande till säsongen. Det var utmärkt boende och mat. På Zanzibar bodde...

Svar från Kenzan Tours

Hejsan Anders! Tack så mycket för att du tagit dig tiden att lämna feedback till oss. Du är varmt välkommen att återkomma nästa gång du ska på "en resa för livet". Vänliga hälsningar Kenzan Travel

Carita J
Skrev om Kenzan Tours

Hela upplevelsen från bokning av resa till mottagande och upplevelser under resan har varit fantastiskt. Väldigt bra safari med bra boenden och guider. En upplevelse för livet. Rekommenderas starkt!

Svar från Kenzan Tours

Hej och tack för ditt omdöme Carita. Vad härligt att ni har haft en bra resa. Varma hälsningar Kenzan Travel

Nils E
Skrev om Kenzan Tours

Jag var på gruppresa Tanzania och Zanzibar, både Feb 2024 och åkte nu igen 2025 då jag var så nöjd förra året. Mkt bra planerad safari med bra lodger och guider. Framför allt safaridelen rekommenderas varmt! Helt fantastiskt!

Svar från Kenzan Tours

Tjenare Nils! Alltid så trevligt att ha med dig på våra resor. Tack så mycket för att du tog dig tiden att lämna feedback och vi ser fram emot att planera ditt nästa reseäventyr. Varma hälsningar Kenzan Travel

Christer S
Skrev om Kenzan Tours

Gruppresa Tanzania/Zanzibar febr-25. Hade höga förväntningar som uppfylldes med råge. Mycket kunnig reseledare (Ella) som medverkade i gruppen o skapade en fin stämning. Kompetenta o trevliga lokala guider. Bra information innan om resans upplägg (stämde till 100%). Bra boende på lodger under safarin med bra mat o trevlig personal. Langi langi på Zanzibar härligt läge och även där bra utbud o trevlig personal. Uppskattar att Kenzan Travel jobbar tillsammans med och stödjer lokala leverantörer. Mycket prisvärd resa som vi varmt rekommenderar. //Anne-Maj o Christer, Visby

Svar från Kenzan Tours

Hejsan Anne-Maj & Christer! Stort tack, vad roligt att höra att resan överträffade era förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa er inför ert nästa reseäventyr. Hälsningar Kenzan Travel

Patrick B
Skrev om Kenzan Tours

Professionellt, service mindet. Resan uppfyllde våra förväntningar, inget mer, inget mindre. Vi är jätte nöjda med resmålet som gav oss den avkoppling vi behövde.

Svar från Kenzan Tours

Hej Patrick! Tack för ditt omdöme, vi är så glada för att du är nöjd över din resa. Vi ser fram emot att få höra från dig vid nästa stora upplevelse Hälsningar Kenzan Travel

Annelie G
Skrev om Kenzan Tours

Hej, Jag var med på gruppresan feb-25 till Tanzania och Zanzibar. Blev tipsad av Nils som varit med på en tidigare resa. Bemötandet från början till avslut var otroligt bra. Ella har mailat regelbundet och även skapat en WhatsApp grupp för oss alla. Bättre reseledare har jag aldrig träffat, personlig och rolig samt seriös. Safarin har varit helt fantastisk, de olika boendena har varit fina och maten god. All personal runt i kring har varit så behjälpliga. Våra guider i jeeparna var helt otroliga med sitt respektfulla förhållande...

Svar från Kenzan Tours

Hej Annelie! Tack för din resa med oss och återkoppling om din upplevelse. Vi är glada att du blev nöjd med reseupplägget. Hälsningar Kenzan Travel

Peter H
Skrev om Kenzan Tours

Vi köpte rundtur south caribean, arenal, san gerardo de Dota,Corcovado. Feedback: Cahuita Park: inställd snorkling, 10 km vandring -> förväntar oss refund! SAN Gerardo de Dota: upphämtningstid till Corcovado mycket oklar- förare 30 min innan och ansåg angiven tid för snål att hinna båt med tanke på trafik mm Corcovado: ingen reception, ingen möjlighet att köpa ngt snacks/ätbart bara bar. oklar info från hotell Oklart var/när man träffas för utflykt/avfärd , hur man får tag i cyklop mm

Svar från Kenzan Tours

Hej Peter! Stort tack för att du reste med oss och för att du delar med dig av dina upplevelser. Vi uppskattar verkligen din återkoppling! Vi gör alltid vårt bästa för att förmedla att vissa delar av en resa kan påverkas av yttre faktorer som väder och trafik, och vi förstår att det kan vara en besvikelse när något inte blir som planerat. Självklart har ni blivit återbetalda för era utgifter för snorkelturen. Under resan är du alltid välkommen att kontakta boendet, våra samarbetspartners eller oss om du har några frågor...

Bitte G
Skrev om Kenzan Tours

Var på gruppresan Tanzania/Zanzibar. Hade höga förväntningar och de överträffades speciellt safarin. Mycket bra bemötande och Ella är ju helt klockren.

Svar från Kenzan Tours

Stort tack för ditt omdöme, vi är glada att du väljer att resa med just oss. Vänliga hälsningar Kenzan Travel

Cristin M
Skrev om Kenzan Tours

Min upplevelse av Kenzan Tours är blandad. Då jag reste med dem för 10år sedan upplevde jag dem som betydligt mer informativa än nu. Denna gång upplevde jag att jag fick dra ut informationen genom frågor i mycket större grad. Jag upplevde att informationen på hemsidan och den information jag individuellt presenterades inte överensstämde. En viktig skillnad är att för 10år sedan var de själva arrangör även på plats på resmålet, och i detta fall så var arrangören på plats en lokal resebyrå. Jag hade i slutändan en mycket bra...

Svar från Kenzan Tours

Hej Cristin! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du till stor del är nöjd med din resa. Vi strävar alltid efter att ge våra resenärer tydlig och fullgod information samt att bemöta deras frågor och funderingar på bästa sätt. Vi beklagar dock att våra upplysningar inte levde upp till dina förväntningar. Som du nämner finns det skillnader mellan individuella resor och resor i en internationell grupp med deltagare från hela världen. Vi uppskattar att du delar med dig av dina erfarenheter och ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa reseäventyr! Vänliga hälsningar Kenzan Travel

Berit G
Skrev om Kenzan Tours

Mycket bra bemött, de lyssnade på våra önskemål och förslag, löste dem efter bästa förmåga. Vi förväntade oss att se mer och fler vilda djur på safarin än vi gjorde men det kan vi nog inte skylla Kenzan Tours för. Vi hade en fantastisk resa som gett minnen för livet, safari Kenya i Nakuru, Tsavo west och east, tåg Nairobi till Voi , la till en båttur på lake Narusa. Sol och bad i Nungwi med två nätter i Stone Town Zanzibar. Måste bara nämna att vår guide och chaufför i Kenya, Josef, var helt fantastisk, en otroligt skicklig förare, kunnig och mycket trevlig.

Svar från Kenzan Tours

Hej Berit! Tack för ditt fina omdöme, för er resa till Kenya och Zanzibar, Kul att er guide och chaufför i Kenya var så bra! Välkomna åter för er nästa resa. Hälsningar Kenzan Travel

Stefan B
Skrev om Kenzan Tours

Kenzan Tours var otroligt bra på att ta fram en skräddarsydd resa efter våra önskemål och levererade en fantastiks resa, både till innehåll och genomförande.

Svar från Kenzan Tours

Tack Stefan för att ditt omdöme för er resa till Costa Rica. Välkomna åter för att boka er nästa resa. Hälsningar Kenzan Travel

Göran G
Skrev om Kenzan Tours

Guiderna var toppen bra, dock med en 45 minuters försening i Pnohm Phen, vi fick vänta på guiden det var något strul med gruppen innan men hon var väldigt duktig så hon redde ut situationen men tog lite av vår tid. Transporter var toppen. Strul med incheckning på hotell i Sihanoukville vår bokning fanns inte., dock fixade ni det ganska snabbt. Hotellet på Koh Rong sanloem Tube resort övenstämmer inte med bilder och betyg. Slitet med få halvtrasiga solstolar. 300 meter från hotellet/hotellstranden såg det ut som en soptipp. Personal trevlig och god mat med vi och flera med oss blev magsjuka.

Anette G
Skrev om Kenzan Tours

Hade mejlkontakt med Cornelia Alenbring som var mycket lyhörd, intresserad och serviceminded. Hon lade upp en perfekt vistelse för oss i Costa Rica. Det blev precis som vi hade tänkt oss! På plats i Costa Rica tog även aktören där telefonkontakt och hälsade välkommen, mycket uppskattat. Det var också ett plus att vi fick info i tid om att flygbiljetterna skulle höjas, så att vi fick möjlighet att betala in för att slippa prishöjningen. Resan blev något dyrare ändå då dollarns kurs hade gått upp. Jättebra att få info i tid...

Mari G
Skrev om Kenzan Tours

I stort sett bra bemötande hela vägen. Tycker att vi fick de sista handlingarna om hur visumansökan skulle göras lite sent. Tycker att packlistab kunde ha förtydligats med varför man skulle ha med sig vissa saker såsom öronproppar. Bra dock att det fanns en packlista. Det stod också att vi skulle packa i mjuka väskor men förstod inte om det var för safarin eller för inrikesflyget till Zanzibar. Vår packning kom inte fram i tid utan vi fick den först efter hela safaritiden på grund av att det var svårt att leverera väskorna...

Magnus W
Skrev om Kenzan Tours

Hela resan var fantastiskt välordnad, alla transporter gick i tid, hotellen hade bra standard och låg bra. De aktiviter vi bokat in (zipline, white water rafting, vandringar i nationalparkerna m.m.) fungerade bra, mycket välordnat och trevlig personal. Supporten från den lokala researrangören var bra - de hjälpte oss att få kontakt när jag slarvat bort kvitto och länk för nerladdning av bilder från raftingen. Vår vistelse i Corcovado var absolut fantastisk, vackert, god mat, trevliga ägare och jäkligt kul hålligång på kvällarna...

Dan M
Skrev om Kenzan Tours

14 dagars resa - Safari i Tanzania (Serangeti) samt en vecka på Zanzibar En perfekt resa som vida överträffade alla förväntningar. Cross Roads Safari och vår guide Hamissi var fantastiskt! Han var både trevlig och kunnig och tog ett stort ansvar för djur och natur. Han gjorde vår tur till Ngorongoro och Serangeti till något alldeles extra. Personalen på Hnando Coffe Lodge och i Sero Tent Camp var mycket trevliga och maten var bra. Väl på Zanzibar fick vi en skön, avslappnande vecka på Mnarani Beach Cottages där boendet...

Svar från Kenzan Tours

Hej Dan! Vad kul att höra att er resa till Tanzania med safari och Zanzibar blev så lyckad. Tack för ert fina omdöme. Välkomna åter för er nästa resa. Hälsningar Kenzan Travel

Carina D
Skrev om Kenzan Tours

Jag är väldigt nöjd med det bemötande och hjälp jag fick inför resan och bokningen av den. Väl på rundresan i Laos och Kambodja flöt allt på som planerat. Jag och min man hade egen guide och chaufför på de olika resmålen och allt klaffade med inrikesflyg, tåg och övriga transporter. Guiderna var kunniga och flexibla när vi ville göra ändringar i programmet. Jag rekommenderar varmt alla som vill ha en lärorik, smidig och oförglömlig resa att boka via Kenzan Tours. Vänligen Carina Dahlberg

Svar från Kenzan Tours

Hejsan Carina! Tack så mycket för att du tagit dig tiden att lämna feedback till oss. Du är varmt välkommen att återkomma nästa gång du ska ut och resa. Vänliga hälsningar Kenzan Travel

Mikaela H
Skrev om Kenzan Tours

Safarin var fantastisk framförallt vår guide Good luck får 10 av 10 möjliga stjärnor. Boendena för denna del av resan var också bra. Boendet på Zanzibar får 5 av 10. Kontakten med Kenza pga detta upplever jag inte som hjälpsam. Jag kommer rekommendera Cross roads Safari men inte Kenza travels.

Svar från Kenzan Tours

Hej och tack för ditt omdöme. Vi försöker alltid utforma ett reseupplägg som är skräddarsytt enligt våra resenärer önskemål om upplägg, upplevelse, standard och budget. Vi försöker också tillmötesgå kunderna med information och alternativ så att de kan göra ett val som passar dem bäst, men tycker det är tråkigt att det valda boendet på Zanzibar inte var till er belåtenhet. Vi är dock glada att du var nöjd med stora delar av din resa och kommer att sända ditt goda omdöme till vårt team i Arusha. Hälsningar Kenzan Travel

Anna W
Skrev om Kenzan Tours

Mycket smidigt att resa med Kenzan Tours. Bra bemötande och stort kundfokus. Några småsaker strulade under resan, men i sin helhet var det en bra upplevelse och väldigt minnesvärd resa som underlättades mycket av att alla transporter etc redan var ordnade. Fina boenden/hotell med bra mat också. Kan varmt rekommendera att resa med Kenzan Tours.

Svar från Kenzan Tours

Hej Anna! Tack för ditt omdöme, vi är så glada för att du i stora delar är nöjd med din resa. Vi tar till oss de delar av resan du inte är nöjd med och kommer att hantera detta tillsammans med våra samarbetspartners. Och vi ser mycket fram emot att få höra från dig igen vid nästa stora upplevelse. Hälsningar Kenzan gänget.

Elisabeth O
Skrev om Kenzan Tours

Vi fick ett väldigt fint intryck av Malin som både har egen erfarenhet av sydostasien och kunde rekommendera platser som vi lade adderade till vår fantastiska resa! Vi är mycket nöjda!

Svar från Kenzan Tours

Hej Elisabeth! Fint omdöme från er resa och till vår säljare. Så kul att höra att ni är nöjda mer er resa. Välkomna åter för er nästa resa. Hälsningar Kenzan gänget.

Malin G
Skrev om Kenzan Tours

Vi hade en fantastisk resa . Den skulle gärna få vara mer safari och kanske att man skulle få mer information om hur Zanzibar fungerar.

Svar från Kenzan Tours

Hej Malin! Tack för ert omdöme gällande er resa till Tanzania. Ja när man är på en Safari så vill man bara ha mera mera. Underbar känsla att få uppleva en safari. Ni är välkomna åter för er nästa resa. Hälsningar Kenzan gänget.

Vesna S
Skrev om Kenzan Tours

Safari + Zanzibar En helt fantastisk resa där allt flöt på väldigt bra. Vår safariguide var enormt kunnig, trevlig och tillmötesgående. Mysiga boenden, vänlig personal. Planeringen höll och vi kände oss välkomna och omhändertagna överallt! En resa vi varmt rekommenderar vidare

Svar från Kenzan Tours

Hej Vesna! Vad kul att höra att er resa till Tanzania blev lyckad. Hoppas det gick bra att köra till Arlanda, synd att SAS ställde in ert flyg. Välkomna åter. Kenzan gänget

Helene S
Skrev om Kenzan Tours

Vi bokade Tanzania, safari i Ngorogoro och Serengeti med avslutande dagar på Zanzibar.

Svar från Kenzan Tours

Tack Helene för er tid att svara på Reco om er resa till Tanzania. Välkomna åter för er nästa resa. Kenzan gänget.

Daniel E
Skrev om Kenzan Tours

Safaridelen var jättebra. Fint bemötande, suveränt bra guide, väl arrangerat i detalj av lokala arrangören Crossroad Travel. En femma i den delen. Zanzibar var inte lika imponerande men helt ok. Den stora behållningen på Zanzibar var båtutflykterna som man fick köpa till och maten (färsk frukt och skaldjur). Sammanlagt betyg blir en fyra tack vare safarin.

Svar från Kenzan Tours

Hej Daniel! vad kul att er safari blev bra och Ja, vi har en suverän guide där. Synd ni inte blev så imponerad av härliga Zanzibar. Huvudsaken är att ni är nöjda med er resa och vi hoppas ni återkommer när det blir tid för er nästa resa. Bästa hälsningar Kenzan.

Maria A
Skrev om Kenzan Tours

Supernöjd med resan, framförallt Safari delen som var anledningen till att viI åkte. Våran guide Isa från crossroad safari var en mycket trevlig, kunnig och serviceinriktad samt hade ett högt säkerhetstänk vilket vi uppskattade mycket. Boendena och mat på safari delen var exceptionellt bra. Luncherna som Isa serverade var värdiga då han alltid lade ut duk och maten serverades från varm kantin som han bar ut . Vi fick se de djur som vi ville se och lejon fanns i överflöd. Det coolaste mötena var med en buffel på två meters...

Svar från Kenzan Tours

Hej Maria! Kul att höra att ni är så nöjda med Safarin på Tanzania, och med guiderna. Och ni fick uppleva ett möte med en Leopard, magiskt! Synd att ni ej fick samma känsla på Zanzibar, så tråkigt. Tyvärr kan vi inte veta vilka typ av gäster som kommer till Zanzibar. Vi har tagit upp med vår agent och hotellet på Zanzibar era synpunkter. Alltid bra att få synpunkter och att man kan göra förbättringar. Ni är välkomna åter för er nästa resa. ha en bra kväll. Hälsningar Kenzan.

Emil E
Skrev om Kenzan Tours

Kombinationsresa Maldiverna/ Sri Lanka Mycket bra program, upplägg och allt funkade klockrent! Enda negativa var hotellet Ella Gap som var ganska ofräscht.

Svar från Kenzan Tours

Hej Emil! Tack för er fina omdöme. Bra kombo att få uppleva både Maldiverna & Sri Lanka. Underbara destinationer. Tråkigt att höra att Hotellet Ella Gap inte var bra, men bra att veta så vi kan gå vidare med denna information till vår agent. Välkomna åter för er nästa resa. Ha en bra eftermiddag. Hälsningar Kenzan.

Christina D
Skrev om Kenzan Tours

Vi hade önskemål om ett resmål med bra snorkling. Vi blev rekommerad Langkawi, men snorklingen blev en besvikelse

Svar från Kenzan Tours

Hej Christina! tack för er återkoppling gällande att snorklingen ej var bra på Langkawi. Vi har bett vår agent kolla upp det. Det var synd att ni inte fick en bra snorkling. ha en bra eftermiddag. Hoppas ni återkommer för er nästa resa och vi då kan erbjuda en bättre resa med bra snorkling. Hälsningar Kenzan.

Karin H

Bra bemötande och hjälp av Kenza Tours

Svar från Kenzan Tours

Hej Karin! Tack för ditt fina omdöme. Alltid bra när vi får bra omdömen från våra kunder. ha en bra eftermiddag och vi hoppas ni återkommer för er nästa resa. Hälsningar Kenzan.

Karin W
Skrev om Kenzan Tours

Vi vill verkligen tacka er på Kenzan Tours för er ovärderliga hjälp med bokningar och planering – allt har flutit på perfekt och gjort vår resa oförglömlig! La Fortuna: Vi beundrade det vackra vattenfallet, badade i floden och deltog i en Sloth Tour med guiden Roy från Callidryas Tours, där vi lärde oss massor om sengångare. Vi avslutade med ett avkopplande dopp i de varma källorna vid vulkanen Arenal. Monteverde: Vi utforskade molnskogen, gick på hängbroar och testade Costa Ricas längsta zipline (100% Aventura). Att uppleva...

Svar från Kenzan Tours

Vilket fint omdöme Karin! så glada att er resa blev så bra och ni har verkligen fått en härlig reseupplevelse och ni vågade prova Zipline.. Bra jobbat! Ni är så välkomna åter för er nästa resa. Bästa Hälsningar Kenzan.

Mona S
Skrev om Kenzan Tours

Jag upplevde att bemötandet var professionellt och förutsättningslöst. Säljaren tog reda på vad vi önskade få ut av vår resa och gjorde flera förslag utifrån det. Jag hade ganska höga förväntningar eftersom jag rest med Kenzan förut. Jag tycker att det var bättre med bemötande och samarbete nu. Jag upplevde en större flexibilitet. Vi köpte en anpassad rundresa i Costa Rica.

Nelly F
Skrev om Kenzan Tours

Borneo resan var väldigt välorganiserad, hämtad i tid på alla ställen, bra boenden generellt, och trevliga guider och övrig personal. Båtutflykterna var väldigt intressanta, vi tröttnade aldrig på dom, duktiga guider som hittade djuren vi ville se.

Annika F
Skrev om Kenzan Tours

Två veckor a la Carte i Costa Rica Mycket god service både i Sverige och i Costa Rica. Allt fungerade utmärkt med de olika transporterna mellan våra semesterorter. Tyvärr regnväder till stor del även vid kusten. Ett plus var att vi p.g.a. dåligt väder inte kunde landa i San José och fick då tillbringa två nätter i Panama. Air France stod för allt. En semester, två länder!

Karin V
Skrev om Kenzan Tours

Oerhört proffsiga och noggranna. Kändes väldigt tryggt alltihop!

Karin B
Skrev om Kenzan Tours

Ella bemötte oss mycket bra. Eftersom jag tidigare gjort resan var dett lätt att säga vad jag ville att gruppen skulle få se. Efter samråd tog vi bort en nationalpark men la till för inrikesflyg ( mycket bra rekommendation från Seronera till Arusha) vi la även till för havsutsikt på Zanzibar. Ella presenterade ett reseförslag inom vår budget även med dessa ändringar. Jag visste sedan tidigare vilka förväntningar jag kunde ha men övriga gruppen visste det inte. Det levde upp till överförväntan för oss alla. Crossroad körde...

Leif J
Skrev om Kenzan Tours

Vi kom i kontakt med Kenzan Tours på ett info möte i Umeå strax före pandemin. Vi fick ett bra intryck, och när vi nu bestämde oss för att åka till Tanzania kändes det rätt att åka med Kenzan. Resan var över förväntan, där allt har fungerat. Från hämtningar på flygplatser till boende och mat på lodgerna Vår guide/chaufför, Titho, var en riktig pärla med bra kännedom om djur-och växtlivet. Bra boende på hotell Langi Langi med god mat i restaurangen. Tyvärr lite oengagerad service. Dåligt wi-fi på Langi Langi men bra uppkoppling i övrigt. Totalt sett en kanonresa Leif och Märtha

Irene T
Skrev om Kenzan Tours

Jag har flera gånger rest med Kenzan Travels innan dom blev Kenzan Tours och jag har alltid blivit bemött på ett professionellt sätt. Därför valde jag denna gång att resa med Kenzan Tours. Jag hade inga förväntningar på min resa men hoppades naturligt vist att jag skulle få en fantastisk resa och det fick jag. Jag köpte en 15 dagars rundresa till Madagaskar

Lena S
Skrev om Kenzan Tours

Kenzan tours var mycket snabba på att ge svar på våra frågor och hjälpsamma till att möta våra önskemål kring vår resa. Vi har vid ett tidigare tillfälle åkt med Kenzan tours så våra förväntningar var höga och de infriades fullständigt. Vi använde oss av Kenzan tours för en safari till Tanzania med efterföljande vistelse på Zanzibar. Vi är mycket nöjda med vår safari i Tanzania och det bolag, Cross roads safari som de använde sig av i Tanzania. Vi hade en guide som var mycket kunnig och som var inkännande i att bemöta...

Svar från Kenzan Tours

Hej Lena! Uppskattar ert fina omdöme och kul att höra att er resa blev lyckad och ni är nöjda! Välkommen åter för er nästa resa. Kenzan Travel.

Gunnel B
Skrev om Kenzan Tours

Vi fick mycket bra hjälp av Ella på Kenzan tours att planer vår resa till Tanzania och Zanzibar. Vi alla dvs min man och jag samt vår son och dotter och hennes pojkar 10 år var mycket nöjda med safarin, lodgerna, vår guide och driver och boendet på Zanzibar. Planeringen hur dagarna skulle disponeras i Tanzania var perfekt. Det var en del transport mellan lodger och parker men vår guide ordnade trevliga picnic luncher och vi hade trevligt tillsammans i bilen. Flame Tree cottage på Zanziber. var också en positiv upplevelse,...

Gunnar B
Skrev om Kenzan Tours

Vi är väldigt nöjda med resan som helhet. Första veckan på safarin fungerade utmärkt och guide Esaia var kanonbra. Hotellen hade utmärkt standard med fin service. Resor och anslutningar fungerade utmärkt. En ändrad tid för inrikesflyget kanske kunde skötts lite smidigare då vi först fick info på flygplatsen. Inte så lång tid men kändes lite onödigt. På Zanzibar hade hotellet utmärkt standard och service med bokande av taxi mm fungerade perfekt. Kanske kan ert utbud av utflykter vara lite bättre. Vi tyckte kanske att prisnivån...

Ulrika S
Skrev om Kenzan Tours

Själva resan var jättebra och vi är nöjda. Kommer kontakta er separat med lite punkter som vi tycker kan förbättras. Dock var det en del onödigheter innan med slarv, dvs det var fel i vouchrar vi fick och vi fick lusläsa och be om ändringar flera gånger. På plats, vi tog en utflykt genom er och den var verkligen inte bra. De vi tog via Getyourguide var superbra. Så vi rekommenderar inte andra resenärer att ta utflykterna men vi rekommenderar varmt er. Vi var i Tanzania. Det var en del i programmet som inte stämde.

Stefan B
Skrev om Kenzan Tours

Jag hade extremt högt ställda förväntningar på min rundresa i Peru och Kenzan som researrangör överträffade dessa. Allt fungerade utan minsta krångel (så när som en transport som var 10 min sen). Perfekt bemötande både vid bokning och frågor inför resan som på resmålet. Alla guider och platsrepresentanter fanns på plats vid ankomst till de olika städerna och var sedan tillgängliga och informerade snabbt vid behov. De såg även till att checka in oss på inrikesflygningarna. Vandringen på Inkaleden och arrangemangen vid Titicacasjön...

Svar från Kenzan Tours

Hej Stefan! Vilket underbart omdöme. Så kul att allt gick och ni är nöjda. Välkommen åter för din nästa resa. Bästa Hälsningar Kenzan.