Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

4.7
Bra

Kenzan Travels är din portal till världens mest spännande destinationer. Sedan 90-talet har vi strävat efter att skapa de mest minnesvärda reseupplevelserna till Afrika, Indiska Oceanen, Västindien och Central- och Sydamerika, samt Asien. Vi erbjuder inte bara traditionella utflykter, utan också unika och personliga reseupplevelser...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Afro-Caribbean Travel

Kenzan - Seychellerna: Allt fungerade väldigt bra - flyg o alla transporter. Väldigt bra och fina hotell med underbar personal med Bord Mer Villa som utropstecken. Ägarinna var helt fantastisk och omtänksam. Guiderna från 7 south mycket bra med Hubert på Praslin som extra plus

Kenzan Tours

Två veckor a la Carte i Costa Rica Mycket god service både i Sverige och i Costa Rica. Allt fungerade utmärkt med de olika transporterna mellan våra semesterorter. Tyvärr regnväder till stor del även vid kusten. Ett plus var att vi p.g.a. dåligt väder inte kunde landa i San José och fick då tillbringa två nätter i Panama. Air France stod för allt. En semester, två länder!

Annika F

Skrev om Kenzan Tours

Afro-Caribbean Travel

Väldigt bra resebyrå. Vi kunde tillsammans med byrån planera och justera boenden som passade oss. Nöjdhetsgrad 100%

Afro-Caribbean Travel

Vi beställde resan gm Kenzan Travel som har gjort ett utmärkt arbete för att vår resa skulle bli så bra som möjligt och vi är 💯 % nöjda. Blev väl bemötta av 7South som blev våra guider på Seychellerna. Mycket smidigt och välorganiserat. God mat, bra boende och fantastiska öar. Inget att klaga på helt enkelt 🇸🇨👌🏽🥰

Afro-Caribbean Travel

Kenzan Tours fixade vår resa till Seychellerna på ett toppensätt!

Det här säger kundrna

2 Byråer tillgängliga hos Reco

Kenzan Tours

4.7

4.6

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.