Har bara gott att skriva om Sören. Han är först och främst en väldigt duktig osteopat, har hjälpt mig under många år med div olika åkommor, allt ifrån rygg och nackbesvär till knä o axelleder. Men han är inte bara duktig utan har också ett trevligt sätt att bemöta människor på. Kan verkligen rekommendera!
Center för klassisk osteopati
Center för klassisk osteopati grundades i 2004. Klassisk osteopati är holistiskt läkekonst där tonvikten läggs på rörelsesamspelet. Ihållande och återkommande symptom och inflammationer är tecken på att kroppen försöker göra sitt bästa av en undermålig funktion och ett bristfälligt samspel. Det är ofta lätt att förstå och...
12 omdömen om Center för klassisk osteopati
Tack så jättemycket Lena. Alltid roligt att få dig på benen igen när ”någonting” har hänt. 🙏
Bemött med förståelse av sökt besvär. Hade inga förväntningar pga ett första besök, men blev glatt överraskad .
Så himla kul att du blev positivt överraskad. Ser fram emot att hjälpa dig med dina besvär.
Ett fint bemötande. Bara positivt. Eftersom jag inte är "färdig" kan/vill jag inte göra något mer uttalande. Hans Wingård.
Kul att få att hjälpa dig, Hans. Tack så hemskt mycket. Nej, man ska inte ropa hej för snabbt, absolut inte.
Trevligt bemötande. Visste inget om Osteopati. Sen om det gör nytta får vi se. Har haft svåra smärtor nu i en vecka.
Vi sätter in en extra stöt och ses redan på torsdag. En ära att få lov att hjälpa dig.
Jag blev mycket väl mottagen. Mina förväntningar var lågt ställda p.g.a. erfarenhet men de kom på skam. Jag har mått sååå mycket bättre den senaste månaden. Jag kommer att boka en uppföljare före jul.
Ser redan nu fram emot att följa upp dig i December. Tack för den fina recension. Vi ses.
Helt otroligt bra så nöjd.Trevligt bemötande känner att jag är på väg till ett bättre liv .Mina förväntningar är vad jag hade trott och fått hjälp med detta .Det är klassisk Osteopati jag gör allt känns bra det blir bättre o bättre .
Tack för de fina ord. Vi ses snart igen till uppföljande behandling.
Han var trevlig Förklarade vad han ansåg vara min problematik
Tack för din recension. Ja, det är ofta lätt att hitta orsaken till problemen när människan åskådas i sin helhet. Ser fram emot att träffas på ditt återbesök
Professionellt bemötande. Behsndlingen verkar avhjälpa mina ryggbesvär.
Kul att du känner dig bättre. 'Tack.
Är nöjd med de 3 ggr jag varit där. Känner att jag blivit bättre i ryggen.👍
Tack för din recension. Kul att du känner dig bättre.
Mycket bra effekt av behandlingen. Trevligt
Fantastiskt roligt att få hjälpa dig. Vi ses om en månad.
Sören är väldigt omhändertagande och har sinne för att ”laga” en skadad kropp
Tack Charlott för din feedback. Jag lovar att jag är lika angelägen om att du ska bli bra som du själv.
Trevligt och professionellt bemötande med en holistisk syn.
Tack så mycket och tack för att jag får lov att hjälpa dig.