väldigt bra och trevligt bemötande!
KW Bilservice i Stockholm AB
KW Bilservice i Stockholm AB startade 1984 som Kullberg Warnander Bilservice AB med målet att sätta kunden i första rummet och ge personlig och kunnig service. Idag jobbar 28 personer på KW bilservice och vi kan stolt säga att vi fortfarande håller fast vid våra värderingar från 80-talet. Vi är auktoriserad verkstad för Audi,...
461 omdömen om KW Bilservice i Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2014
Tack för service och den hjälp jag fick
Jag tycker det är mycket bra services , altid hyggelig bemötande .så jag kan trygt rekommendera till familj och vänner .
*Ett bra bemötande. *Jag har varit där förut och blev nöjd *skulle rekommendera kw bilservice till andra, har gjort grundservice
Bra firma för bilservice, men dyra
Bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst
Bra bemött. Levde upp till förväntningarna. Ok pri.
Trevligt bemötande o bra servicebranschen service
Bra service. Beställd nyckel hade inte kommit i tid, så det blev ett extra besök.
Mycket kunnig och trevlig personal Jag fick tid snabbt och jobbet blev klart på utlovad tid
Bra bemötande och bra service. Känns kunniga
Professionell service och dom gjorde det som var bokat.
Bra service med trevlig personal
Alltid bra bemötande o service.
bra kundbemötande och kvalitet på arbetena
Bilen stannade plötslig vi flertalet tillfällen. Jag fick tid för service/felsökning rätt snabbt. Felet var inte så lätt att hitta då det var avgnagd kabelisolering så att det blev kortslutning i motorstyrdonet. KW bilservice visade hela tiden engagemang och informerade föredömligt hela tiden vad som hände. Det finns inget att anmärka på. Personalen är trevlig och informativ, det fanns lånebil och en hyrbilsfirma i lokalen. Jag är mycket nöjd med servicen och upplevelsen
Det är absolut den bästa verkstan att lämna bil till snabb svarstid mycket trevliga Det är kort väntetid alltid hjälpsamma Franska Bukten Tor J
Jag får alltid bra information och mycket bra service av en trevlig personal. Kan verkligen varmt rekommendera KW till de jag känner. Extra plus att man kan ha både däck och takboxförvaring
En verkstad som steppar upp och levererar det dom lovar. Helt otrolig service från anmälningsdisken tills det att bilen kommer ut från verkstad
Funkade kanonbra, bra mottagande och utförande. Inga problem heller när jag glömt en sak i bilen, fick hämta utan bekymmer.
Har använt dom i åratal , Kanon
Bra personal hjälpsamma bra information
Mycket trevlig personal, prisvärda och har alltid utfört ett bra jobb
Fantastiskt hjälpsamma dom som jobbar där.
Bra service, lätt att förstå vilken åtgärd man behöver på sin bil
Bra och snabbt bemötande dock lite långa tider att få en verkstadstid
Finns alltid lediga tider. Trevlig och kunnig personal.
Jag har servat lagat mina bilar i säkert 25 år, jag kommer aldrig byta verkstad. De gör alltid bra jobb är serviceminded och försöker alltid göra det bästa för dig som kund
Proffsigt bemötande, noggrant arbete, rimliga priser
Trevlig kunnig personal Det känns inte främmande att vara där
Trevligt, lugnt och proffesionellt bemötande. Tydlig information om vad som ska göras och preliminärt kostnad. Information om när bilen blir klar. Fantastiskt. (Bara en sak- det var första gången jag var där- det finns inga nummerlappar…)
Bra service och trevligt bemötande
Alltid bra service; lätt att diskutera och att få ett professionell hantering
Kanon. Bilen gick ej att starta i mellandagarna. Trots kort bemanning tog de tid och hittade felet samma dag. Reservdelen kom dagen efter, bytte den och jag kunde hämta ut bilen samma dag. Riktigt bra!!
Överraskande bra! Bäst under mitt 60 åriga billiv..
Vid 3 tillfällen i samma ärende blev inte bilen klar i utlovad tid.
Trevliga och lätta att ha och göra med. Kort väntetid vid bokning.
Pålitliga. Håller tiden och priset
Mycket bra dialog hela vägen. Kom med åtgärdsförslag på de saker som identifierades. Allt löste sig snabbt och smidigt
Trevligt bemötande och oftast snabba servicar. Rekommenderas starkt.
Otroligt smidiga att ha och göra med. Lösningsbenägna och tillmötesgående.
Alltid trevligt bemötande och bra utfört arbete. Bra råd om vad som bör göras och de försöker inte sälja på något onödigt. Åker alltid till dem med min fem år gamla Skoda Fabia.
Reko verkstad med trevlig personal.
Vi fick vänta länge på att få bilen tillbaka från 18 december till den 12 januari. Bilen skulle vara klar den 11 januari. Vi åkte till vår son i Stockholm för att vara på plats att hämta bilen. Den 10 januari ringde de från verkstan och sa att de fått hem fel reservdelar. Bilen kunde inte bli klar till utlovad tid. Oklart när den skulle bli klar.Vi åkte hem till Flen. Den 12:e januari ringde de från verkstan och sa att bilen var klar. Väldigt motsägeksefull kommunikation. Vi hämtade bilen 16 januari. Då fick jag veta att...
Kunnig personal och trevligt bemötande.
Bara haft bra upplevelser därifrån. Bra service och seriöst företag.
Bra bemött men besviken på att inget blev gjort, att jag måste boka ny tid, för att ha delar hemma för eventuell reparation
Alltid vänligt bemötande och proffsiga jobb
Klart nöjd. Proffsigt och trevligt bemötande.
Bästa Werkstan mycket bra servic