Trevligt bra bemötande. Fick däcken bytta när jag behövde det 😊
Kyrkbyns Autocenter AB
Välkommen till Kyrkbyns Autocenter AB - din professionella bilverkstad för alla bilmärken! Vi är stolta över att erbjuda en 3-årig garanti på reservdelar och vägassistans som ingår i ett år vid service. Dessutom får du en stämpel i serviceboken som bevis på att din bil har fått den bästa vården hos oss. Oavsett om du behöver...
419 omdömen om Kyrkbyns Autocenter AB
Sedan starten hos Reco 2023
Snabbt och smidigt! Hyfsat pris.
Trevliga duktiga och har alltid tid.
Utmärkt bemötande,snabb hjälp med att åtgärda felet denna gäng momsbelägg.
Kom in före väntad tid,bra service
Pålitliga och snabba. Rekomenderar dena verkstad-
Fantastisk service, bra och tydlig kommunikation. Hjälpte oss med bilen till ett rimligt pris.
Mekonomen i Täby Kyrkby löste mitt problem snabbt och bra till ett rimligt pris.
Redovisning av kostnader och jag fick dokumentationen skickad till mig direkt efteråt.
Mycket trevligt bemötande. Däckskifte denna gång. Inget att anmärka på
Trevligt bemötande och hög servicegrad!
Hos Faisal Gill får vi bättre service och bemötande än någon annan i Sverige. Helt fanrastisk ! Vi har Flera exempel.
Snabbt, prisvärt och proffsigt bemötande!
Bra upplevelse. God kontakt och ett smidigt utfört arbete.. Tog lite extra tid pga reservdelsbeställning men sen utfördes arbetet snabbt.
Välbemött och trevligt Däckskifte- gick fort som förväntad
Snabb. - bra. - lätt - prisvärt.
Bra och smidig hantering av problemet med bilen. Tydlig beskrivning av fel och åtgärd
Snsbbt och trevligt bemötande. Det är alltid bra service.
Jätte hjälpsamma och snabba. Vi ringde sista minut och bokade tid för vår service. Vi fick hjälp snabbt och allt gjordes väldigt professionellt. Vi kommer att anlita igen!
Punktlig, bra bemötande och en prisvärd service.
Utmärkt både bemötande och utfört arbete.
Mycket svårt att få ett kostnadsförslag innan bokad tiden. När bilen skulle hämtas vid 16:30 tiden behövde jag vänta i närmare 30 min innan nån kom som kunde ta betalt. Hela jobbet kändes dyrt.
Snabb och trevlig bemötande!
Hjälpte mig med mycket kort varsel trots att de var fullbokade.
Bra service, lite stressad föreståndare för verkstaden, dock mycket hjälpsam och trevlig.
Snabb och kundanpassad service!
Jättebra trevligt bemötande förhoppningsvis bra arbeten
Stort tack för snabb och fin service
Bra service och trevligt bemötande. Motsvarade verkligen förväntningarna
Kyrkbyns autokrater är numera min bils personliga läkare som sköter allt bra och trevligt. 👍👍👍👍
Snabb och bra service. Men måste gå tillbaka till tidigare verkstad eftersom den inmonterade termostaten (som tidigare verkstad monterat) inte fungerar och det är inom 1 årsgränsen. Tidigare verkstad vill göra egen felsökning eftersom de inte litar på resultatet. Vet inte vad resultatet blir. Bilen står hos tidigare verkstad.
Lätt att få tid. Bra bemötande!
Bra bemötande och snabb hantering av uppdraget.
Varmt och välkomnande kundbemötande. Trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderar!
Alltid kundfokus, lyhördhet och välkomnande bemötande. Har genom åren alltid fått adekvat hjälp och mycket bra service!
Fast pris, trevligt bemötande och snabb hjälp.
Fick ett mycket bra mottagande och till ett lägre pris än tidigare uppskattat! 😃
Väldigt bra utfört arbete och trevligt bemötande. Kan varmt rekommenderar denna verkstad.
Ställde upp snabbt när vi behövde skifta däck för en Norrlandsresa.
Toppen bra service, prisvärt, snabba, rekommenderar varmt denna verkstad
Allt fungerade bra från inlämning till utlämning och provkörning. Trevligt bemötande och redig faktura och registrering av service digitakt
De hittade inte felet utan rekommenderade att besöka Volkswagen i Roslags Näsby ifall felet dök upp igen .
Bra service och adekvat service en lördag , löste våra problem med punktering på 2 av våra servicebilar , vi kommer att återkomma ,
Mycket trevligt bemötande och bästa service
Trevligt bemötande, snabb service.
Bra bemötande och löste problemet snabbt
De var mycket hjälpsamma och tog emot oss i mycket kort varsel. Mycket nöjd.
Bra mottagande och man känner sig trygg i att de vet vad de gör. Enda lilla klagomålet är väl att jag hade velat ha lite snabbare återkoppling om att min bil var klar. Nu var jag tvungen till slut att ringa för att fråga eftersom tiden började rinna ut. Ett kort sms när bilen är klar räcker ju. behöver inte vara mer än så ;) Utöver det rekommenderar jag gärna denna verkstad.
Professionella och mycket bra. Klart i tid enligt överenskommelse.
Jag har alltid fått snabb och bra hjälp, priserna är dessutom konkurrenskraftiga. Alltid åkt därifrån med en känsla av att min bil har blivit väl omhändertagen.