Enkelt, flexibelt och snabb service!
Kyrkbyns Autocenter AB
Välkommen till Kyrkbyns Autocenter AB - din professionella bilverkstad för alla bilmärken! Vi är stolta över att erbjuda en 3-årig garanti på reservdelar och vägassistans som ingår i ett år vid service. Dessutom får du en stämpel i serviceboken som bevis på att din bil har fått den bästa vården hos oss. Oavsett om du behöver...
463 omdömen om Kyrkbyns Autocenter AB
Sedan starten hos Reco 2023
Jag bokade tid online men kunde morgonen efter ringa Faisal och få komma in med bilen en dag tidigare. Detta var för mig mycket värdefullt och uppskattat. Bilen var klar senare samma dag. Trevligt bemötande, trygg och tydlig process - helt suveränt.
Bra och trevligt bemötande. Försökte nå fram i 2 dagar utan att lyckas. Ni behöver se över er telefonväxel!
Trevligt bemötande och snabbt byte av lampor och bromsar till ett bra pris.
Jättebra och snabbt och dessutom bra med nära besiktning
Jag fick snabbt hjälp, med tydliga avstämningar längs vägen. Tack!
Snabb service och enkel kommunikation. Rekommenderas!
Lätt att boka på nötet, trevligt bemötande.
Totalt bortfall av bromsar på E18 i rusningstrafik. Körde med försiktighet till verkstaden utan föranmälan. Ankom strax efter 16 på em. Vänligt mottagande som alltid och besked att lämna bilen för undersökning nästa dag (fredag). Hoppades på enkel åtgärd pga behov av bilen under helgen. Blev uppringd efter 70 minuter med besked att bilen är fixad. Hämtade den 17.30. Helt fantastiskt! I flera år nu, alltid samma enastående service! De är underbara.
Bra service , trevlig personal ,
Väldigt trevligt bemötande. Lösningsorienterade.
Fixade mitt elfel på bilen. Snabba och hjälpsamma
De hjälper direkt med alla frågor och problem när de har möjlighet för det, så en bra service är det absolut!
Snabb och effektiv hjälp och bra service!
Vi fick bra och snabb hjälp. Däremot kostade det lite mer än vad jag hade hoppats på.
Super bra bilsverkstad! Trevlig personal.
Superbra service och trevligt bemötande.
Bra service och tillmötesgående personal
Utmärkt kundservice och snabbt arbete
Grymt bra! Fixade mitt problem snabbt och inget krångel!
Mycket professionell, lyhörd och tillmötesgående = mycket bra service. Rekommenderas!
Snabb och bra service. Var flexibel i inlämningstid och räddade min helg!
Kanon!! Allt var jättebra. Trevlig service
Trevligt bemötande. Snabbt och tydlig offert.
Snabba effektiva och tydliga.
Får hjälp med att byta batteri i bilen samma dag som jag ringer ett par dagar innan jul. Det är service det!
Min vanliga verkstad hade tid först efter Jul Kyrkbyns Autocenter klämde in min bil och tog hand om den, tusen tack för det. Vänligt och proffsigt bemötande, bilen klarar dagen efter. Dessutom stannade de kvar lite efter stängning så jag hann få ut bilen. Rekommenderar!
Nöjd med bemötandet och fått vissa saker klarlägga på ett bra sätt.
Vänlugt bemötande. Snabbt genomfört arbete samt rimligt pris.
Otroligt tillmötesgående och trevliga
Excellent service. Good customer relations. Very satisfied.
Mycket nöjd. God service. Trevligt bemötande. Kunnig utförare.
Bra service och trevligt bemötande
Enkel och smidigt. Inte super dyrt
Kunnig och trevlig personal med kunskap om min bil.
Trevligt,och professionellt
Snabb tid, ordning och reda med förklaring vad som är felet samt kostnad.
Trevlig kunnig och förstående personal.
Alltid bra service! Snabbt att boka tid och få hjälp med bilen. Nöjd och kommer tillbaka!
Trevligt bemötande. Tydligt pris. Fick en snabb tid & åtgärd på samma dag. Lokalt, bra, kunde gå hem & gå dit för att hämta.Tack för hjälpen!
Alltid trevligt bemötande! Jag är nöjd med reparationen och tiden den tog. Nöjd kund :-)
Har varit hos Faisal på Kyrkbyns Autocenter vid ett antal tillfällen för olika felsökningar + reparationer och rekommenderar gärna för bemötande och kundkontakt under service och har även noterat att teknikerna är kompetenta och noggranna. Extra plus för korta bokningstider!
Vänliga och snabba med förtroende.
Bra bemötande och skicklig personal
Det var bäst. Jag rekommendera
Trevligt bra bemötande. Fick däcken bytta när jag behövde det 😊
Snabbt och smidigt! Hyfsat pris.
Trevliga duktiga och har alltid tid.
Utmärkt bemötande,snabb hjälp med att åtgärda felet denna gäng momsbelägg.
Kom in före väntad tid,bra service