Bilvård i Stockholms län

Att ta hand om bilen - hålla den ren och i gott skick - är nästan lika viktigt för din bil som att tanka. Och det är smart också!

Genom att ta hand om bilen kan du behålla andrahandsvärdet längre och du har större nytta av en bil som rullar än en där servicelamporna börjar lysa varannan dag. Dessutom är det trevligare att köra en bil som mår bra. En nytvättad bil som luktar gott och där ingenting krånglar eller kärvar gör körningen lugnare och säkrare. Blir du som förare hela tiden störd eller känner dig orolig för din bil kan det mycket väl leda till oväntade olyckor. Inte värt det.

Lämna in bilen på tvätt eller service och låt någon som kan och bryr sig om bilar ta hand om din vardagshjälte en stund. Det finns många firmor som jobbar med bilvård i Stockholms län och vi har samlat dem här på Reco.se för att du ska hitta den som du tycker gör mest för din bil. Hitta en nära dig genom att klicka dig vidare till just ditt område eller läs vidare här för att se de bäst rekommenderade bilvårdarna i Stockholms län.

Bilvård
Österåker  (1 st)

Topp 25 bilvårdare i Stockholms län

• Sumpan Bilverkstad AB

2,730 omdömen
    Välkomna in med bilen till Sumpan Expressverkstad!
    Per Ulf Torsten A
    Per Ulf Torsten A: Jag fick ett mycket vänligt bemötande, servicen gick snabbt och smärtfritt som jag hade förväntat mig. Sumpan bilverkstad kan rekomenderas.
  • VR Motor Stockholm

2,007 omdömen
    Varmt välkomna till VR Motor, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. som rör din bil. Oavsett vad du behöver hjälp med så levererar vi alltid med stolthet och jobbart alltid hårt för att leva upp ...
    Kerstin F
    Kerstin F: Det är så servicemainded och kunniga! Tryggt att hittat ett ställe för bilen som jag litar på! Fem bilar till gänget där🌷
  • Mekonomen Värmdö

2,054 omdömen
    Välkommen in på service, rekond eller reparation av din bil!
    Tony N
    Tony N: Proffsigt helt enkelt, bästa verkstaden. Lämnar alltid in bilarna där
  • Mekonomen Norrtull

1,448 omdömen
    Välkommen till din Mekonomen verkstad vid Norrtull! Vi servar och reparerar din bil samma dag och säljer, byter och förvarar dina däck året om.
    Wåhlin Arkitekter Aktiebolag W
    Wåhlin Arkitekter Aktiebolag W: Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
  • Kyrkbyns Autocenter AB

468 omdömen
    Anders N
    Anders N: Tack för ett snabbt och proffsigt arbete/bemötande när vi lämnade in vår bil för reparation.
  • Söderorts Bilvård AB

1,031 omdömen
    Välkommen till Söderorts Bilvård AB! Vi har många års erfarenhet inom bilvård och däck och behandlar din bil som om den vore vår egen.
    Lars F
    Lars F: Ett snabbt och proffsigt mottagande och ett jättebra utfört arbete.
  • Mekonomen Huddinge

936 omdömen
    Välkommen till MBV Huddinge AB!
    Billy William E
    Billy William E: Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpliga metoder. Tack!
  • Jakop W
    Jakop W: Offerten höll inte. Tiden höll inte. Priser angavs ex moms. Men det verkar som om bilen funkar mycket bättre.
  • Sam H
    Sam H: Alltid ett vänligt och professionellt bemötande.
  • Mekonomen Radiohuset Östermalm

995 omdömen
    Alla bilars märkesverkstad. Utför service och reparationer på alla bilar oavsett bilmärke. Vi använder Mekonomens egenutvecklade dataredskap.
    Anna V
    Anna V: Trevligt bemötande, snabb och effektiv service. Toppen!
  • Min Bil Täby - Stockholms första auktoriserade service- och försäljningsanlägganing för Ssangyong
    Smedra Y
    Smedra Y: Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
  • Vi på Wellkept tar hand om din bil på bästa möjliga sätt, använder endast de bästa produkterna och har välutbildad personal. Välkommen!
    Christian H
    Christian H: Väldigt måna on sina kunder och att arbetet utförts korrekt. En trygg investering hos Kristian och Co.
  • RK Bilservice är en Mekonomenansluten bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken. Vi är uppdaterade med den senaste diagnosutrustningen för felsökning i moderna bilar.
    Christer B
    Christer B: Byte av bromsklossar. Utmärkt jobb, inget oljud ligger ej på. Roger och Krister alltid trevliga mot mig. Pris helt ok.
  • Vi hoppas att du hittar allt du behöver för din bil. Vi fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service som ger nöjda kunder. Vi gör allt vi kan för att motsvara dina förväntningar på vad bra service ä...
    Björn V
    Björn V: Alltid väldigt snabb service och bra tillgänglighet, rekommenderas!
  • Peter E
    Peter E: super bra service och arbete! kan verkligen rekommenderar Ek Bil och Plåt.
  • Amra A
    Amra A: Varmt rekommendera. Cleaning Service har gjort bra jobb med rimligt och accepterat pris. Personal hade jättetrevlig och duktig.
  • Välkommen!
    Adam S
    Adam S: Proffsiga och trevliga samt utvecklar sin verksamhet med t.ex. en proffsig automattvätt. Gratis lånebil guld värt!
  • ServiceSpecialisten är ett fristående och oberoende alternativ till märkesverkstäderna - mitt i Stockholms city!
    Åsa A
    Åsa A: Mycket trevligt och tillmötesgående sätt när man ringer. Jag upplever det som att de alltid försöker hjälpa mig på bästa sätt! Hög kompetens hos mekanikerna!
  • Proline Bilskador lämnar alltid två års garanti på nya originalreservdelar. Välkommen!
    Jonas V
    Jonas V: Väldigt trevligt bemötande. Fint utfört arbete
  • Vi hjälper dig när din bil behöver vård! Snabbt, billigt och bra kvalitet!
    Grönvik H
    Grönvik H: Mycket bra Förväntningarna var att reparationen blev bra Lagade min AC Mycket bra utfört
  • Michael K
    Michael K: Snabb, trevlig och personlig service. Mycket nöjd med utförandet av jobbet som var in- och utvändig tvätt.
  • Eva Carina Gerd J
    Eva Carina Gerd J: Jag tycker det tog lite för lång tid att få bilen färdig Ner den sen va färdig så va den inte det. Det va en besvikelse. Annars helt ok. Lite dyrt blev det. Det va startmotorn och lite annat fix..
  • Gunnar N
    Gunnar N: Trevligt bemötande ger en väldigt personlig känsla. Bra att dom hör av sej då det är dags att förnya behandlingen.
  • Tecs Bil i Sundbyberg är en liten verkstad med ett stort kunnande och ett personligt bemötande. Vi är specialister på allt från vanligt underhållsarbete till mer avancerade reparationer, varmt välkomm...
    Ildiko S
    Ildiko S: Trevliga hjälpsamma proffsiga yrkes män som tar hand om både mig och min bil. Jag är mycket nöjd och trygg när jag lämnar min lilla pärla i deras händer. Tack för att ni finns för oss Det är verkligen en privilegium att ha en bilverkstad man kan lita på och är trygg med.
  • Risbergs Bil i Täby hjälper dig med din affär av Subaru och Citroën. Vi har även verkstad. Välkommen in!
    Harriet Britt-marie W
    Harriet Britt-marie W: Har haft min bil på service Bilen hämtad och lämnad. Bemötandet från medarbetarna hos Risbergs har varit otroligt bra. Professionellt från början till slut. Vid behov vänder jag mig med trygghet till Risbergs bil.