Laddboxkillarna AB - Väst

Laddboxkillarna AB - Väst

• BadgeFourYears
2 741
4.7

Välkommen till Laddboxkillarna AB! Fixa din laddbox med oss på Laddboxkillarna AB. Vi installerar laddboxar till fast pris och som grädden på moset så får du avdrag för Grön teknik. I en tid då fossilbränsledrivna bilar ska bytas ut mot eldriva bilar krävs det smidiga helhetslösningar. Vi har lång erfarenhet inom elbilsladdning...

2741 omdömen om Laddboxkillarna AB - Väst

Sedan starten hos Reco 2021

Erik N
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig installatör. Det plockade på lite med kostnader - men väl värt.

Anders N
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Bra bemött, installatören kom på utsatt tid. Fick bra information , helhetsintrycket vill jag ge fem stjärnor.

Nicklas H
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Snabb och kompetent service från trevlig personal!

Tommy L

Snabba , trevliga och gjorde ett bra jobb av Mats. Bara positivt!! Tommy

Mikael H
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Vilka suveräna killar och vilken bra service. Väldigt nöjd att jag valde Laddboxkillarna.

Thomas R
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Köpte en Zaptec laddbox och är supernöjd med Laddboxkillarna från början till slut. Upplevde laddningsproblem i början men fick ett nytt hembesök gratis en söndagskväll eftersom elektrikern ändå körde förbi min adress. Osannolikt bra! "Felet", var inte ett fel utan felhantering i appen av mig själv. På skala 0-10 får Laddboxkillarna 11 av mig //Thomas

Kjell E
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Snabbt och enkelt, trevliga att ha med och göra. Hade med sig allt ut även det lilla extra som jag valde att ta på plats.

Tommy C
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Killen som kom var trevlig och entusiastisk. Efter installation av en Zaptec box med balanserare och en del misstag och fel blev allt bra och det fungerade. Har haft ett konstigt stopp i mitten av en laddning men hoppas att allt ok för framtiden.

Leif A
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Bra bemötande och ett bra upplägg, ifrån beställning till färdig installation. Strulade dock med tiden för elektrikern för installationen, vi hade gjort upp om förmiddag men det blev eftermiddag vilket löste sig ändå. Med bättre planering så hade betyget blivit en femma.

Göran P
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Bra o snabb service. Fick tid för installation på en gång.

Rob W
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Trevligt och professionellt. Hälsningar.

Klara W
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Fantastiskt! Kom dagen efter jag ville boka tid och var så smidiga och trevliga att ha att göra med. Rekommenderar starkt!

Karl Henrik A
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Sjukt bra hade laddare samma dag

Jan W
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Kunde ta jobbet med kort varseloch bra utfört arbete. Lite fundersam när jag fick fakturan där det stod att om det gröna rotavdraget inte gäller för kunden skulle kunden få betala in mer pengar. Vid köpet stod det inte något om att priset de lämnade var efter rotavdrag utan upplysningen lämnades på fakturan efter utfört arbete. Tveksam till om kunden kan bli tvungen att betala mer när kunden inte informerades före installation. Jag blev också uppringd och de ville att jag skulle gå in på mitt bank id för att signera ett...

Jörgen B
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Vänligt bemötande. Bra avstämningar. Bra jobb.

Gert N
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket bra bemött, och fick en tid för installation av laddboxen snabbt.Dom levde upp till förväntningarna, det ända som var är att halloween rean var lite felformulerat. Sammanlagt är jag mycket nöjd med installationen, och priset var mycket konkurrenskraftigt. Felix satte in en Zaptec go med lastbalansering, snabb och noggrann och med ett trevligt bemötande.

Maria B
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Trevliga och bra utfört jobb.

Ole S
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Vi är mycket nöjda kunder! Kunniga, hjälpsamma, effektiva, trevliga, serviceinriktade. Rekommenderar varmt.

Björn F
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Snabb och smidig installation av Zaptec Go med Enegic lastbalansering. Endast en vecka från beställning till installation. Installatören var lyhörd för hur vi ville ha kabeldragningen gjord.

Carl N
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Service, kunskap och bemötande jättebra. Däremot blev slutsumman över 10tkr som var mer än jag förväntat

Carl E
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Har kampanj med ”kabel på köpet” men det får man inte. Svarar långsamt / inte alls och inte nöjd alls med mitt köp. Välj någon annan

Svar från Laddboxkillarna AB - Väst

Hej Carl! Jag ber om ursäkt om det blivit missförstånd. I våra Zaptec go paket ingår laddkabel & lastbalansering. Köper du endast en Zaptec go med installation ingår då heller ingen laddkabel. Titta gärna in på offerten som skickades till dig i samband med bokningen. Återigen, ber om ursäkt för missförstånd. Med vänlig hälsning, Alexander Riddargård VD

Kristina Margareta B
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Hade velat få all info om ev extra köp redan på telefon, alternativ att ett besök innan själva installationen ägde rum. Fick därför ta beslut på stående fot utan möjlighet att kolla upp vilket skapar en stress som inte gagnar er som företag.

Bengt D
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Dolda avgifter. allt skulle ingå, installation mm. fick fakturan, hittar utkörnings avgift tillkom. Kabel mellan laddare och bil gjort av plast, stel vid kyla fick tillägg pga kort kabel. Fick betala för extra kabel, leverans med 3 meter kabel. Installatören gjorde fint jobb.

Svar från Laddboxkillarna AB - Väst

Hej Bengt. Tack så mycket för din rekommendation. Det uppskattas. Vi har inga dolda avgifter, utkörningsavgiften är specificerad på fakturan för att du ska kunna se det schablonbelopp som inte går under avdraget grön teknik. Jag har tittat på din faktura och allt ser ut att vara i sin ordning. Vi bär kostnaden för utkörning och det är inget pålägg. Däremot kanske det har blivit ett tillägg på ordinarie pris om du valt en längre laddkabel än vad som ingår i paketpriset. Laddkabeln följer alla standarder och är anpassad...

Bertil W
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Bra och snabbt bemötande. Snabb och bra kompetens i supporten. Trevliga att ha att göra med

Mats K
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Lite dålig genomgång efter installation. Verkade som oklart om fungerar eller ej. Ring om det är något!!!

Svar från Laddboxkillarna AB - Väst

Hej Mats! Ber om ursäkt om det var otydlighet vid installation. Allt ska funka felfritt när vi installerat. Om du önskar kommer vi självklart ut till dig igen och har genomgång om du önskar. Hör av dig i sådana fall till oss på 031-250 100. Önskar en fortsatt trevlig helg! Med vänlig hälsning, Alexander

Karl K
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Helt ok, dök upp och installerade som avtalat. Hade fel laddare med sig men var villig att åka och hämta rätt laddare om jag inte ville ha storsäljaren Zaptec.

Per H
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Snabbt och bra svar vid första kontakten samt upplevde montören som kunnig och mycket service minded

Bo D
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Jag har alltid blivit bra bemött av laddboxkillarna Dom hjälper mig direkt när hag behöver deras hjälp

Egon A
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Fungerade väldigt smidigt från beställning till färdig installation. I mitt fall blev det lite strul med installationen som tog längre tid än tänkt, men fick fantastisk hjälp från projektledaren på Laddboxkillarna. Kan varmt rekommendera dem. //Daniel

Sveinn E
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Väldigt trevligt bemötande från alla parter, svarade snabbt på min förfrågan. Fick besök inom rimlig tid och dom höll vad dom lovade. Installationen gick väldigt snabbt och jobbet utfördes på ett bra sätt. Jag köpte en Zaptec go och uppkoppling och appar fungerar fint. Det blev en del dyrare än vad jag hade räknat med, med extra kabel och brytare. Jag behövde även en längre laddkabel till bilen, men den skulle ingå i priset (3m), men jag fick betala 1000 kr. extra för 7m. Överlag supernöjd med snabbt och bra utfört jobb och trevligt bemötande av installatörerna.

Niklas L
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Tekniker löste det smidigt o bra, allt gick snabbt och bra genomgång av allt.

Philip E
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Duktig kille på plats som installerade boxen snyggt trots en lite knixig kabeldragning genom ett antal väggar. Fick sedan bra information kring de appar som är kompatibla. Fick tid för installation på tre dagar. Rekommenderas varmt.

Anders T
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Kom i tid, svarade bra på alla frågor, proffsig installation.

Christian T
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Struligt till en början med att min bokning inte hade gått igenom i deras system, så ingen kom på utsatt tid. Fick erbjudande om att få den installerad sent kvällstid samma dag men avböjde det. Fick ny tid samma vecka och grabbarna kom som uttalat, dock med en zaptec istället för en easee som jag beställt. Återigen fel från administrationen. Men det löste dom med ett riktigt fördelaktigt pris på zaptec med en enegic enhet och super fin installation. Slutbetyg ändå klart godkänt och jag blev nöjd tillslut ✅

Anton S
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Super proffsigt gjort och bra bemötande vid installationstillfället!

Freddy K
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Efter att ha anmält intresse via deras websida blev jag snabbt uppringd och kom överens om vad jag ville ha (Laddbox Zaptec Go med Enegic lastbalanserare) samt när installationen skulle ske. Blev sen kontaktad av installatören som kom punktligt och var väldigt hjälpsam. Gjorde installationen snabbt och snyggt samt gick igenom de mest grundläggande funktionerna med mig på plats.

Jonas K

Mycket trevliga installatörer och pålästa! 10/10

Ellinor L
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Skickade förfrågan via formuläret på hemsidan. Inom tio minuter ringde de upp och besöket bokades in på lördag samma vecka. Snabbt och proffsigt utfört av elektrikern! (sånär som på att hon missade lite avklippta sladdar och en borr i gruset i mörkret, lätt hänt!)

Sven K
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Fick snabbt svar på en förfrågan och snabb motering. Kom när de sa och var väldigt trevlige.De gjorde också, vad jag kan bedöma, ett utmärkt jobb

Anders B
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Han som var hos oss gjorde ett jättebra jobb

Karl R
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Väldigt snabb återkoppling och installation, lämnade intresseanmälan på torsdag kväll och blev uppringd på fredag förmiddag och installationen utfördes följande måndag. Väldigt kunnig och professionell installatör, kommunikationen med företaget var väldigt god.

Shahriar R
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Väldigt smidigt och proffsigt arbete.

Martin D
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Goda i kommunikation både före och under arbete. Trevlig installatör som var tydlig och duktig. Väldigt nöjda

Lars D
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Snabbt, enkelt, kompetent och trevliga människor. Rekommenderar dem till alla som behöver installera en laddbox. Magnus

Ingvar M
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Snabbt och smidigt. Trevliga killar dessutom!

Anders A
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Trevliga, kunniga killar som gjorde det de skulle på ett mycket smidigt sätt

Johan L
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Hade en komplex situation som installatören fixade perfekt.

Tobis K
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Snabba svar.. men dåliga på passa tider samt lite halvslarvig montering. Iövrigt väldigt trevlig tekniker

Wictor B
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Snabbt och smidigt bra service. Är nöjd

Pejman N
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Installationen gick snabbt och smidigt. Jag fick mina frågor besvarade under installationens gång. Professionellt bemötande.