Jesper Vingsand

Per S

Kompetent Noggrann Snabb

Johan S
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevligt bemötande och kompetent utförande. Jag förväntade mig ett professionellt utfört arbete med fokus på det jag efterfrågat och det fick jag. Jag köpte en laddbox Easee som installerades på avsedd plats och som nu fungerar som avsett.

Ulla S
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Helena heter jag annars är det bra Trevlig kille, ordning och reda

Justin D
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Jag blev bemött med vänlighet redan i början när jag kontaktade Laddboxkillarna. Jesper Vingsand fick installera min Zaptec go Sense och uppfyllde alla mina förväntningar: trots tekniska problem löste han det hela snabbt och proffsigt. Jag är mycket nöjd med prestationen och priserna.

David H
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Vi var inte så nöjda. Han pratade negativt om andra kunder. Det är inte relevant för oss att ta del av det. Hans jobb är att installera en laddbox/laddstolpe. Han var snabb, men blev märkbart besvärad när vi kom med förslag på hur vi ville ha det. Vi som kund måste få bestämma hur det skall se ut i slutändan utan att känna att man är till besvär.

Svar från Jesper Vingsand

Tack för din återkoppling. Tråkigt att höra att upplevelsen inte levde upp till förväntningarna. För oss är det självklart att fokus ska ligga på er installation och er lösning, inte på andra kunder. Det är heller inte okej om ni som kund känner er till besvär när ni kommer med önskemål. Ni ska kunna påverka placering och utformning utan att mötas av irritation. Slutresultatet ska bli som ni vill ha det. Vi tar detta vidare internt och ser över både bemötande och arbetssätt så att det inte händer igen. Tack för att ni...

Anders E
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Kanon! Snabb, kunnig, effektiv och dessutom trevlig :)

Wojciech Piotr R

Jesper är en riktigt duktig fackman. Han monterade allt professionellt, förklarade tydligt hur systemet fungerar och lämnade allt i perfekt skick. Allt fungerar utmärkt och jag är väldigt nöjd.

Niclas N
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevligt bemötande och ett väl utfört jobb. Är väldigt nöjd.

Peter A
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Förklarade om laddboxen och appar mm.