Landelius by Rebecka

Landelius by Rebecka

www.landeliusbyrebecka.se
  • BadgeThreeYears
Boka tid Ring 0322-105 01 Dela

Välkommen till Landelius by Rebecka! Som ett kreativt kollektiv av sju dedikerade frisörer, tar vi skönhet till en ny nivå genom att kombinera vår passion för hårdesign med personlig styling. Vi erbjuder inte bara hårklippning och styling, utan även individuellt skräddarsydda tjänster som make-up, stilanalys och färganalys....

346 omdömen om Landelius by Rebecka

Sedan starten hos Reco 2023

Kaija N
Skrev om Landelius by Rebecka

Kunnig duktig personal i sitt yrke ! Trevligt bemötande!

Lars-Göran P
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Duktig frisör och mycket trevlig

Jenny N
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Man blir väl omhändertagen , tips och idéer hur man kan göra på ett proffsigt sätt. Man känner sig i fokus och får en härlig stund. Dessutom kaffe och godis🩷 Skön stund och Man är i fokus 🙏

Charlotta O
Skrev om Landelius by Rebecka

Jag är nöjd de är alltid trevliga och utför sina uppdrag proffesionellt

Maria N
Skrev om Landelius by Rebecka

Vet att jag alltid blir nöjd när jag blivit klippt utav Mia, därför återkommer jag gärna.

Lone J

Fantastiskt🌞väl omhändertagen alltid nöjd😄

Ann Kristin D
Skrev om Landelius by Rebecka

Jag var hos Carina och det var som vanligt bra!

Gitte Ö
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Första gången jag besökte Landelius/Rebecka! Ville testa någon ny och se ifall mitt ”burr” kunde bli fason på😊 Är mycket nöjd. Rebecka var väldigt noggrann och ställde frågor till mig och gav tips som jag själv aldrig reflekterat över👍Väldigt nyttigt! Blev väl omhändertagen med ”gofika”, och schamponeringen och hårkuren var utöver det vanliga, himmelriket🌟Klippte mig och gjorde slingor och blev väldigt nöjd! Kommer tillbaka🌸

Birgitta L
Skrev om Landelius by Rebecka

Fantastiskt bemötande, så professionell frisör 💝

Åsa S
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Ett genomgående härligt besök, från mottagande, utförande till färdig! Väldigt duktig på att ställa rätt frågor om val av frisyr (längd mm) och samtidigt blanda in sin erfarenhet som tips på vägen. Väldigt nöjd

Elisabeth O
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Väldigt noggrann i behandling och klippning av håret. Lyhörd för önskemål som jag hade. Trevligt bemötande. God service med kaffe mm. Är väldigt nöjd! 😊

Eva J
Skrev om Landelius by Rebecka

Mycket bra färg och klippning

Eva-Britt G
Skrev om Landelius by Rebecka

Trevligt bemötande och snygg frisyr

Frida L
Skrev om Landelius by Rebecka

Alltid nöjd när jag går därifrån. Kaffe och trevlig personal är en bonus men det viktigaste för mig är att jag går ut därifrån och känner att jag fått den frisyr jag bett om.

Moa C
Skrev om Landelius by Rebecka

Blev bra bemöt o blev riktigt nöjd med klippningen .

Lise-Lott S
Skrev om Landelius by Rebecka

Förstagångskund här och då gick vi igenom. mitt hår osv Skön och rejäl huvudbottenmassage i samband med hårtvätt. Fick inte bara önskat glas vatten utan en liten trevlig bricka med en skål olika godis. Jag fick en bra klippning men efter ett par dagar så hade jag lite hår som jag inte var tillfreds med (alltså inget fel från frisören utan det var min trivsel med nya håret) och ringde upp igen. Inga problem att få hjälp att fixa det så jag är Nöjd. Tack Stephanie.

Jenny R
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Superduktig på färg, lyhörd och ärlig i sina rekommendationer av frisyr och färg, vilket jag uppskattade väldigt mycket! Mina varmaste rekommendationer!

Bengt-Åke E
Skrev om Landelius by Rebecka

Bara bra intryck! Bokning å ändringar av tider bara positivt!!!

Emma H
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Mycket bra. Var väldigt professionell när proppen gick. Klipper mig gärna hos henne igen

Johan J
Skrev om Landelius by Rebecka

Bra,kunnig och trevlig frisör,gått till salongen några år nu

Helena T
Skrev om Landelius by Rebecka

Trevligt och skönt att få ordning på håret!

Majlis S
Skrev om Landelius by Rebecka

Trevlig salong och proffsig klippning av Mia

Brigitte Ö
Skrev om Landelius by Rebecka

Jag har hittat dom bästa frisörerna i världen!! Så lyhörda och trevliga. Har haft Rebecka och Mia. Toppentjejer !! Det är guld värt att få den första tiden innan tvätt att berätta vad och hur jag vill ha det. För att inte tala om massagen vid tvätt. Himmelsk. Det där extra att få välja vad man vill ha att dricka känns så lyxigt. Jag har klippt mej där några gånger och kommer INTE att byta frisör mer. TACK !!!!!

Kerstin C
Skrev om Landelius by Rebecka

Mycket nöjd, både med bemötande och behandling.

Markus Ö
Skrev om Landelius by Rebecka

Väldigt personligt bemötande och lösningsfokuserade.

Johanna H
Skrev om Landelius by Rebecka

Trevlig bemötande, fint resultat varje gång..

Yvonne W
Skrev om Landelius by Rebecka

Alltid lika nöjd med mitt besök hos er och klippning mm av Vibeke.

Ing-Britt G
Skrev om Landelius by Rebecka

Är nöjd med klippningen och bemötandet. Tänker återkomma.

Angela B
Skrev om Landelius by Rebecka

Trevligt bemötande o fin frisyr!

Elisabeth W
Skrev om Landelius by Rebecka

Går hos Mia som är super duktig. Tiderna hålls Så bra att frisören har en kund i taget. Trevlig lokal. Trevlig personal. Bra musik o tidningar Gott med kaffe o godis

Kenth A
Skrev om Landelius by Rebecka

Bra som vanligt. Lever alltid upp till mina förväntningar. Alltid nöjd med min frisör.

Nils J
Skrev om Landelius by Rebecka

Fortsatt god service efter många år.

Robert L
Skrev om Landelius by Rebecka

Har alltid varit nöjd med Mia 😊.

Elisabeth N
Skrev om Landelius by Rebecka

Som alltid trevligt bemött och trevlig stämning under behandlingen. Lika nöjd efter vare besök, det känns som de bryr sig och man känner sig omhändertagen.

Petra A
Skrev om Landelius by Rebecka

Alltid nöjd efter att ha varit hos Mia.

Carina B
Skrev om Landelius by Rebecka

Alltid lika nöjd :) Mia är grym, ingen kan tro att denna blondin egentligen har gråa hår.

Eva M
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Ett glatt o trevligt bemötande av en kunnig frisör som gjorde ett bra jobb med klippningen. Köpte en volymspray

Tina E
Skrev om Landelius by Rebecka

Varm känsla av att man är välkommen . Superduktiga frisörer Bjuder alltid på gott kaffe och något gott till 😃. Kan varmt rekommendera detta ställe 🤗

Anna B
Skrev om Landelius by Rebecka

Vänligt bemötande, proffesionell service och trivsam atmosfär i salongen. Klippning.

Louise M
Skrev om Landelius by Rebecka

Väldigt bra bemötande när man kommer! Man får tid att prata innan vad man vill göra så att dem är med på ens tankar. Fantastik frisör, märker att Mia kan sin grej. Finns inget att klaga på!

Ingalill B
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Har fin och bra kommunikation med Rebecca. Mycket nöjd.

Emelie B
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Alltid lika trevligt och fina resultat i håret!

Josefine A
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Rebecka är väldigt noggrann och trevlig! Hon förstod direkt hur jag ville ha det.

Josefin W
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Alltid trevligt att gå till Rebecka, mycket kunnig inom området och vi kan diskutera färgval och hur stora slingorna ska vara. Mysig salong.

Pia N
Skrev om Landelius by Rebecka

Tvätt med mycket skön massage, noggrann klippning, mycket trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera denna salong.

Kit M
Skrev om Landelius by Rebecka

Alltid så nöjd när jag har varit hos Mia

Matilda L
Skrev om Landelius by Rebecka

Supermysig salong och toppenpersonal!

Maria K
Skrev om Rebecka en del av Landelius by Rebecka

Rebecka var både noggrann och inlyssnande!

Anna-Karin J
Skrev om Landelius by Rebecka

Alltid toppenbesök hos Vibeke som tar hand om mig på bästa sätt!

Eva H

Bra bemött, proffsig behandling