Lida Värdshus

Lida Värdshus

4.3

Underbar miljö vackert beläget vid sjön Getaren. Stora rekreationsmöjligheter; promenadstråk, spår för längdskidåkning, utförsåkning m lift, pulkabackar, plogad bana runt sjön för skridskoåkning.

6 omdömen om Lida Värdshus

Nils H
Skrev om Lida Värdshus

OK mat, men absolut inget jag besöker igen. Det så kallade vandrarhemmet var under all kritik, smutsigt och ofräscht. Aldrig igen

Två Små Svin
4.7/5 i betyg av 2684 omdömen 4.7 av 2684 omdömen
BadgeFourYears

Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö

Elsa B
Skrev om Lida Värdshus

Mycket gott och utmärkt tillagat. Bara 90 kr för lunchen även helger. Inkluderar härliga sallader och många mustiga goda hembakade brödsorter m m... Promenera gärna på skogsvägar och stigar.

Carina E
Skrev om Lida Värdshus

Vi gifte oss i Lida kyrka och hade festen på Lida värdshus. Personalen var jätte trevlig och professionell, maten var underbart god, lokalerna är perfekta för bröllop . Vi kunde inte vara mer nöjda. Nu planerar vi dop och hoppas på dopkaffe på Lida.

Paraden
4.2/5 i betyg av 4932 omdömen 4.2 av 4932 omdömen
BadgeSevenYears

God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ

Mattias B Mattias B
Läs mer omdömen
Kicki B
Skrev om Lida Värdshus

Varför missvisande adress till underbara Lida Friluftsgård med fantastiska Värdshus??? SNÄLLA, HJÄLP TILL att påverka så att Lida Värdshus visas på rätt ställe på kartan!!! HALLÅ... Ni på reco.se... nog måste ni kunna fixa en schysst karta!!!

Kicki B
Skrev om Lida Värdshus

Lida Värdshus med friluftsgård är ett fantastiskt mysigt ställe. Där serveras dagligen mycket god och vällagad mat. Där finns alltid en soppa, en fiskrätt, en kötträtt o en pastarätt, dessutom pannkakor och korv. Ett härligt nyttigt salladsbord m hembakat bröd o kaffe/te på maten ingår i lunchen. Den trevliga personalen med duktige kocken Nicklas o hans rara fru Lena i spetsen ser alltid till att gästerna känner sig välkomna. Om man vill ta en fika på Lida kan det vara svårt att välja mellan allt gott hembakat som står...

Nybrogatan 38
4.3/5 i betyg av 8430 omdömen 4.3 av 8430 omdömen
BadgeTenYears

Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.

Anna-Carin S Anna-Carin S
Läs mer omdömen
Janne
Skrev om Lida Värdshus

Härlig miljö och atmosfär på Lida, både inne på Värdshuset och ute! Sprakande brasa som skapar mys och värme nu under vintern. Men snart börjar vårsolen att värma så man kan sitta på uteserveringen och mysa i solen. Jättegod mat och fikabröd, säkert hembakat! Senast åt jag en underbar god fiskgryta. Jätte trevlig personal som förgyller lunchen! Jag kan verkligen rekommendera att besöka Värdshuset!