Linds Trädfällning AB

lindstradfallning.se
  • BadgeEightYears
1 357
4.9

Behöver du fräsa bort stubbar, fälla eller beskära träd? Då ska du kontakta oss på Linds Trädfällning AB. Vi hjälper till med alla typer av trädfällning och stubbfräsning. Linds Trädfällning erbjuder bland annat följande professionella tjänster: Trädfällning Sektionsfällning med kranbil Sektionsfällning via klättring Certifierade...

1357 omdömen om Linds Trädfällning AB

Sedan starten hos Reco 2017

Jan E
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snyggt, snabbt och rationellt….!

Elisabeth B
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snabb återkoppling och offert efter första kontakten. Kunde inte själv vara på plats när träden togs ner men allt var borttaget och prydligt gjort. Man kunde knappt ana att fyra stora träd tagits bort.

Börje K
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snabba, precisa och trevliga. De lämnar stället snyggt och prydligt.

Bengt S
Skrev om Linds Trädfällning AB

Trevligt korrekt bemötande. Håller tider och hör av sig. Fungerade mycket bra.

Robert F
Skrev om Linds Trädfällning AB

Bra utfört arbete och snabb feedback vid samtal och mail.

Monica P
Skrev om Linds Trädfällning AB

Trevligt och hjälpsamt bemötande Snabba svar Väl skriven offert allt var med direkt. Väldigt hjälpsamma Bara positivt och inget att klaga på Rekommenderar dem

Mia E
Skrev om Linds Trädfällning AB

Proffsiga! Allt blev som avtalat!

Örjan J
Skrev om Linds Trädfällning AB

Professionelt utförande och bemötande. Hela uppdraget utfördes enligt beställning och inom överenskommen tid.

Ingaröstrands S
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snabb och tydlig kommunikation. Trevligt bemötande. Åtgärdades snabbt. Men ack så dyrt.

Daniel L
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snabbt och smidigt, proffsiga killar !

Hans O
Skrev om Linds Trädfällning AB

Löste ett problem enkelt och smärtfritt när ett träd blåst omkull.

Kurt H
Skrev om Linds Trädfällning AB

Bra kommunikation från offertförfrågan till slutfört arbete. De fällde träden som avtalat och städade upp bra efter sig sig. De kom i tid och deras uppskattning på tid det skulle ta stämde bra. De sektionsfällde sju träd med kranbil som stod lite illa till, hus, elledning m.m. Allt fungerade bra och smidigt.

Tora N
Skrev om Linds Trädfällning AB

Trevlig personal. Snabba och effektiva.

Elisabeth A
Skrev om Linds Trädfällning AB

Trevligt bemötande. Snabbt och effektivt jobb!! Tack för hjälpen!!

Wille J
Skrev om Linds Trädfällning AB

mycket bra bemötande från förfrågan från mig, besök av Andreas, offert, bokning av dag genomförande av beskätning av träd. Mycket bra dialog med arbetsledare och arborist. Och, inte minst viktigt, snyggt och prydligt upplagt virke, samt skräp bortforslat. Fakturerad kostnad inom offert 👍

Ingrid B
Skrev om Linds Trädfällning AB

Professionell firma. utför arbetet med god kvalitet, trevliga och har bra kommunikation. Rekommenderas varmt

Johan R
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snabbt på plats efter beställning. Snyggt prydligt efter avverkning

Eva G
Skrev om Linds Trädfällning AB

Mycket trevligt och kompetent bemötande

Ann H
Skrev om Linds Trädfällning AB

De killar och tjejer som tog ner träd på vår tomt var sociala och trevliga, jobbade hårt och effektivt dessutom blev tomten välstädad efter trädfällningen knappt ett barr var kvarlämnat. Kommer absolut anlita Linds igen.

Sanna G
Skrev om Linds Trädfällning AB

Superproffsiga. Lämnade inte ett spår efter sig.

Anette G
Skrev om Linds Trädfällning AB

Vi behövde hjälp med att ta ner ett antal aspar efter att en fallit över en bod på tomten. Snabbt och oerhört professionellt utfört arbete. Därtill trevligt bemötande!

Thomas W
Skrev om Linds Trädfällning AB

Linds Trädfällning hjälpte oss med sektionsfällning med kranbil av en stor björk som stod illa till. Glada och trevliga grabbar kom med kranbilen på utsatt tid. Jobbet utfördes snabbt, proffsigt och effektivt. Fakturan helt i enlighet med offerten. Kommer garanterat att anlita Linds igen om behov uppstår.

Sven K
Skrev om Linds Trädfällning AB

Proffsigt och effektivt utförande från början till slut

Aina Anita Rosmari E
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snabb offert lite lång väntetid på utförandet. 11 träd som fälldes o allt ris o de stammar som vi kommit överens om forslades bort. Övrigt kapades i kubbar. Allt proffsigt gjort o mycket trevligt bemötande.

Madeleine B
Skrev om Linds Trädfällning AB

Jag är mycket nöjd med Linds Trädfällning. Deras trevliga och glada bemötande samt professionellt utförda arbete gör att jag definitivt kommer anlita dem igen. Rekommenderas varmt!

Zdenko T
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snabb återkoppling. Proffsiga. Allt levererat som lovat. Kan varmt rekommenderas

Lars A
Skrev om Linds Trädfällning AB

Jättebra jobb! Killarna gjorde mer än vad som angavs i offerten genom att kapa stammarna i lagom kubbar! Och dessutom trevliga!

Magnus A
Skrev om Linds Trädfällning AB

Linds Trädfällning AB hjälpte oss att ta bort ett träd som stod illa till. Jag fick ett mycket bra bemötande genom hela processen, offertförfrågan, beställning och utförande. Snabbt gick det också! Vi är mycket nöjda och rekommenderar verkligen Linds Trädfällning AB!

Nora W
Skrev om Linds Trädfällning AB

Exemplariskt sätt att hantera kunder, punktliga, medgörliga, proffesionellt och mycket tillförlitliga. Rekommenderar stark företaget som gör sitt uppdrag till punkt och prick!

Vilhelm R

Väldigt proffsiga och trevliga

Lejongapsvägen V
Skrev om Linds Trädfällning AB

Exceptionellt enl ovan Fantastiskt duktiga, omtänksamma, kunniga, hjälpsamma, trevliga osv alla positiva omdömen som finss i svenska ordböcker. Jag visste att dom gjorde bra jobb eftersom jag hade anlitat dom kring 2021 Arbetet nu utfördes i torsdags 26/9 på Lejongapsvägen 9, Värmdö Ralf Köhlberg 070-585 50 60

Christina F
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snabb, kunniga och trevliga. Snabb återkoppling vid första mötet, trevligt bemötande i telefon.

Porsängsvägen I
Skrev om Linds Trädfällning AB

Jag har anlitat Linds Trädfällning i många år och de är alltid mycket kompetenta och trevliga. Denna gång blev det 3 stora tallar som föll

Stefan F

Snabb service,vänligt bemötande.

Brita C
Skrev om Linds Trädfällning AB

Mycket trevligt bemötande och proffsigt utfört. Däremot upplevde jag en missbedömning beträffande hur många som behövdes för uppdraget att ta bort en del av en torkad tall. Det kom tre personer men hade gott och väl räckt med två (vilket jag förstod att de som kom också tyckte), så det blev onödigt dyrt i offerten som vi ju redan hade godtagit.

Svar från Linds Trädfällning AB

Hej Brita! Tack för ditt omdöme, vi är glada att du är nöjd med utfört arbete. Jag förstår att du upplevde det som onödigt många personal, den här dagen hade vi "en person över" som fick åka med. Det var inte planerat så när vi skickade offerten. Mvh Karin

Urban L
Skrev om Linds Trädfällning AB

Proffsig nedtagning av träd och borttagning av ris, trevligt bemötande från personal...överlag utmärkt..

Noomi L
Skrev om Linds Trädfällning AB

Fick rekommendationen först av en god vän som arbetar på JM. Tog först ned en gul tall och nästa gång rensade dom upp längs min grannes träd som välvde in över mitt garagetak. Båda gångerna har det kommit trevliga och hjälpsamma arbetare. Linds vill jag fortsätta att anlita och rekommendera till vänner och bekanta.

Linden Johan L
Skrev om Linds Trädfällning AB

Oerhört professionella, snabba och trevliga.

Sandra W
Skrev om Linds Trädfällning AB

Trevliga trädfällare och snabb trädfällning!

Viesturs A
Skrev om Linds Trädfällning AB

Det kom ett trevligt gäng på utsatt tid! Gjorde ett toppenjobb! Våra förväntningar infriades med råge. Dessutom släpade de de tunga kubbarna till plats som vi anvisade. Tack!

Nils S
Skrev om Linds Trädfällning AB

Noggranna och försiktiga och lyhörda för tillkommande önskemål, Dessutom trevliga. Anlitar dem återkommande.

Eva F
Skrev om Linds Trädfällning AB

Både Karin på bokningen och de killar som utförde trädfällningen var mycket proffsiga och tillmötesgående och vi fick snabb och bra hjälp på precis det sätt som vi önskade.

Ove C
Skrev om Linds Trädfällning AB

Trevligt och bra bemötande, bra kommunikation! Arbetet utfördes mycket bra och professionellt! Platsen var snygg och städad efter jobbet. Linds överträffar alltid mina förväntningar! Med vänlig hälsning, Ove Colhag

Bertil E
Skrev om Linds Trädfällning AB

Bra kontakt, relevanta frågor och snabbt utfört arbete!

Hemviksvägen T
Skrev om Linds Trädfällning AB

Toppen insatts, grundlig offert och många bra tips, jobbet gick snabbt bra rådgivning under själva fällningen. Kan verkligen rekommendera dem! //Hans Ståhl

Jan G
Skrev om Linds Trädfällning AB

Bra bemötande. Smidigt utförande. Vi fick en stor björk fälld med hjälp av en arborist och en trädfällare samt ansning av en mycket stor buske.

Lena V
Skrev om Linds Trädfällning AB

Bra. Lätt att komma i kontakt med och gjorde ett bra jobb med att rensa i trädgården.

Sven S
Skrev om Linds Trädfällning AB

Hej och tack för hjälpen med alla träd Ddet gick mycket lungt och bra med folk som kann. Hälningar Sture Siljekvist

Anneli W
Skrev om Linds Trädfällning AB

Snabbt svar på mail, kom ut och tittade och sen en snabb offert. Rekommenderas.

Christer E
Skrev om Linds Trädfällning AB

Ett nöje att interagera med fackmännen på Linds Trädfällning AB. Deras fack-kunskaper går långt utanför att kapa ner träd. Min skogstomt ser bättre ut och är friskare p.g.a. det.