Välkommen till Linds Trädfällning AB! Kontakta oss om du behöver hjälp med trädfällning och stubbfräsning. Självklart får du en kostnadsfri offert och kan nyttja RUT-avdraget.
Azra O:
Vi fick hjälp att ta ned två björkträd och bortforsling av tillhörande ris - otroligt professionella, höll tiden, utförde arbetet mycket väl och lämnade rent efter sig. Vi rekommenderar Vallentuna Trädfällning AB varmt!
Lars-anders W:
Mycket proffsig fällning av träd samt toppning av några träd. En död björk gick inte att klättra i, då klättrar han upp i ett närliggande träd och pendlar över till den döda björken. Tog hand om alla grenar som jag själv inte ville ha till kaminen. Andreas är väldigt lätt att komma överens med, effektiv och trevlig. Prismässigt låg Tyresö Trädfällning 500 - 1000 kr bättre än 2 andra trädfällare.
Johannes W:
De tog bort två körsbärsträd och en stor cypress som låg ganska nära den fiberoptiska kabeln. De gjorde ett utmärkt och noggrant jobb och kapade till och med stockarna så att jag själv kunde klyva dem. Och eftersom de tog kortare tid var de också billigare. Timber Trädfällning kan bara rekommenderas.
Eva Katarina P:
Mycket trevligt bemötande och ett mycket bra genomfört arbete. Det var ett mycket gammalt äppelträd som nu har fått en fin form. Rekommenderas verkligen!
Anna Lena E:
Otroligt snabb hantering av min beställning. Beställde ett anta säckar jord på söndagen, betalade på måndagen och fick leveransen på tisdagen.
Claes T:
Dom har hjälp oss under mer än 10 år med trädfällning i vårt område ute på Vindö.
Dom har alltid skött det på ett bra sätt.
Jag har bara positiv att säga om Dom.
Jag kan rekommendera Dom för hand av träd och natur
Kristina P:
Väldigt trevlig personal, snabb hantering av både offert och leverans (fällning av träd) och dessutom ett påfallande omsorgsfullt utfört arbete! Jag rekommenderar dem starkt :-D
Björn M:
Jag har varit i kontakt med Andreas på Higgins två gånger - dels när vår samfällighet fick hjälp med att fälla, beskära och nyplantera ett antal träd och dels när jag behövde hjälp med min långa och taggiga häck.
Jag har sällan haft att göra med ett så bra företag som Higgins. Andreas är extremt trevlig, professionell, seriös och tillmötesgående. Han var inlyssnande och säkerställde att verkligen att han förstått vad vi var ute efter, kom med bra råd och var väldigt lätt att ha att göra med.
Det finns ingen tvekan - har ni behov av arboristtjänster är Higgins ett klockrent val.
Anna-Lotta H:
Vi anlitade AH Trädkonsult som underkonsult för att ta fram en trädskyddsplan efter en inventering av särskilt skyddsvärda träd. Vi är nöjda med resultatet samt den goda kundkontakten både gentemot oss och vår kuns i sin tur. Elinor är kunnig och engagerad att jobba med och vi kommer definitivt anlita henne i framtiden om behovet uppstår!
Mira L:
Fick offert och svar på frågor i vändande mejl och textmeddelanden och utöver mycket trevligt bemötande så gjorde de ett ordentligt bra jobb. Behöver vi hjälp framöver kommer vi att be dem om hjälp igen. Kund i Tyresö
Robert E:
Sektionsfällning av fullvuxen björk mellan hus samt kronlyft av 100åriga tallar. Seriös offert efter besök och goda råd och bedömning av behov. Dessutom prisvärt i jämförelse med andra.