Jättenöjd varje gång jag gjorde fransar och Detty är jättetrevlig och professionell. Rekommenderar!
Made by Detty
54 omdömen om Made by Detty
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Fick jättefina fransar och så bra hjälp att välja stil. Detty är en supertrevlig och duktig person som jag verkligen rekommenderar!
Super fint lashlift! Blev väldigt nöjd.
Lashline uppe. Mycket bra resultat. Rekommenderar. /Aija
Har gått hos Detty i flera år och fixat mina naglar. Alltid nöjd med både det material BIAB som hon använder och med målningen av naglarna🌟
Fantastiskt bemötande! Professionell, kunnig , omtänksam med en stor portion humor. Överträffande mina högt uppsatta förväntningar! Re
Trevlig salong och bra mottagande.
Hade inte tänkt lämna ett omdöme men efter som man jagas av påminnelser att lämna omdöme kommer det här. Lash lift - mina ögonfransar böjde så mycket att det låg dikt emot ögonlocken och fastnade i vecket mellan ögonlock och ögonbryn. Det såg inte klokt ut. Ögonfransarna såg dessutom ut som ett spindelbo, det låg ihoptrasslade mot ögonlocket och gjorde det omöjligt att ha mascara under ca 1 månad. Fick dessutom någon form av vätska (permanent vätskan?) i ögat under lash litet som sedan gjorde ögat rött och irriterat...
Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
Superfint bemötande, min dotter på 13 år fick en jättebra upplevelse, kände sig trygg!
Bra, proffsigt bemötande. Enkelt att boka tider . Bra resultat.!
Bästa Detty som är snabb, noggrann och så trevlig att vara hos.
Hos Detty känner jag mig alltid i säkra händer. Hon är väldigt lyhörd, noggrann och super trevlig. Gör både fransar och naglar hos henne.
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Alltid proffsig och trevlig att prata med👍
Detty är så duktig med ett fint bemötande. Kommer absolut gå tillbaka 🌸
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna
Detty är proffessionell och noggran. Naglarna blir alltid jämna och fina, aldrig för tjocka, utan ser fina och naturliga ut. Hon är dessutom jättetrevlig att sitta och småprata med. Rekommenderar henne varmt!
Bra kvalitet på naglarna & jättefina färger att välja mellan. Supernöjd!
Duktig, underbart bemötande.
Alltid snygga naglar som håller till nästa besök❤️
Har gått ett antal gånger till Detty nu och blir alltid super nöjd. Hon jobbar snabbt och effektivt. Hon jobbar jämt 😉 så tider finns det oftast...
Trevligt bemötande och väldigt välgjord manikyr 💅
Alltid professionellt och trevligt hos Detty
Så gullig och trevlig tjej , men smutsigt och dålig manikyr , fick bättrades plats redan
Jättebra resultat, fick långa fina fransar som höll längre än vad de brukar göra. Rekommenderas!
Alltid lika nöjd med resultatet. De håller länge trots att jag är ganska oförsiktig av mig. Detty är grym!
Detty är en konstnär🎨 när det kommer till naglarna💅🏿. Det finns inget som Detty inte kan göra❤.
Sååå duktig och fransarna är så fina❤️ Sitter kvar länge!
Jag är mycket nöjd med mina behandlingar.
Gjorde sigelfransar som blev fint, sen gick jag tillbaka för påfyllning och fick volymfransar som blev klumpiga och inte alls fina.(
Superfina naglar och riktigt trevligt bemötande! Möjligtvis den bästa manikyren jag någonsin fått 🙏✨
Blev så nöjd med mina tånaglar 😊
Vänligt bemötande och gjorde för första gången ett franslyft som jag blev mycket nöjd med.
Alltid lika nöjd med Detty och har gått hos henne i flera år. Hon lyssnar alltid på vad man vill ha och kommer med bra tips och inspiration. Rekommenderar starkt!!!
Alltid trevligt bemötande och anpassar efter vad jag vill ha.
Alltid så nöjd. Alltid så proffsigt gjort. Kan klart rekommendera Detty!
Detty är snabb, trevlig & professionell kan verkligen rekommendera henne.
Alltid nöjd efter att ha fixat mina naglar hos Detty!
Detty driver företaget och är mycket driven och trevlig person. Hon är perfektionist vilket gör att du alltid kan lita på att resultatet blir bra! Både på naglar, fransar och fötter (resten har jag inte provat) När man spenderar många timmar på salong är det också viktigt att ha nån trevlig att prata med vilket jag kände att Detty var direkt från första stunden 🙂🌷
Duktig fransstylist och nagelteknolog
Återkommande kund sedan många år. Alltid lika nöjd.
Sjukt duktig och dessutom trevlig. Tack Detty!
Alltid trevligt och personligt mottagande hos Made by Detty. Mina naglal blir väl omhändertagna med profesdionell och fin manikyr. Rekomenderas varmt.
Otroligt duktig och naglarna är fina såå länge!
Alltid lika nöjd! Snygga naglar som håller länge och fint bemötande!
Omhändertagande och lyhörd inför vad kunden vill ha.
Mycket trevligt bemötande Besöket svarade mycket väl mot mina förväntningar. Jag valde både pedikyr och återbesök av gelnaglar och jag blev mycket nöjd.
Jag har gått hos Detty och gjort frans förlängning i ett par år och är alltid lika nöjd. Känner mig mycket fin när jag lämnar salongen . Dessutom är Detty väldigt trevlig och sympatisk som person
Alltid lika proffsig, lyhörd, kreativ - och trevlig!
Väldigt lyhörd för kundens önskemål!
Jättenöjd med mina Yumilashes och bryn!
Noggrann och trevlig - rekommenderas verkligen
Supertrevliga Detty som vanligt! Bra nageljobb!
Tack snälla , att du väljer mig !