Naglar i Stockholm

46 rekommenderade nagelsalonger i Stockholm kommun

Dina händer är något av det första som en ny bekantskap ser och kan sätta tonen för ditt första intryck hos personen. Välskötta händer är alltid ett plus! Här kan du hitta de bäst rekommenderade och mest aktuella nagelsalongerna i Stockholm.

Läs mer »
  • Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Driver du skönhetssalong i Stockholm?

• Välkomna till min salong!
    Maria R
    Maria R: Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
  • Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
    Naghmeh R
    Naghmeh R: Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
  • Välkomna till Fotvårdssalongen Fotavtrycket på Gärdet i Stockholm! Dipl. medicinsk fotvårdsspecialist med både förebyggande behandlingar och hjälp när problem uppstått.
    Liz W
    Liz W: Fantastiskt bemötande! Professionell, kunnig , omtänksam med en stor portion humor. Överträffande mina högt uppsatta förväntningar! Rekommenderas innerligt!
  • Carina O
    Carina O: Alltid lika trevligt och välbemött hos Elisabeth. Rekommderar
  • 54 omdömen
    Anna S
    Anna S: Jättenöjd varje gång jag gjorde fransar och Detty är jättetrevlig och professionell. Rekommenderar!
  • 314 omdömen
    Annika W
    Annika W: Jag har gått till Lena och klippt och färgat mig hår regelbundet de senaste 10 åren. Hon har alltid bemött mig med engagemang och professionalitet. Med god konsultation och dialog har vi lärt känna varandra och hon vet vad jag uppskattar. Lena får mig att känna att jag är i trygga händer och jag litar verkligen på henne då jag alltid får ett fint resultat. Oavsett om vi testar något nytt eller kör på det ”vanliga”. Jag kan varmt rekommendera andra att boka tid hos Lena, om det finns någon ledig tid ;).
  • 64 omdömen
    Annika F
    Annika F: Jag har besökt Crystal Clear Beauty Center flera gånger och kan varmt rekommendera dem
  • 85 omdömen
    Tiffany
    Tiffany: Tom är super proffsig, skicklig, nogrann och försiktig. Jag behöver inte ens bedövning. Han ser till att man är nöjd! Och att han är super trevlig och mysig som person gör ju mitt besök till en upplevelse! Tack bästa Tom🌺
  • 93 omdömen
    Christina N
    Christina N: Lovisa och BeautyBox levererar alltid bästa service och gör ett fantastiskt bra jobb med naglar, pedikyr, fransar och bryn. Rekommenderas!
  • Li W
    Li W: Underbara fantastiska Maria är något utöver det vanliga, kundfokus och kundanpassat! Bästa resultatet, tipsar alltid vänner och familj att besöka henne. Boka! Du kommer inte att ångrar dig!
  • 64 omdömen
    Ellen A
    Ellen A: Amanda är en otroligt skicklig frisör och har talang för att skapa just den färg du önskar. Ger alltid bra råd och förslag - och får alltid fram fantastiska resultat! Kommer aldrig gå någon annanstans igen!
  • Sanna K
    Sanna K: Har fått mycket effektiv och behaglig djupvågsbehandling av bästa Mirell Hampusson.
  • 89 omdömen
    Lotta V
    Lotta V: Suverän service!!! Går alltid därifrån med en upprymd känsla av vardagslyx och välmående kropp och sinne👍🏻
  • 183 omdömen
    Lilian L
    Lilian L: En helt perfekt medicinsk fotvårds behandling. Noggrannhet till 100%. Känner mig mycket nöjd. Kan varmt rekommenderas.
  • 108 omdömen
    Malin S
    Malin S: Kund sedan öppningen av Studio Levels som jag dessutom kan starkt rekommendera. En frisör som alltid håller sig uppdaterad med det bästa och senaste. Vill alltid att du som kund ska vara helt nöjd med ditt besök. Personligt, mysigt och fräscht! Förutom frisör även träning och naglar. Ett grymt konsept! Ren avkoppling att sätta sig i frisörstolen hos Nina 👌
  • 294 omdömen
    Carina F
    Carina F: Tycker om att gå dit och vaxa mig. Eleverna behöver träna och jag får det lite billigare och oftast bättre utfört än på en vanlig salong.
  • 87 omdömen
    AMINETTA L
    AMINETTA L: Gjorde mina naglar och jag är SÅ HIMLA NÖJD ! Det är en helt otroligt mysigt där och jätte trevliga tjejer som jobbar !
  • 128 omdömen
    Owe W
    Owe W: Har haft så stora problem med min rygg att jag inte kommer upp ur sängen på morgonen, utan att jag får rulla ut från sängen. så jag blev rekommenderad att gå till Hälsofrid där jag träffade Liza Grape som efter 1 timmes behandling tog tag i min trasiga rygg Dagen efter åkte jag skidor och är så överlycklig nu Kan varmt rekommendera Liza och hennes behandlingar och då har jag innan Lizas behandlade händer provat på både den ena efter den andra massören och kiropraktorn Stort tack
  • 114 omdömen
    Alexandra C
    Alexandra C: Rekommenderar perfect skin care till alla! Är stamkund där sedan flera år tillbaka och min hy blir bara bättre och bättre. Man möts av professionella,erfarna och kompetenta hudterapeuter. Utöver det får man allrid ett härligt bemötande och går därifrån glad och avslappnad efter behandling.
  • Frida S
    Frida S: Jobbar snabbt och över lag bra. Dock ganska frånvarande personal och kände mig inte riktigt omhändertagen, man är ju trots allt ganska utsatt som kund när man står halvnaken inför en främmande person och får en spraytan. Dessutom fick jag två stora vita ränder på "kärlekshandtaget" pga missat parti i "valken" så nu kan jag inte använda bikini som var tänkt. Har dessvärre inte heller tiden att gå tillbaka och åtgärda detta. Tänk gärna på det till nästa kund :)
  • Sara B
    Sara B: Bara varit kund vid ett tillfälle men är nöjd med mitt besök, trevligt & proffsigt bemötande då jag fick min spraytan. Skulle återkomma fler gånger om jag bodde i Stockholm. Skulle rekommendera till vänner.
  • 45 omdömen
    Linnéa T
    Linnéa T: Så professionellt och riktigt bra kvalité på behandlingarna! Malika vet vad hon gör!
  • 109 omdömen
    Alexandra N
    Alexandra N: Sämsta salongen någonsin! Hårdhänta, otrevliga och fult resultat. Gå till någon annan.
  • Driver du skönhetssalong i Stockholm?

• 97 omdömen
    Josefin G
    Josefin G: Fin salong och trevlig personal! Alltid varit nöjd när jag gått därifrån.
Områden i Stockholm
Hjorthagen  (1 st)
Vällingby  (1 st)
Liljeholmen  (1 st)

Naglar i Stockholm

I Stockholm finns en hel uppsjö av nagelsalonger som bara väntar på att få pyssla om dina händer. Oavsett om du vill ha en lätt fransk manikyr eller en prålig nagelförlängning kan du hitta en salong där de behandlar dig och dina händer som vore du otroligt speciell. En handmassage, en ordentlig putsning och filning och vackra lack - något många inte orkar ge sig på hemma.

Efter att ha suttit med fel hand i timmar för att försöka få till den där snygga Pinterest designen bara för att tvätta bort allt igen och ge upp känns inte alls kul och naglarna kan bli ett projekt helt i sig själv. Att ha vackra, välskötta naglar behöver inte vara ett ångestmoment, låt det bli en njutning och en avkoppling i vardagen istället!

Vi har listat salonger i hela Stockholm. Du kan gå in och läsa om de olika, se bilder från många av salongerna och framförallt läsa vad tidigare kunder tyckt om behandlingen, resultatet och bemötandet de fått. Lycka till med dina naglar!