Madeleine Magnusson - Hälso & RelationsCoach

4.9

7 omdömen om Madeleine Magnusson - Hälso & RelationsCoach

Ulla S
Skrev om Madeleine Magnusson - Hälso & RelationsCoach

Madeleine ser alla med ett glatt kärleksfullt inlevelsefull känsla med allt hon erbjuder sina kunder. Har fått olika ledning i 10 år, Yoga meditation coachingsamtal vattengympa och allt i en skön avkopplade vacker njutbar storslagen natur med olika djur och fåglar sim omger oss, emellanåt kommer mästerkatten Festis och kollar in läget med lite kurr en riktig livsnjutare, han kan inte ha det bättre. Madeleine har mycket erfarenhet och överraskar med nya synvinklar kunskaper som aldrig verkar avta medans jag går omkring...

Åsa Lise-lott Ö
Skrev om Success Education Sweden

Att gå på yoga hos Madeleine är verkligen en magisk upplevelse. Hon är kunnig och hennes vägledning skapar trygghet. De meditativa momenten där jag kan dyka in i mig själv- wow!!! Jag har gått utbildningar och fått coachsamtal- hennes kompetens och hennes varma och ödmjuka sätt att förmedla har varit ett fantastiskt stöd när jag lärt känna mig själv på ett djupare plan och att stå i min egen kraft. Rekommenderar henne varmt!

Almir I
Skrev om Success Education Sweden

Madeleine är en fantastisk utbildare! Hon leder oss ödmjukt och självsäkert genom kursen så att man helt enkelt mognar lätt och rätt i allt som hon undervisar. Expand utbildningen som Success Education Sweden erbjuder är enastående i sitt slag! Den är otroligt snabb och effektiv för självutvecklingen. Ett måste verktyg för egenutveckling! Får dig att blomstra :)

Agneta H
Skrev om Success Education Sweden

Har varit på vattengympa som har varit bra och skönt. Har också blivit coachat som betytt mycket för mig. Går kurs i Expand som är utvecklande. Madeleine är bra på att leda och förklara på ett bra sätt

Maria S
Skrev om Success Education Sweden

Deltagit i en vattengympa där man kan träna utifrån sina egna förutsättningar. Djupt och tempererat vatten i utomhusbassäng med fantastisk utsikt. Gott om plats i poolen, tydliga övningar, väl sammansatta att träna hela kroppen. Man blir väl omhändertagen och får många goda råd. Efteråt avslappning och möjlighet att varva ner i varmt vatten. Passar mig som lever med kronisk smärta. Jag mår alltid väl när jag åker därifrån. I både kropp och själ. Kommer åter nästa säsong! Mvh Maria

Maria K
Skrev om Success Education Sweden

Började på yogan hos Madeleine, som anpassas efter gruppen. Ägaren Madeleine håller i passen o hennes mjuka kunniga sätt att instruera oss genom passen är behagliga och mjuka och skapar energi och välmående. Efter en tid med en destruktiv o jobbig relation, där jag mådde dåligt psykiskt o fysiskt så hittade jag Maddes coaching och jag bokade tid hos henne för rådgivning o stöttning för att rensa i mitt eget liv. Hennes metod är mjuk, behaglig o hon guidar mig igenom dessa samtal varje gång. När jag går därifrån så...

Madeleine A
Skrev om Success Education Sweden

Blev väldigt bra bemött 🙏🥰 kände att jag blev lyssnad på. Jag fick berätta hur jag kände och vad jag behövde hjälp med. Jag fick va med under hela sessionen, känna in hur det kändes i kroppen. Jag har haft en fantastiskt bra upplevelse även om det kommit upp känsliga saker. Köpte sessioner för att ta bort bla implantat, tidslooper och känslor från tidigare liv. Tack så mycket för intressanta upplevelser och insikter 🙏 Kram Madeleine ❤️