Angelica Johansson

Angelica Johansson

Angelica Johansson är mäklare på Mäklarhuset Falkenberg

Angelica Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Angelica Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 211 omdömen med ett betyg på 4.8. Angelica Johansson har haft 33 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

211 omdömen om Angelica Johansson

Sedan starten hos Reco 2015
Kristian A
Tröingeberg

Vi uppskattade Angelicas engagemang och bemötande. Hon bevakade säljarens intresse samtidigt som hon bemötte våra önskemål på ett proffesionellt sätt.

Rohan M
Slöinge

Det har varit jättespännande och vi var jättenöjd och glad

Thomas J
Falkenberg

Tog 1:a kontakt per e-post och telefon. Visning på eftermiddagen. 2 dagar senare kontrakt skrivning och övertagande. Allt tog mindre än en vecka. Uppfattade Angelica som kunnig, effektiv och professionell utan att på något sätt vara påstridig. Fick dessutom en hel del råd och kontaktuppgifter till personer som man kan ha hjälp av i framtiden. En helt igenom positiv upplevelse. Thomas Jansson

John L
Sålde sitt hus med hjälp av Angelica Johansson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Vinbergs Samhälle

Väldigt proffsig, vet vad som är centralt för en försäljning, extremt proffsig visualisering av säljobjektet (slår andra mäklarfirmor med hög marginal). Helt enkelt otroligt bra som mäklare!

Maja W
Vinbergs Samhälle

En toppenbra mäklare, kunnig och påläst om objekten och är väldigt enkel att ha dialoger med! Svarar snabbt och kan sin grej!

Patrik F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angelica Johansson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Tröinge Ängar

Smidig kontakt och bra bemötande trots att marknaden var långsam och det tog tid att få sålt :)

Mirva K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angelica Johansson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Tröinge Ängar

Hon möte vår behov och visade snabbt.

Christian J
Västra Gärdet

Angelica har på ett proffsigt och effektivt sätt förmedlat vår bostad hela vägen från start till mål. Från dag 1 har det känts tryggt och allt har flutit på jättebra. Jag skulle definitivt rekommendera andra att ta hjälp av Angelica för att få till en bra och smidig affär.

Ann J
Sålde sitt hus med hjälp av Angelica Johansson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Heberg

Vi fick ett trevligt bemötande av Angelica med tydlig information, svar på alla möjliga frågor och goda råd när vi behövde det. Angelica var dessutom lätt att nå och hon ställde alltid vänligt upp när vi hade några funderingar. Man säljer inte sin bostad så ofta så en vill oro fanns nog innan men med Angelicas stöd kände vi oss helt trygga genom hela försäljningen så Angelica får ett stort tack för en smidig försäljning och en varm rekommendation från oss.

Sven W
Centrum

Ett trevligt bemötande, proaktivt och kompetent agerande. Angelica hjälpte oss att hitta huset vi köpt.