Johanna Knutsson

Johanna Knutsson

Johanna Knutsson är mäklare på Mäklarhuset Falkenberg

Johanna Knutsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Johanna Knutsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Knutsson har haft 28 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

200 omdömen om Johanna Knutsson

Sedan starten hos Reco 2015
Ulrika L
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Skogstorp

Vi fick ett väldigt bra bemötande av Johanna, inga problem med något. Kunde kontakta henne om frågor vi hade och fick alltid raka och bra svar. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera henne.

Peter A
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Skogstorp

Ett professionellt bemötande, aldrig några oklarheter, svarar alltid snabbt på alla frågor som vi ställt.

Emma J
Ljungby

Fick ett bra och trevligt bemötande. Johanna är engagerad och har en stor tillgänglighet. Hon ger ett trovärdigt intryck och sammanfattningsvis har upplevelsen varit bra!

Eva L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Arvidstorp

Johanna var vänlig och tydlig och höll mig underrättad om vad som skulle ske. Det hela gick mycket smidigt. Jag är mycket nöjd!

Emma W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Brune Kulle

Väldigt fin och trevlig och förstående i en lite svår situation. Hjälpsam. Hon tog sig tid och lät mig titta två gånger. Jag kan ärligt säga att jag inte hade köpt den bostadsrätten om hon inte hade ringt och frågat, samt visat sådant tålamod med att jag var tveksam och behövde fundera lite på avstånd från centrum och cykelvägar och annat. Hon var också väldigt duktig på att förklara och visa vad som är relevant i årsredovisningen. Det var väldigt bra för mig som aldrig bott i bostadsrätt och ganska nyligen börjat sätta mig in i vad det innebär. Så toppbetyg för Johanna!

Rasmus S
Brune Kulle

Johanna har på ett mycket professionellt sätt hanterat försäljningen av vår bostad, vi är mycket nöjda med den kompetens och det engagemang som hon visat under hela processen. Kan starkt rekommenderas!

Yvonne S
Skrev om Johanna Knutsson en del av Mäklarhuset Falkenberg
Ljungby

Hej jag mötte aldrig Johanna personligen. Vi hadde kontakt per telefon och mail. På grund av att jag befann mej utomlands. Men hon gav mej alla upplysningarna jag behövde. Mycket proffsig mäklare anser jag att hon är. Mvh yvonne Sola Werner

Erik H
Grimsholmen

Alltid hjälpsam, och snabb på att återkoppla

Ellinor K
Vessigebro

Eftersom vi är köpare av huset har vi inte valt Mäklarhuset och Johanna Knutsson men tycker att vi fått en väldig professionell hjälp av Johanna.

Robert S
Grimsholmen

Proffsigt och trevligt bemötande!