Kompetent, proffsig, koll på marknaden och lyhörd.
Johanna Blomster
Johanna Blomster är mäklare på Mäklarhuset Järfälla
.Johanna Blomster har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Johanna Blomster har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Blomster har haft 11 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
17 omdömen om Johanna Blomster
Johanna är väldigt professionell, kunnig och engagerad. Hon gjorde ett fantastiskt jobb vid försäljningen av vårt hus och vi kände att hon lyssnade på oss och kom samtidigt med värdefull input baserad på hennes långa erfarenhet.
Stort tack för fina ord och att jag fick möjligheten att hjälpa er!
Från början till slut visade Johanna exceptionell professionalism, expertis och engagemang, och från vårt första möte tog hon sig tid att förstå våra önskemål och förväntningar. Johanna har under hela processen visat otroligt engagemang och gav hela tiden uppdateringar, var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge vägledning, vilket gjorde hela processen stressfri. Hennes förhandlingsförmåga är förstklassig, och utöver hennes professionella förmågor är Johanna en genuint snäll, positiv och personlig person, vilket...
Stort, stort tack för så fina ord! Tacksam! Det var verkligen roligt att få hjälpa er att sälja ert fina hus.
Proffsig från första kontakten till slutförd affär.
Stort tack för fina ord för att jag fick sälja ditt mysiga hus, hoppas du kommer trivas i ditt nästa boende!
Hon kan allt som en mäklare ger förtroende för.
Stort tack och tack för alla fina rekommendationer du gett mig!
Mycket fint bemötande. Hon har ställt upp på tider som passat mig och varit tillmötesgående på alla sätt.
Stort tack och hoppas du kommer trivas i ditt nya boende!
Fått rediga svar på alla de frågor som uppkommit i samband med husförsäljningen, dessutom har jag kunnat bolla tankar kring framtida köpobjekt vilket har varit värdefullt. Johanna har en bra kombination av att vara saklig och samtidigt ha ett sympatiskt personligt bemötande.
Stort tack Janne, det har varit en ära att få hjälpa dig med försäljningen av ditt hus och jag finns här som bollplank framöver också!
Supertrevlig, professionell och tillgänglig. Allt man kan önska av en mäklare!
Stort tack för fina ord. Betyder mycket! Hoppas ni kommer trivas i huset.
Detta var mitt första lägenhetsköp. Johanna är tydlig och hjälpsam med alla frågor man kan ha
Tack så mycket och hoppas ni kommer trivas bra!
Hon höll bra kontakt med oss, uppdaterade så fort någonting nytt skedde. Märks att hon ville både köpare och säljare väl och inte endast sälja!
Tack för dina fina ord! Betyder mycket. /Johanna