Patrik Lidholm

Patrik Lidholm

Patrik Lidholm är mäklare på Mäklarhuset Vällingby - Hässelby

Patrik Lidholm har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Patrik Lidholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 78 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Lidholm har haft 17 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

78 omdömen om Patrik Lidholm

Sedan starten hos Reco 2019
Francesco T
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Adelsö

Patrik har hjälpt oss med köpet av ett fritidshus och han var snabb, effektiv och transparent

Ellinor E
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Råcksta - Vällingby

Patrik är en mycket kompetent mäklare! Som människa inger han ett stort förtroende och hög kompetens. Två viktiga egenskaper som mäklare. Han är socialt kompetent och yrkesmässig ut i fingerspetsarna. Högsta betyg i alla aspekter!

Sarah B
Vällingby-Vinsta

Blev bra och trevlig bemött, har förväntat mig kontuerliga information om hur det går med försäljnings processen men fick inte det. Han var flexibel och trevlig.

Simon H
Nora

Mycket flexibel och fantastiskt engagerad. Stämmer av ofta och jobbar verkligen för säljarens bästa! Mycket imponerande insats

Petra S
Hässelby - Hässelby villastad

Mycket bra och proffsig mäklare. Kan varmt rekommenderas.

Niklas E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Hässelby strand

Bra och trevlig mäklare. Kunnig och engagerad.

Ros-Marie H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Hässelby strand

Patrik har mycket bra bemötande. Jag hade väl inga förväntningar på mötet, skulle bara titta men han fick mig intresserad av lägenheten och området. Jag kände mig avslappnad och kunde titta och fråga i lugn och ro. Jag fick bra information och bra lösningar. Patrik är hjälpsam och lugn. Man får förtroende för honom. Profsig

Karin B
Hässelby strand

Mycket bra! Patrik fick i uppdrag att sälja vår bostadsrätt när marknaden var som värst, och lyckades till vår stora glädje. Fin annons hade vi också.

Johan C
Söder

Lätt att ha att göra med. Bra kommunikation och informativ.

Fredrik B
Hässelby strand

Väldigt seriös, driven, kommunikativ och engagerad.