Patrik Gotthold

Patrik Gotthold

Patrik Gotthold är mäklare på Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Patrik Gotthold har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Patrik Gotthold har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrik Gotthold har haft 25 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Om du vill göra en trygg och bra bostadsaffär till bästa marknadspris ska du välja mig. Jag är född och uppvuxen i Sigtuna kommun och har jobbat med försäljning och marknadsföring hela livet. Jag är bra på att lyssna, tillgänglig och har målsättningen att både köpare och säljare ska känna sig så nöjda att de rekommenderar mig.

Vad gör du helst på fritiden?
Att umgås med vänner och bekanta är aldrig fel. Och eftersom jag har en strävhårig tax så får man nog också svara att jag gillar att vara ute i naturen.

Vad vet vi inte om dig?
När jag gick i skolan så drömde jag om att bli lärare eller försäljare. Och finns det gott om tid tycker jag att det är kul att laga mat.

2024-04 - 2025-03

256 omdömen om Patrik Gotthold

Sedan starten hos Reco 2015
Ewa M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Gotthold en del av Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Märsta - Centralt

Patrik Gotthold är en fantastisk mäklare, han är lyhörd ,rak på sak och ärlig. Dagen vi skrev kontraktet med säljarna var väldigt professionell upplagt.En stor guld stjärna från mig till Patrik.

Lennart A
Märsta - Centralt

Alltid engagerad i sina uppdrag. Trevlig och rak. Kunnig. Den bäste mäklaren, enligt mig. Vi är så nöjda!

Stefan E
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Gotthold en del av Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Rosersberg Villastad

Trots svår marknad höll han ångan uppe och gjorde en bra affär!

Johan O
Märsta - Smedsbol

Patrik är en mäklare som är trevlig, tydlig , professionell och engagerad Rekommenderar Patrik som mäklare

Magnus P
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Gotthold en del av Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Sigtuna - Pilsbo

Trevlig, professionell och kunnig.

Ersin A
Märsta - Valsta

Hjälpsam, ödmjuk, snäll och ärlig. Enkel att ha att göra med.

Anette L
Sigtuna - Brännbo

Mycket nöjd med köpet och allt runt detta . Patrik och Mäklarhuset är en självklar 5:a.

Waleed R
Märsta - Ekilla

Hi is a very nice and friendly person and he provides me all the nacasary information about buying an apartment.

Christina P
Sigtuna - Til

Patrik is a professional and kind estate agent who helped me navigate my first-time buying process in English as well as Swedish. He genuinely wants the best for the buyer like me and the person selling their property. He answered my questions promptly and also has extensive local knowledge. I would highly recommend ecommend Patrik and his office in Sigtuna!

Carolina M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Gotthold en del av Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Märsta - Centralt

Patrik är en kunnig, erfaren och väldigt trevlig fastighetsmäklare som vi är väldigt nöjda med i alla lägen! Tycker jurist Carolina Muskus på familjerättsbyrån ADVICE Juridik AB i Sigtuna