Professionell, kunnig och förtroendeingivande!
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Välkommen till Sigtuna kommuns marknadsledande fastighetsmäklare - Mäklarhuset! Under 2000-talet förmedlade Mäklarhuset flest villor i hela Sigtuna kommun (Källa: Värderingsdata) och vi kan stolt säga att vi är ett välkänt begrepp i området. Vi har förmedlat bostäder i Sigtuna, Märsta och Rosersberg med omnejd sedan 1940-talet...
875 omdömen om Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Sedan starten hos Reco 2014
Lina var i alla våra kontakter väl förberedd och saklig. Hennes argument var som regel väl analyserade och hon hjälpte oss att komma framåt i varje situation.
Jag är så nöjd med Lina. Så omtänksam och proffsig. Försäljningen gick så smidigt och snabbt. På 4 dagar var huset sålt. Rekommenderar Lina och Mäklarhuset med värme.
Lina var väldigt tillmötesgående och flexibel. Hon ordnade visning av huset samma dag som vi ringde, var snabb med svar på sms vid frågor, kunnig och personlig. Tack!
Jag uppfattar henne som uppriktig, rak och ärlig. Väldigt lätt att tala med finner alltid lösningar på eventuella problem.
Mycket kunnig och professionell. Väl förtrogen med de lokala förhållandena.
Trevlig och proffsig. Har skickat erbjudanden om lånelöften och information inför flytt. Mycket tydlig och hjälpsam i samband med tecknande av överlåtelseavtal. Lyft fram allt som är viktigt att tänka på. Det har varit tryggt att samarbeta med Lina.
Väldigt kompetent och professionellt bemötande genom hela processen.
Mycket bra bemötande, proffsig, lyssnande, trygg. Återkopplade snabbt.
We had the pleasure of working with Helena as our house broker, and we couldn’t have asked for a better experience. As a young family, we had very specific needs, and Helena took the time to really understand what was important to us. From the very beginning, she was thoughtful in her approach, listening carefully to our concerns and wishes, and offering guidance that was tailored perfectly to our situation. One of Helena’s standout qualities was her ability to manage the delicate balance between us and the seller. The...
Proffsig, hjälpte oss med det mesta och höll oss väl informerade.
Lina har ett mycket trevligt bemötande i kombination hög kunskap om objektet. Lyhörd och snabb i återkoppling oavsett fråga är andra värdeord som jag vill lyfta fram efter att ha mött henne. Alla förväntningar jag har på en fastighetsmäklare har hon uppfyllt med råge.
Helena är en bra och trevlig mäklare som fått oss som köpare att känna oss trygga. Lugn, hjälpsam och kunnig. Rekommenderar henne!
Jag uppfattar Lina som mycket tillmötesgående, och lyhörd för mina önskemål att få se objektet med kort framförhållning. När sedan budgivningen var över ordnade Lina så att jag kunde skriva på avtalet genom fullmakt. Mycket smidigt. Har också fått god hjälp med svar på frågor gällande lägenhetens utrustning som jag inte noterat vid visningen. Mvh Lars
Allt har varit TOPPEN!!! Är mycket nöjd.
Lina var både professionell, vänlig och sympatisk i sitt bemötande och under processen. Snabb på att återkoppla och mycket kunnig. Exceptionell i sitt yrkesförfarande!
Mycket trevlig ock kunnig. Vi hadde nöyet att ha henne som hjälphand för bank och annat. Vad vad mera, hon kan allt..
Helena har varit väldigt tillmötesgående och lyhörd.
Under hela processen har Patrik visat ett stort engagemang och tillgänglighet. Han har svarat på våra frågor och hjälpt oss med med stora och små frågor. Vi är väldigt nöjda med det stöd och hjälp vi fått av Patrik!
Vi upplevde Patrik som serriös, ödmjuk och pålitlig. Kändes som han även såg till vårt intresse och inte bara till säljarnas.
Hej, Lina var väldigt kunnig och förberedd samt hon var väldigt hjälpsam och snabb på att svara på frågor. Vi kände oss väldigt trygga med Lina. Mvh Payam
Lina är ett superproffs som är mycket inlyssnande, smidig och tillgänglig.
Trevlig, kunnig och väl informerad. Snabb återkoppling.
Alltid vänligt bemött. Alltid professionell och ger bra råd. Kunnig om marknaden. Tar hand om spekulanter och leder dom. Trevlig person.
Grym mäklare som ser behov/önskemålet hos kund. Mycket bra kunskap och koll på området Sigtuna Kommun
Som alltid trevlig, mycket hjälpsam och han har stor kunskap vilket gör att jag känner mig trygg att anlita honom.
Jätte trevlig och duktig mäklare. Rekommenderas varmt!
Hon bryr sig alltid om att tillfredsställa sina kunders behov. utmärkt uppmärksamhet
Mycket seriös, påläst och trevlig
Professionell transparant mäklare med hjärtat på rätta stället!
Excellent knowledge of the market in Sigtuna. Good follow up on issues and questions.
Kunnig, serviceinriktad, trevlig samt gav båda parter goda råd och tipps
Har mycket erfarenhet och kontakter. Bemöter alla med respekt. Lyssnar på kunder och deras önskemål. Kan bara rekommendera.
Lina gav ett proffesionellt intryck och trevligt bemötande. Jag kan rekommendera henne varmt!
Trevlig att ha att göra med saklig och kunnig i sin profession.
Trevlig och professionellt agerande utifrån sin roll.
Det är lika skönt och tryggt varje gång man gör en bostadsaffär med Lina. Proffsig, personlig och omtänksam.
Hjälpsam , Professionell , ……………..
Jättefint bemötande, hög tillgänglighet och flexibilitet. Proffsig och snabb.
Som ovan säljare med stor oro har Lina varit bra på att förklara gången. Alltid trevligt bemötande. På grund av tråkiga händelser i familjen var vi tvungna att pausa försäljningen. Lina hjälpte oss att komma igång med försäljningen efteråt och har varit proffsig🌷
Lina är proffesionell, supertrevlig och engagerad! Hon är verkligen mån om det bästa för både köpare och säljare.
Helena gav ett tryggt och kunnigt bemötande och var mycket hjälpsam med våra frågor.
Trevlig mäklare som är kunnig som man kan bolla med
Jobbat med Lina flera gånger och det går alltid lika bra.
Helena tog som vanligt hand om försäljningen i sin helhet och genomförde uppdraget med tålamod och ihärdig entusiasm. Jag har bara gott att säga om Helena och hennes arbetsinsats.
Han är bäst! Det här var det tredje huset Patrik sålt för mig. Informativ, saklig och kunnig Informerar under hela resan Goda råd på hur man ska tänka Helt klart bäst!
Lina skötte försäljningsprocessen på ett utmärkt sätt från första början-vi är mycket nöjda. Lina är professionell, proaktiv och serviceinriktad. Återkom snabbt vid frågor och oklarheter-även på kvällar och helger. Kan verkligen rekommendera Lina!
Lätt att få kontakt med. Mycket engagerad under processens gång.
Otroligt personlig och professionell mäklare. Tydlig i genomgång inför säljuppdraget och informativ under hela processen.
Bra, tydlig, saklig och välkomnande bemötande