Patrik Gotthold är en fantastisk mäklare, han är lyhörd ,rak på sak och ärlig. Dagen vi skrev kontraktet med säljarna var väldigt professionell upplagt.En stor guld stjärna från mig till Patrik.
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Välkommen till Sigtuna kommuns marknadsledande fastighetsmäklare - Mäklarhuset! Under 2000-talet förmedlade Mäklarhuset flest villor i hela Sigtuna kommun (Källa: Värderingsdata) och vi kan stolt säga att vi är ett välkänt begrepp i området. Vi har förmedlat bostäder i Sigtuna, Märsta och Rosersberg med omnejd sedan 1940-talet...
900 omdömen om Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Sedan starten hos Reco 2014
Alltid engagerad i sina uppdrag. Trevlig och rak. Kunnig. Den bäste mäklaren, enligt mig. Vi är så nöjda!
Trots svår marknad höll han ångan uppe och gjorde en bra affär!
Patrik är en mäklare som är trevlig, tydlig , professionell och engagerad Rekommenderar Patrik som mäklare
Trevlig, professionell och kunnig.
Hjälpsam, ödmjuk, snäll och ärlig. Enkel att ha att göra med.
Mycket nöjd med köpet och allt runt detta . Patrik och Mäklarhuset är en självklar 5:a.
Helena är väldigt trevlig, flexibel och lätt att samarbeta med. Vi är mycket nöjda med hur hon hanterade att sälja vår bostad
Helena var fantastisk att ha att göra med. hon var avslappnad och avslappnad vilket jag verkligen gillade. hon var lätt att kommunicera med och mycket reaponsiv - även när hon var på semester. Jag fick en fantastisk känsla om henne från början och jag hade rätt, jag är superglad att vi jobbade med henne. hon var jättebra.
Linas bemötande har under hela säljprocessen varit föredömligt. Hon är kunnig, professionell och kommunikativ. Vi är mycket nöjda med hur Lina genomfört sitt säljuppdrag: hon är mycket kompetent och serviceminded!
Vi är oerhört tacksamma för all hjälp vi fått av Lina under vår bostadsförsäljning. Hon har inte bara varit professionell och kunnig, utan också visat ett genuint intresse för våra behov och önskemål. Lina har alltid varit tillgänglig för att svara på våra frågor och har guidat oss genom varje steg med stor omsorg. Hennes personliga engagemang och vänliga bemötande har gjort hela processen mycket enklare och mer behaglig för oss. Vi rekommenderar henne varmt till alla som söker en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder.
Bemötandet har varit väldigt bra, vi är väldigt nöjda med hela processen kring försäljningen av vårt hus. Vi tycker att Lina är en väldigt bra mäklare med driv och kompetens, en mäklare som vi skulle rekommendera till våra vänner och bekanta.
Lina är en fantastisk mäklare. Hon är mån och bryr sig om köpare/säljare. Jag kommer varmt rekommendera Lina till dom ja känner när det är dags att sälja eller köpa bostad. Jag är väldigt nöjd med allt som vi genomgått från visning till skrivit kontrakt. /mvh vera
Vänligt och kunnigt mottagande vid visning. Flexibel och engagerad vid diskussioner om olika lösningar inför köpet! Förtroendeingivande och lätt att få kontakt med!
Hi is a very nice and friendly person and he provides me all the nacasary information about buying an apartment.
Mycket kompetent och hjälpsam!
Patrik is a professional and kind estate agent who helped me navigate my first-time buying process in English as well as Swedish. He genuinely wants the best for the buyer like me and the person selling their property. He answered my questions promptly and also has extensive local knowledge. I would highly recommend ecommend Patrik and his office in Sigtuna!
Jättebra. Bästa service. Toppen
Patrik är en kunnig, erfaren och väldigt trevlig fastighetsmäklare som vi är väldigt nöjda med i alla lägen! Tycker jurist Carolina Muskus på familjerättsbyrån ADVICE Juridik AB i Sigtuna
Bra samarbete, service genom hela sälj processen
Patrick bemöter kunden professionellt och vänligt. Ingen stress. Lugn och saklig. Jag upplever honom som realistisk och väl förberedd inför mötet. Han förstår när han skall lämna kunden ifred för att känna efter om säljobjektet är det rätta. Eftersom jag har mött Patrik tidigare så var detta också mina förväntningar. Han levde upp till dessa även denna gång.
Så fantastiskt hjälpsam! Super bra.
Stor erfarenhet , lugn och trygg . Skulle absolut rekommendera Helena till andra
Kunnig och väl uppdaterad både om nya regler och läget på bostadsmarknaden. Väldigt trevlig.
Otroligt bra. Kunnig och man får omgående förtroende av henne. Så nöjd!
Professionell, kunnig och förtroendeingivande!
Lina var i alla våra kontakter väl förberedd och saklig. Hennes argument var som regel väl analyserade och hon hjälpte oss att komma framåt i varje situation.
Jag är så nöjd med Lina. Så omtänksam och proffsig. Försäljningen gick så smidigt och snabbt. På 4 dagar var huset sålt. Rekommenderar Lina och Mäklarhuset med värme.
Lina var väldigt tillmötesgående och flexibel. Hon ordnade visning av huset samma dag som vi ringde, var snabb med svar på sms vid frågor, kunnig och personlig. Tack!
Jag uppfattar henne som uppriktig, rak och ärlig. Väldigt lätt att tala med finner alltid lösningar på eventuella problem.
Mycket kunnig och professionell. Väl förtrogen med de lokala förhållandena.
Trevlig och proffsig. Har skickat erbjudanden om lånelöften och information inför flytt. Mycket tydlig och hjälpsam i samband med tecknande av överlåtelseavtal. Lyft fram allt som är viktigt att tänka på. Det har varit tryggt att samarbeta med Lina.
Väldigt kompetent och professionellt bemötande genom hela processen.
Mycket bra bemötande, proffsig, lyssnande, trygg. Återkopplade snabbt.
We had the pleasure of working with Helena as our house broker, and we couldn’t have asked for a better experience. As a young family, we had very specific needs, and Helena took the time to really understand what was important to us. From the very beginning, she was thoughtful in her approach, listening carefully to our concerns and wishes, and offering guidance that was tailored perfectly to our situation. One of Helena’s standout qualities was her ability to manage the delicate balance between us and the seller. The...
Proffsig, hjälpte oss med det mesta och höll oss väl informerade.
Lina har ett mycket trevligt bemötande i kombination hög kunskap om objektet. Lyhörd och snabb i återkoppling oavsett fråga är andra värdeord som jag vill lyfta fram efter att ha mött henne. Alla förväntningar jag har på en fastighetsmäklare har hon uppfyllt med råge.
Helena är en bra och trevlig mäklare som fått oss som köpare att känna oss trygga. Lugn, hjälpsam och kunnig. Rekommenderar henne!
Jag uppfattar Lina som mycket tillmötesgående, och lyhörd för mina önskemål att få se objektet med kort framförhållning. När sedan budgivningen var över ordnade Lina så att jag kunde skriva på avtalet genom fullmakt. Mycket smidigt. Har också fått god hjälp med svar på frågor gällande lägenhetens utrustning som jag inte noterat vid visningen. Mvh Lars
Allt har varit TOPPEN!!! Är mycket nöjd.
Lina var både professionell, vänlig och sympatisk i sitt bemötande och under processen. Snabb på att återkoppla och mycket kunnig. Exceptionell i sitt yrkesförfarande!
Mycket trevlig ock kunnig. Vi hadde nöyet att ha henne som hjälphand för bank och annat. Vad vad mera, hon kan allt..
Helena har varit väldigt tillmötesgående och lyhörd.
Under hela processen har Patrik visat ett stort engagemang och tillgänglighet. Han har svarat på våra frågor och hjälpt oss med med stora och små frågor. Vi är väldigt nöjda med det stöd och hjälp vi fått av Patrik!
Vi upplevde Patrik som serriös, ödmjuk och pålitlig. Kändes som han även såg till vårt intresse och inte bara till säljarnas.
Hej, Lina var väldigt kunnig och förberedd samt hon var väldigt hjälpsam och snabb på att svara på frågor. Vi kände oss väldigt trygga med Lina. Mvh Payam
Lina är ett superproffs som är mycket inlyssnande, smidig och tillgänglig.
Trevlig, kunnig och väl informerad. Snabb återkoppling.
Alltid vänligt bemött. Alltid professionell och ger bra råd. Kunnig om marknaden. Tar hand om spekulanter och leder dom. Trevlig person.
Grym mäklare som ser behov/önskemålet hos kund. Mycket bra kunskap och koll på området Sigtuna Kommun