Robert Blomster

Robert Blomster

Robert Blomster är mäklare på Mäklarhuset Vällingby - Hässelby

Robert Blomster har varit registrerad mäklare sedan 2004-07. Robert Blomster har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.7. Robert Blomster har haft 32 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

50 omdömen om Robert Blomster

Sedan starten hos Reco 2016
Barbara Zdzislawa C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Blomster en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Stockholm

Han har erfarenhet och kunskap om området. Jag fick hjälp och information om försäljning som jag behöver. Jag hoppas att bli bra som vi planerat innan jag flyttar till bostaden.

Salle U
Spånga - Bromstensstaden

Lyhörd, hjälpsam och lösnings orienterad

Jörgen W
Spånga - Bromstensstaden

Snabbt, professionellt och trevligt. Snabbaste affären jag gjort någonsin och allt har fungerat perfekt

Johan J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Blomster en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Vällingby Centrum

Snabb, effektiv och ihärdig med ständiga uppdateringar

Krister N
Stockholm

Ett trevligt möte, dels för att Robert som är från Mariehamn, Åland och jag från Vasa, Österbotten råkade ha en del gemensamma bekanta, vilket förstås underlättade samtal om boende och eventuellt köp av lägenhet. /Krister Nordström

Susanne B
Stockholm

Engagerad, lyhörd, snabb och målinriktad

Fredrik Ö
Spånga - Bromstensstaden

Rak, ärlig och pålitlig! Alltid tillgänglig när man har frågor eller funderingar.

Anita E
Vällingby Centrum

Robert är väldigt kunnig och kan sin sak som mäklare. Han är lätt att ha att göra med och vill sina kunder det bästa. Kan verkligen rekommendera honom. Kommer att fortsätta använda honom som mäklare i framtiden.

Håkan M
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Blomster en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Spånga - Solhem

Strukturerad och följsam genom hela processen.

Håkan B
Spånga - Bromstensstaden

Mycket trevlig och kompetent mäklare som verkligen tar sig tid