Marielle gav ett trevligt första möte och tog reda på svar med en gång på de frågor som dök upp. Marielle har sedan varit mycket hjälpsam med mina frågor och återkommit med snabba svar.
Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden
Att välja mäklare till sin livs största affär ska vara enkelt! Välkommen till oss på Mäklarringen Nacka, belägna i Saltsjö-Duvnäs stationshus. Hos oss finner du erfarna och trygga mäklare med hög lokalkännedom inom hela kommunen innefattande Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs och Älta. Vi är den högst rekommenderade...
367 omdömen om Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden
Sedan starten hos Reco 2012
Intresserad, kunnig, vänligt bemötande
Mycket bra bemötande med ett intresse för att ”kunna” vårt objekt. Kommer med förslag som passade oss. Bra kommunikation ,uppdaterar löpande under hela processen.svarar alltid vid kontakt.
Marielle är trevlig, professionell och mycket engagerad. Jag kan varmt rekommendera Marielle.
Väldigt positivt. Respektfullt bemötande. Och väldigt hjälpsam.
Som köpare uppfattar vi henne som kunnig och tydlig. Känns seriös ! Dessutom mkt trevlig.
Mycket bra första kundkontakt. Klara besked. Mäklaren värderade huset till lite mer än våra förväntningar och lyckades också att sälja till det som huset värderades till trots trög marknad.. Kan varmt rekommendera denna mäklare som kan marknaden i Nacka med Saltsjöbaden. De erbjuder även virtuell visning av fastigheten som filmats i 360° inomhus i alla rum. Dvs, man kan gå på visning genom sin dator och vandra runt när det passar
Varmt mottagande, öppen och personlig, snabb att agera på problem som uppstått, tydlig i förklaringar hur man går tillväga för mig som är ovan. Kunde inte bli så mycket bättre
Marielle är mycket engagerad och lösningsorienterad.
Marielle har agerat förträfflig som vår mäklare. Hon visade högre förtroende för hennes bättre utropspris än andra mäklare som föreslog lägre priser. Hon har varit väldigt engangerad och visat stor tålamod trots vi tog ganska lång tid på oss att leta fram ny bostad. Med tanke på svårigheten att sälja bostad i dessa tider så känner vi att försäljningen kom fram till en tillfredställande slut.
Marielle är en suverän mäklare. Vi kände oss trygga genom hela processen och hon visade stor kunnighet inom yrket och lokalkännedom. Dessutom väldigt trevlig! Marielle är väldigt ärlig och vänlig i en situation där man inte befinner sig så ofta, då var det skönt att ha någon man verkligen kände förtroende för. Högsta möjliga betyg:)
Bra bemötande, tar väl hand om både köpare och säljare, kan varmt rekommendera Marielle vid er nästa fastighets affär Thomas Henstad
Marielle är trevlig professionell och ger snabba svar
Bra från första kontakt till efter avslutad affär! Nora ger positiv energi och är tydlig. Allt gick smidigt och hon ordnade hjälp med lite extra fix inför visningarna. Rekommenderas!
Nora Tuks var otroligt bemötande, inkännande, kompetent och tillgänglig när jag gjorde en, för mig, stor händelse och köpte lgh i Saltis. Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen! Dessutom är Nora både glad o väldigt trevlig! //Carina
Påläst och driven!
Tillgängliga, kunniga, engagerade.
Vår mäklare Nora var toppen på alla sätt och vis! Grattis till att ha henne anställd! Pia
Nora kändes väldigt lätt att prata med och proffesionell. Det kändes tryggt att ha kontakt med henne.
Vår mäklare var proffsig. ambitiös och alltid på gott humör.,Hon skapade genom sin attityd en trygghet och levererade ett snabbt resultat. Vi är mycket nöjda med Mäklarringen.
Vi tycker bemötandet och kommunikationen med Marielle varit bra så vi har upplevt en bra och positiv anda vid vår försäljning
Kan varmt rekommendera Marielle för både försäljning och köp, trevlig och kunnig med stort driv och vilja att få till affärer med både nöjda säljare och köpare Thomas Henstad
Jag kan starkt rekommendera den som får chansen att samarbeta med Marielle att ta den. Hennes avslappnade och professionella sätt och känsla för detaljer bidrog till en trygg affär.
Från första kontakten bemötte mäklaren oss på ett professionellt och gediget sätt. Hon var lyhörd och tjänstvillig utöver det vanliga. Mäklaren överträffade de höga förväntningar vi alltid har på en sådan tjänst och skapade en trygg känsla att vår bostadsaffär skulle fungera bra. Proffsigt, vänligt och ambitiöst!.
Helt fantastika jätte nöjd👍🏻😁
Extremt professionell och trevligt bemötande från start till slut. Kom in som en av tre mäklare jag mötte och trots att jag lutade tungt mot en av de andra då jag just köpt från dem och hade haft väldigt bra upplevelse från det så valdes dem. Levde konsekvent upp till höga förväntningar under processens gång.
Min mäklare Nora Tuks är värd guldmedalj för det arbete hon har lagt på försäljningen av min lägenhet. Nora är en varm, trevlig och omhändertagande person. Dessutom snabb, professionell och effektiv. Jag är mycket nöjd och tacksam för hennes engagemang och alla goda råd jag fick av henne. Jag kommer att rekommendera Mäklarringen och i synerhet Nora Tuks till alla potentiella kunder .
Trevligt bemötande, snabba återkopplingar, god tillgänglighet och hög aktivitet. Utmärkt!
En mycket kompetent och bra mäklare. Bra driv, en bra säljare! Kan sin marknad.
Trevliga mäklare med ett professionellt bemötande.
Nora Tuck gjorde ett gediget arbete. Hon följde upp olika saker och tog reda på allt som hade med huset att göra. Bra gjort!
Alltid ett härligt humör och en mäklare som inte ger sig. Extremt bra på att återkomma och informera
En mäklare som tar sig tiden för att hitta den bästa lösningen för mig som kund. Alltid tillgänglig och flexibel i sitt arbete för att bemöta intressenter för objektet. En mäklare som jag gärna skulle anlita i framtiden
Jag har inget att jämföra med. 27 år sedan jag flyttade, Jag är nöjd med kontakten. Konstatera att dagens Mäklare påverkar med att vara positivt självklara öppna .i sin yrkesroll. Det påverkar kontakten mellan sälgar och kund positivt.
Mycket nöjda med en professionell och erfaren mäklare
Min fru är den som haft kontakt med vår mäklare Marielle, så jag är inte den rätte personen att bedöma. Marielle har varit engagerad och haft tät och bra kontakt med min fru Helena under hela processen.
Trevlig, personlig och kunnig mäklare som har varit ett stort stöd för såväl köpare som säljare i en komplicerad bostadsaffär. Marielle har trots högsommartider och semesterperiod haft mycket god tillgänglighet och uppvisat bra driv, målinriktning men samtidigt tålamod och respektfull förståelse för parternas respektive situationer. Bra att kunna signera avtal elektroniskt.
Vi är mycket nöjda med Marielle Anderssons arbete och kan varmt rekommendera henne till andra som skall köpa/sälja hus. Marielle Andersson: - har besvarat alla våra frågor utan dröjsmål - har försett oss med alla nödvändiga dokument i tid - har försökt och lyckats hitta lösningar på våra problem
Fantastiskt fin service och sålde vår lgh med raketfart! Rekommenderas verkligen!!!
Snabbt och effektivt, välvillig.
Smidig och bra försäljning och nöjd med både visningar och allt runt omkring
Tycker allting fungerade väldigt bra
Marielle hjälpte oss att hitta vår drömtomt och på kort tid komma till avslut, trots att hon var sjuk i vinterkräkan. Det var imponerande 😀
Marielle är en fantastisk lyhörd skicklig mäklare. Hon är en mästare i att lösa diverse situationer som kan uppstå under en pressad bostadsmarknad som den vi befinner oss i i dagsläget. Varma rekommendationer!
Engagerad och målinriktad.....................
Trevligt och förtroendeingivande bemötande. Försäljningen drog ut på tiden på grund av rådande världssituation, vilket vi inte var beredda på. Det var många vändor upp och ner i den bergochdalbana som husförsäljningen inneburit. De egenskaper vi värdesatt högt hos Marielle är hennes raka och ärliga sätt och att hon inte ger upp samt den hjälp hon gett oss. En tålmodig och lugn person. Tack för din hjälp!
Detta är mitt första bostadsköp och jag känner mig väl lotsad framåt i köpprocessen Till dags dato. Vi är inte i mål ännu så ett Totalt intryck är lite prematurt. Mvh Peter
Kompetent, drivande och mycket skicklig med alla sorters människor. Lätt att samarbete med. En mäklare utöver det vanliga.
Marielle är precis så som en mäklare ska vara. Professionell och enkel att kommunicera med. Det är våran andra försäljning med hennes hjälp och vi kan varmt rekommendera Marielle!
Marielle är supertrevlig och professionell i sin roll som mäklare. Vi har anlitat henne tidigare och kan lämna våra varmaste rekommendationer.