Som lekman och villaägare hade jag bestämt mig för att investera i en solcellsanläggning och kontaktade flera företag för offerter och deras syn på vad jag borde investera i för anläggning. Då jag är intresserad av teknik, kunde jag snabbt konstatera att många for med osanningar och vad jag tyckte vara rena felaktigheter, och inget jag ville sätta upp hemma. Men sedan kom jag i kontakt med Sebastian på Mälardalens Sol, som talade mitt språk och satte snabbt upp en kalkyl som som både var mer realistisk och skulle monteras... efter vad jag tyckte "riktigt sätt". Allt stämde vad han sagt, detta var nu ett par år sedan. Och när jag nu valde att installera ett batteri om 15kwh så var det naturligt att jag vände mig till där jag fått riktig hjälp att "blöta och stöta" mina tankar om detta. Sagt och gjort, batteriet sitter där exakt där jag önskade, och allt bara fungerar. Kommer i snar framtid att koppla upp huset mot en Flower Hub. Då jag räknar med att kunna tjäna tillbaks kostnaden ganska snart för investeringen för batteriet. Jag kan bara säga tack Sebastian för all hjälp jag fått även under "obekväma tider". Och jag vet vart jag kommer att vända mig om jag har några nya idéer om sol och batterier.
Kan inte annat än varmt rekommendera Mäladalens Sol.
Jahn Almström