Solceller i Skåne

Vellinge  (1 st)
Burlöv  (1 st)
Staffanstorp  (1 st)

Topp 21 företag inom solceller i Skåne

• Investera i solceller med SolensEnergi. Enkelt, tryggt och lönsamt!
    Rebecca B
    Rebecca B: Trevlig säljare som inte prackade på onödiga saker, tvärtom snarare. Det kändes ärligt och tryggt. Alla som på något sätt kontaktade mig eller utförde installation var trevliga och lätta att ha att göra med. De tog sig tid att förklara för mig och inga sura miner när de fick förklara både en och två gånger innan jag förstod.
  • 92 omdömen
    Rickard T
    Rickard T: Bra bemötande, lätt att få kontakt både före, under och framförallt efter jobbet är gjort. Blev lite krångel under resans gång, de löste allt utan snack. Köpte 28 paneler (eternittsk) batteri och laddare. Snabbt och proffsigt utförande. Absolut inget att klaga på. Inte det billigaste alternativet men förmodligen det smidigaste.
  • Solotec Energiteknik

73 omdömen
    Christer N
    Christer N: Har blivit väldigt bra bemött av er personal, såväl säljare som montörer och elektriker. Har inte på något sätt ångrat mina val och investeringar i min solcells anläggning och nu senast ett AI styrt batteri som som verkar fungera över min förväntan. Min anläggning är följande: 70 paneler motsvarande 25000kWh 1 AI batteri på 24 kW
  • Christina U
    Christina U: Vänligt och respektfullt bemötande. Alla hanverkare var mkt trevliga ! Svarade gärna på frågor. Proffsigt utförande av omläggning av mitt platta tak. Jag var utsatt för oseriös firma som orsakat läckage.Mabo kunde rycka ut akut och räddade därmed det hela. Besiktningsman instämde i deras bedömning. Fick offert och sedan gjorde de ett proffsigt och snyggt jobb.Mkt nöjd.
  • Hyllinge Solkraft AB

62 omdömen
    Lukas Jesper S
    Lukas Jesper S: Utifrån min upplevelse så kan jag varmt rekommendera Hylling Solkraft AB. Inför installationen av solceller lade jag ner ett antal timmar på att begära in offerter. Utifrån offerter så kollade jag upp bolagens kundbetyg, ekonomi och när företagen startat upp sin verksamhet. Det ihop med prisvärdhet gjorde att valet föll på Hyllinge Solkraft AB som fått bra betyg och var prisvärda och hade ett stabilt företag. Bemötandet från Hyllinge Solkraft har varit mycket bra, jag har haft kontakt med flera olika personer inom företaget och jag upplever att alla som jag pratat med är både professionella, kunniga och måna om att det ska bli en så bra anläggning som möjligt för mig som kund. De är/var lyhörda för mina önskningar och behov. Samtidigt med installationen av solcells anläggningen så behövde jag flytta mätarskåp och de hjälpte till och löste ut allt med min nätleverantör. Installationen i sig är mycket proffsigt utförd och jag har faktiskt inget att anmärka på (är själv behörig elektriker). De var mycket snabba och effektiva när de var på plats och arbetade och har gjort ett toppen jobb. Anläggningen som installerades var komplett med växeklriktare, batteribank, elbilsladdare och solcellspaneler.
  • Olle B
    Olle B: Mattis på Installationspartner i Syd har ett trevligt och proffesionellt bemötande som inger ett stort förtroende, man har snabb leverans av solcellerna/installation och ser till att inkopplings tiden hos nätbolaget sker på ett smidigt och snabbt sätt.
  • Gunnar O
    Gunnar O: Trevliga killar Väl utfört arbete
  • Nils Herman Wilhelm H
    Nils Herman Wilhelm H: 2012 satte vi solceller på vårt fritidshus på Ven. Krångligt med byggnadsnämnden och drygt ett år senare kunde vi sätta igång anläggningen. 2022 satte vi solceller på vårt hus på fastlandet. Vi fick vänta drygt ett halvår innan installation. Sen fick vi vänta drygt ett år på igångsättande. Så var det. Vi var besvikna över det långdragna förfafarandet av både myndigheter och solcellsföretaget. Men när vi fick kontakt med Skånesol förstod vi att det skulle bli annorlunda. Vi skulle nämligen komplettera våra gamla solceller med 10 st nya moderna solceller på vårt nybyggda Attefallshus på Ven. Vi beställde också batterier till. Från uppsättning till drift tog det inte många veckor. Det var bara eon som var långsamma. Förutom en förmånlig offert fick vi också träffa, min trevliga namne, Nils, som arbetade med närmare ljusets hastighet. Jag vill också berömma elektrikern Johannes som kopplade samman solens strålar med likriktare, batteri och billaddare. Så nu sitter vi här med appen i våra händer och ser fram emot många soliga dagar. Tack ska ni ha Skånesol för ett snabbt, effektivt arbete och snabba svar på alla frågor. Som ni vet återkommer vi med en installation i vår sons hus. Så vi ses och hörs då. Nils och Ann-Sofi.
  • Markus A
    Markus A: Snabb service. Bra offert jämfört med flera bolag. Väldigt kunniga. Gör det lilla extra. Det blev väldigt snyggt och bra. Vi är så nöjda.
  • Christian G
    Christian G: Vi tog in flera offerter när vi skulle byta tak på hus, uterum och garage. Vi valde Skånes fastighetsrenovering framförallt p.g.a bra recensioner men det bidrog även att de gav det bästa priset. Jag är själv snickare och är ganska krävande i hur jag vill ha det, men jag kan ändå skriva att jag är riktigt nöjd med slutresultatet. De som utförde jobbet var ordningssamma och noggranna och slutresultatet blev som vi önskade det och slutfakturan stämde överens med det vi avtalat. Vi kan inte annat än rekommendera dem till andra.
  • 92 omdömen
    Rikard F
    Rikard F: Installerade solpaneler från Implementa. Systemet fungerar perfekt och det är otroligt professionellt installerat. En sak jag speciellt gillade var den noggranna genomgången de hade med oss i samband med offert. Inget annat företag gjorde en så detaljerad offert. Fick mig att känna att de visste vad de installerade. Bra pris!
  • Kaminer, Kakelugnar & Hantverk gör ditt hem varmare
    Peter F
    Peter F: Mycket bra att samtala med, de ger råd och är mycket kundorienterade, kommer absolut att rekommendera dem till andra vänner. Med vänlig hälsning, Peter Fältsjö
  • Greentech People AB

24 omdömen
    Pontus R
    Pontus R: Greentech people tar inte ansvar för vad de levererar. Kundtjänst är undermålig, de svarar någon gång, men oftast inte. Jag har sedan ca två veckor utestående ärende, men det verkar som om Greentech people inte vill, eller inte kan, svara. De fokuserar bara på att sälja mer, inte se till att de produkter de levererat verkligen fungerar. Själva batteriet från SAJ går ofta mer. Det fungerar inte som det ska. Flower som batteriet ska koppla upp sig mot har fortfarande inte kommit igån, två månader efter installation av batteri och en månad efter att de ursprungligen sagt att det skulle vara igång. Finns ingen uppföljning från Greentech people. Greentech people har stor förbättringspotential.
  • Martin O
    Martin O: Albin gjorde en mer noggrann undersökning innan offert än andra bolag. Klättrade på taket, dom andra bolagen stod bara på marken. Bra kontakt under hela processen. Det gick snabbt, och trots att jag har ett stort mansardtak så fixade dom riva och lägga på papp så att det blev tätt på en dag. Dom överraskningar som dök upp på mitt gamla hus hanterades snabbt och professionellt. Inga extra kostnader jämfört med offerten.
  • 11 omdömen
    Micael H
    Micael H: Trevlig och kompetent personal som ger en bra bild av vad en solcellsanläggning kan producera. Min anläggning har producerat vad som utlovats, inga glädje kalkyler. Tack för en bra anläggning.
  • 13 omdömen
    Johan M
    Johan M: Har ännu inte fått solpanelerna installerade, väntar på takläggaren. Bemötandet har varit proffsigt från första början och jag känner mig trygg inför installationen.
  • 8 omdömen
    Johannes C
    Johannes C: Mycket bra upplevelse med tydlighet och transparens genom hela processen. Arbetet var snyggt utfört med riktigt bra förslag om hur installationen kunde förbättras. Jag fick också fin hjälp med att installera app och lägga till användare på enklaste sätt! Supernöjd!
  • Jan-Erik H
    Jan-Erik H: Bra hjälp och trevligt bemötande från samtlig personal vid installation av elektrisk billaddare.
  • Kerstin L
    Kerstin L: Översteg mina förväntningar - lösningsorienterad, hittade möjligheter, trevligt bemötande, utmärkt arbete! Rekommenderas varmt!!
  • Rolf Gunnar G
    Rolf Gunnar G: Installation av solceller, profesionell och snabb leverans allt enligt offert. Bra att ha att göra med.
  • Ernest H
    Ernest H: En firma med hästhandlarmentalitet. Nonchalant bemötande kring en situation som riskerar förstöra ett hus. Har aldrig känt mig så grundlurad och bedragen som av detta företag. Hutlöst dyra(7000kr för en timmes servicebesök), otrevligt bemötande från beställningsmottagare och ingen chans till upprättelse då representant från ledningen också var lika otrevlig. Taket monterades 2009 av Täta tak och ska hålla 50 år…Flera andra allvarliga brister i montaget gör Derbigum taket till en läckagerisk. Hålet hittade jag själv till sist och var uppenbart för en annan takläggare. 9600kr ner i soptunnan. Hålet var där jag först påpekade för reparatören men som avfärdades. Tyvärr har de monterat x antal hus på området under samma tid och snart väntar fler läckor hos andra kunder.