Vi fick hjälp och guidning genom hela processen av vårt köp och installation av en braskamin. Kommunikation i toppklass och snabba svar på alla mina frågor. Installationen skedde snabbt och smidigt efter överenskommelse. Vi har nu en godkänd och mysig kamin hemma!
Mariebergs Brasvärme & Solenergi Malmö
Välkommen till Mariebergs Brasvärme & Solenergi i Malmö! Vi har Skånes största kaminutställning med öppna spisar, kakelugnar, skorstenar och mycket mer. Vi säljer även och installerar solceller. I vår utställning hittar du ett brett utbud av eldstäder från välkända kvalitetsvarumärken. Vi har allt från skorstensfria eldstäder...
18 omdömen om Mariebergs Brasvärme & Solenergi Malmö
Sedan starten hos Reco 2024
Vi fick den hjälp vi behövde inom rimlig tid och vi är nöjda medressultatet!
Mycket bra personal som ställer upp Christer
Vi köpte en braskassett ifrån Mariebergs och den skulle vara med tilluft. När den kom gick det inte att koppla tilluft till den. Alltså beställde de felaktigt och när jag påpekade det fick jag nästan en utskällning. Han sa att jag behöver inte det och att de på det sättet sparat pengar åt oss, men jag fick ju inte som jag ville ha det. När de hade påbörjat ombyggnaden och vår öppna spis kom en sotare för att lämna instruktioner. Kassetten sattes in och viss isolering. Sen ville de att sotaren skulle komma igen men han hade...
Flexibla och lyssnar på kundens behov
Tydlig kommunikation och mycket bra utfört arbete.
Vi är supernöjda med allt, kunniga, trevliga och lätta att kommunicera med. Allt har fungerat mycket smidigt, från start till slut, nu är vår kamin installerad och redo inför hösten!
Easy to work with, responsive and the work done was great!
Mycket bra att samtala med, de ger råd och är mycket kundorienterade, kommer absolut att rekommendera dem till andra vänner. Med vänlig hälsning, Peter Fältsjö
Där finns stor potential i hur de tar hand om kunden genom hela processen. Informationen och initiativförmågan från Mariebergs har varit minst sagt bristfällig något som kunnat förbättras ganska enkelt om intresse fanns. Dock har vi uppskattat Mattias Jansson, deras affärsansvarig som jag kom i kontakt med när det uppstod problem (plural).
Säljare bra. Montörer katastrof
Hej, Tack för din feedback. Det var inte bra att du upplevde det så. Ta gärna kontakt med oss via malmo@mariebergs.com eller ring oss 040-6930630 så kan vi prata igenom det och förstå vad som gått snett. Vi vill självklart att du ska bli nöjd. Mvh Mariebergs malmö
Bra bemötande !! Rekommenderas varmt!
Mycket bra bemötande från första kontakt med säljare - till genomfört montage av vår nya Contura braskamin! Några kompletterande åtgärder rekommenderades av sotaren vid besiktning, vilka dock genomfördes snabbt och smidigt av Mariebergs. Sammanfattningsvis är vi klart nöjda med valet av Mariebergs! ..
Väldigt tillmötesgående och mkt bra service
Bra och tillmötesgående Personalen har gjort ett mycket bra jobb. Deras entreprenör som utförde montaget var superbra
Vi besökte butiken och fick en prisuppgift på att installera en braskamin. När offerten kom var denna på 60 000 kr mer än vad som angetts i butiken. Säljaren visste inte om att jag redan fått prisuppgift i och skyllde på att ritning inte fanns. Denna hade vi dock skickat till honom i tidigare skede. Av någon anledning kunde han dock fortfarande komma fram till ett pris på 160 000 kr (!). Uppenbart att de försökte blåsa oss. Skulle aldrig handla här efter det.
Vi skulle byta ut en drygt 20 år gammal braskamin och besökte Mariebergs för att se vad de hade att erbjuda. Vi visste i huvudsak vad vi ville ha och fick bra tips av Sebastian som hjälpte oss att hitta det för oss bästa alternativet. Efter hembesök nästa dag fick vi en tydlig offert som omfattade både kamin och tilluftsskorsten. Joakim som kom och installerade kaminen och bytte ut skorstenen var ytterst noggrann och resultatet blev till stor belåtenhet. Han var också en mycket trevlig person som såg till att lämna allt rent och snyggt efter sig. En stor eloge till honom.
Beställde kamin+skorsten samt installation av detta till vårt nyköpta hus. Trots att vi beställde flera veckor i förväg så fanns varken kamin eller skorsten på plats när installatören från Marieberg anlände. Någon hade gjort fel och leveransen blev försenad med tre veckor. Den planerade julledigheten framför brasan uteblev. Vi bad om kompensation för förseningen och ökade uppvärmingskostander men Mariebergs gav oss inte ens en ursäkt.