Marstrands Marintextil AB

5.0

6 omdömen om Marstrands Marintextil AB

Harut Christ B
Skrev om Marstrands Marintextil AB

Fantastisk Service och Högkvalitativa Båtdynor från Marstrands Marintextil AB Jag kan inte nog rekommendera Marstrands Marintextil AB för deras fantastiska tjänster och produkter. Jag hade förmånen att beställa måttbeställda båtdynor från deras team och jag är otroligt imponerad av både kvaliteten och serviceupplevelsen. Från första kontakt till leverans har hela processen varit enkel och smidig. Marstrands Marintextil AB erbjuder ett brett utbud av skräddarsydda lösningar för båtägare, inklusive båtkapell, kapellreparationer,...

Herbert R
Skrev om Marstrands Marintextil AB

Mottagande var utomordentligt och trevlig. Tillverkning av min order utfördes med god yrkeskunskap och utseende är uppskattat av mina vänner ! Jag kommer att använda företaget även framöver och kan bara rekommendera ägaren !!

Rickard J
Skrev om Marstrands Marintextil AB

Mycket god hantverk av båtdynor men även av utomhus/inomhus soffor. Företaget har även god kunskap av båtkapell etc. Trevlig bemötande Mycket nöjd som kund.

Marstrands Varv.ab M
Skrev om Marstrands Marintextil AB

Vi använder Marstrands Marintextil för reparation av kapell och tillverkning av dynor. Upplevelse och bemötandet är bra.

Bosse T
Skrev om Marstrands Marintextil AB

Snabb, lyhörd och prisvärd! Kanonbra helt enkelt.

Louise M
Skrev om Marstrands Marintextil AB

Proffsigt bemötande och kunnig personal