Båttillbehör i Stockholms län

Botkyrka  (1 st)
Ekerö  (1 st)
Österåker  (1 st)

Topp 25 båttillbehörbutiker i Stockholms län

• Låt oss på Stockholm Marin ta hand om din båtförsäljning!
    Björn J
    Björn J: Vi köpte en styrpulpetbåt, Stockholm marin var väl informerade om båten. Hjälpsamma vid avslut och löste allt på bästa sätt Vi är jättenöjda👍
  • 33 omdömen
    Johan B
    Johan B: Finns nog ingen proffsigare kapell och dynmakare i Sverige, dessutom mycket snabba!
  • Båtsupport i Sverige AB

Verifierat företag
    19 omdömen
    Rolf C
    Rolf C: Efter mycket om och men så svarade Båtsupport på ett Mail som jag hade skickat ang utvändig rengöring och polering av min båt. Jag hade dialog och planerade NÄR båten skulle köras till Åkersberga och vid vilket datum. Båten låg kvar på land i nästan en vecka och jag fick löpande uppdatering med bilder och samtal om progressen. Jobbet har utförts på en bra sätt och jag är nöjd med resultatet trots att båten är 34 år gammal och inte efterhållen de senaste 9 åren annat än utvändig tvätt med högtryck.
    Filip L
    Filip L: Jag har haft min båt hos Nordwall marin i 5år och har under årens lopp varit mycket nöjd med Deras tjänster. Filip Lindahl
    Ellekari L
    Ellekari L: Lugn , trevlig och kompetent. Lätt att kommunicera med. Kommer och hör av sig på avtalad tid. Upptäcker saker. "Ser att jag antecknat att du eventuell behöver byta generatorrem - jag tar med en så'n" sa Niklas nu innan tredje vårservicen som han fått i uppdrag. Bl.a. sådant som gör att jag inte ringer någon annan. The serch is over for a bra båtmeck :)
  • 3 omdömen
    Niklas Gunnar N
    Niklas Gunnar N: Köpte en ny Tesla Model X och fick ett mycket bra bemötande samt smidig att göra affär med. Rekommender Ekelund Group starkt
  • Hans Urban W
    Hans Urban W: Efter att ha fått förslag på ett åtgärdsprogram gällande min bil från av Audi utpekad märkesverkstad, vilka föreslog en sjukt dyr lösning som skulle ta tid att få till, fick jag snabb service av MBV och deras åtgärd löste alla problem. De har fått en ny kund i mig!
    Mikael
    Mikael: Har de senaste 2-3 åren provat olika RIBar från Sea Force One och jag kan bara konstatera att båtarna står i en klass för sig (snygg design, funktionella, kvalitet och dessutom till ett rimligt pris). En personlig favorit är 646an!
  • Birgitta E
    Birgitta E: Fantastiskt service. Avloppstanken strular på landet. Den nya tillfälliga "båttoa" strula också. Fick göra återköp och fick köpa en ny, då de inte hade samma modell hemma. Nu kan vi fira påsk på landet med alla 4 barn och deras respektive. Samma service när pump handtaget på båttoan började läcka på båten precis innan midsommar förra året. Ytterligare en högtid räddad av Sea sea viggan. Tack för bra service
    olov l
    olov l: bra bra bara bra mera bra men också, bra.
    Ronny C
    Ronny C: En fullkomligt suverän butik med ett kundbemötande utöver det vanliga! Jag kan varmt rekommendera det här företaget! Jag har just köpt en scampi och känner mig lite rostig inför upptagning och rigg på Bullandö. Att få alla frågor ingående förklarat och en känsla av att man inte stjäl tid är ovärdeligt! Det är bara att tacka o buga! Ronny Carlsson
  • Håkan K
    Håkan K: Kanonbra kapell och service! Proffsigt bemötande och håller överenskommelse. Lyssnar in vad kunden vill ha.
    Hans L
    Hans L: En bilhandlare som står ut i mängden. Greger framstår som mycket rutinerad, professionell och trevlig. Backade ej på reklamation några dagar efter köp och åtgärdade fel utan omsvep. Rekommenderar varmt denna seriösa verksamhet. Service i toppklass och fräscha bilar. /Hans
    Gunnar N
    Gunnar N: Proffsig båtmäklare som har en gedigen båtkunskap sedan många år. Båtsnickare, kappseglare och besiktningsman. Säljer huvudsakligen lite större båtar, men åtar sig också uppdrag att sälja mindre båtar om dom är fräscha. Torbjörn är en hedersman!
    JOHAN H
    JOHAN H: Ovanligt hög nivå av service och kunnande i detta företag. Vi i vår familj fick hjälp med vårt båtköp från prospekt till besiktning, leverans och avhjälpande underhåll och vi har känt oss väl omhändertagna och trygga genom hela processen. Vi kommer definitivt anlita Stockholm Yacht igen. Bolaget levererar en av de bättre och mest utförliga båtbesiktningarna i Sverige vad vi känner till. Vi fick en fantastisk rapport på prospektet på över 60 sidor med bilder och filmklipp. Uppskattad trygghet av både oss som båtköpare och säljare!
  • Flisan
    Flisan: Helt OK. Mysigt och någorlunda bra frukost-buffe. Sköbna sängar och rent o snygg men trångt förståss.. det är en båt !! helt Ok över helgen !
  • 4 omdömen
    Karl Peter Joakim L
    Karl Peter Joakim L: Christer med medarbetare har hjälpt oss på ett proffsigt och överväldigande bra sätt! I samband med vårt båtköp.
  • Dan Anders A
    Dan Anders A: Superduktig och trevlig personal. Helt klart bästa båttillbehörsaffären i Göteborg
    Petter S
    Petter S: Åh, Dalarö Kajak kan varmt rekommenderas! För 500 pix så får man en dubbelkajak för två personer i ett dygn, och jäklar vad skönt det är att glida fram mellan kobbar & skär en högsommardag i juni/juli/augusti. Dessutom är Dalarö samhälle en liten levande idyll (relativt avslappnad stämning för att vara Sthlms skärgård) med finfina små restauranger, himmelsk mjukglass & grymma våfflor. Inte så långt ifrån stan, men ändå så annorlunda! Boka i god tid & glöm varken solkräm eller badutrustning.
  • Patrick L
    Patrick L: Mycket bra sortiment och kunskaper. Väldigt engagerad personal och god service!
  • Jo A
    Jo A: Håller garanti och tar ansvar om något blir fel...
  • Christer A
    Christer A: Vinterförvarade min båt hos dem. De skulle göra service på motorerna och glömde att fylla på (toppa) med olja efter det att man startat och fyllt filtrena. De skrubbade teaken med skurborste, laddade batterierna med batteribankarna ihopkopplade med dubbla batteri laddare inkopplade, oljade ned inredningen i sov cabinerna. Delar av personalen vekar helt outbildade och inte vana att vistas ombord på dyra båtar. Att gå från ett oljigt motorrum till att vinterkonservera och arbeta i hytter och cabiner utan att byta kläder. Undvik firman, det finns många bättre firmor.
  • 4 omdömen
    Kerstin B
    Kerstin B: Trist bemötande i kundtjänst av person som tog för givet att jag inte begrep vad jag talade om, bara för att jag berättade om något han inte kände till. Vägrade dessutom intressera sig för om varan kunde finnas någon annanstans.
  • 3 omdömen
    Lennart Tony O
    Lennart Tony O: Ni annonserar att korv med bröd kostar 5 kr. Hur kommer det det sig då att jag får bet 45 kr får två korvar med bröd utan dricka??