Bra service,bra personal,och bra återkoppling på beställd tjänst
MECA Bilverkstad Trollhättan
Välkommen till MECA Bilverkstad Trollhättan! På Magnetvägen 8 i Trollhättan hittar du MECA Bilverkstad Trollhättan som drivs av JL service AB. Vi tar hand om din bil och ger dig personlig service från trasig bil till lagad bil. Tjänster: AC-ackreditering, däckhotell, elektronik och felsökning, hyrbil/lånebil. Vi är en så...
504 omdömen om MECA Bilverkstad Trollhättan
Sedan starten hos Reco 2021
Allt bara bra lätt och smidigt. Betalade de dem lova från början 👌🏻
Den personliga kontakten med personal på alla gör att jag känner mig trygg i alla lägen vad det gäller behandlingen av min Mercedes och mig. Kontakten är mångårig
Lämnade in bilen för att denninte gått igenom besiktningen, ”lagad” men gick inte igenom besiktningen ändå. Får se hur det löser sig???!
Snabb och bra service. Kollar innan de gör massa reparationer
Bra bemötande och ett utmärkt utfört arbete. Bakdörren på vår SAAB riktades upp och lackerades och blev som ny! 👍
Toppen! Trevligt bemötande. Jättenöjd. Kommer att anlita er igen.
Dom var väldigt hjälpsamma och hade ett proffsigt bemötande
Mycket trevlig och kompetent personal. Kan rekommendera denna verkstad starkt!
Bra arbete o trevligt bemötamde
Riktigt bra och duktiga, gör det lilla extra utan att ens ta betalt för det! Alltid så nöjd. Tryggt att lämna din bil här! 11/10 Med vänlig hälsning, Johnny
Trevligt bemötande och problemet löst.
Hej! Det var allt bra för att det fixade alla skadda.
Fått bra service ,brukar aldrig vara något problem
Fick snabb hjälp/service Fick tillbaka min bil samma dag som jag lämnade in den för felsökning. Behövde bara betala halva felsökningen för att det gick så fort. Alltid trevliga
Trevligt bemötande och ärlig personal. De sa att det skulle kosta 3500 men det gick på 2600 pga att det tog kortare tid för servicen. Sånt uppskattas. Återkommer för vidare servicear
Bortsett från att det tog längre tid än vad jag är van vid så är jag imponerad över arbetet och glad över att det så tydligt stod på fakturan vad felet var för något och vad jag bör göra fortsättningsvis. Priset var jag mycket nöjd med.
Duktiga och bra service! Mycket nöjd !
Nöjd med arbetet med kostnaden tycker jag låg något högt
Allt var bra förutom att lacken hade rinn samt Att listerna inte livade 😡
En suverän kundmottagare , som verkligen lägger tid och engagemang på kunden. Kunden i fokus ger ett topp betyg.
Mkt bra service, lätt att ha en dialog med och trevlig personal
Helt lysande service. Bästa verkstaden i området 😊
Grymt jobbat snabbt och proffsigt
Reparation, mycket bra bemötande.
Bra bemötande och snabb service
Alltid bra och proffsigt bemötande
Mycket bra bemötande. Service fixad å felsökning gjord. Tyvärr så ville min bil inte samarbeta i det senare...
Allt fungerat perfekt! Jag återkommer med nya uppdrag!!
Kontakt angående byte länkarmar. Proffesionellt och trevligt bemötande. Framförallt ett mycket fördelaktigt pris!
Hjälpsam bra personal! Löser allt!
Fungerade bra med utlämningen. Tiden dom lovade stämde bra.. En liten plump ibägaren var att jag fick ett meddelande i displayen som aldrig funnits tidigare. Fick åka tillbaka till verkstaden för kontroll. De visste inte vad det var för fel . Hoppas det inte återkommer. Mvh Christer.
Mycket bra verkstad och trevligt bemötande.
Kom in lite i panik beroende på att oljan på husbilen behövde bytas snarast och bilen togs in samma dag
Alltid ett trevligt bemötande. Bra information om åtgärder o prislägen. Återkommer alltid till "min" verkstad då jag litar på dem till fullo
Trevlig bemötande. Hjälpsam. Jag har servat min bil här i många år och känner en väldigt tillit till dem.
God personlig service! Snabbt genomfört jobb!
Jag är riktigt nöjd. Service va snabbt o smidigt.
Bra bemötande, priset stämde som var sagt och utförlig information om det som gjorts på verkstaden.
Jag har varit hos dem för alla problem jag hade med mina bilar och allt gick bara bra. Har hänvisat min pappa dit och han var också väldigt nöjd.
Bra bemötande Byte av drivknutar
Hej! Väldigt fint bemötande och trevlig upplevelse när man varit där och dom känns så seriösa. Kommer fortsätta att lämna bilarna där.
Ett bra och trevligt bemötande och snabb service
Trevligt och professionellt bemötande!
Proffsigt, familjärt och på promenadavstånd
Alltid lika trevliga och duktiga. Fantastiskt bra felsökare. Otroligt nöjd med jobben dom utfört åt mig.
Trevligt bemötande och bra utförd service.
Snälla glada kunniga, jag fick ett bra pris lite av misstag för personen i telefonen i någon allmän växel hade sagt för lite… men hon var generös :)
Mycket bra service lätt att få tid Relativt billigt Fick klart reda på vad som gjorts och varför.
Mycket bra kundservice. Ger bra information och håller planerad tidsplan.