Välkommen till Autolane i Kungälv, strax utanför Göteborg. Hitta din nästa bil eller motorcykel i vårt lager av kvalitetssäkrade fordon. I vår fullserviceanläggning tar vi hand om dig hela ägandeperio...
Jessica A:
Köpte en Audi, och alltid lika trevligt och proffsigt bemötande. Vi köper alltid våra bilar hos autolane, vi känner oss trygga att handla hos er, man får alltid den bästa servicen och även denna gången!
Iris Fanny Margreth J:
Glatt, proffsigt och Tryggt bemötande.
Både receptionist och mekaniker ger gott förtroende och bilen tas omhand på Bästa sätt!
Ena lyktan framtill behövde putsas inför besiktning och det blev överraskande bra!
Kommer tillbaka snart för att putsa den andra lyktkåpan😄
Rekommenderas Starkt och Ärligt!
Välkommen till oss på Mekoteket! Vi utför alla former av bilservice, har toppmodern utrustning och bred kompetens. Kontakta oss - vi är din räddare i nöden.
Dylan P:
Personalen är trevliga, serviceinriktade och kunniga.
Med ett genuint intresse för att reparera bilar och andra fordon ser Mekoteket till att du lämnar mer än nöjd.
Välkommen till Eco Bilvård. Hos oss får du bra service, personlig kontakt och ett trevligt bemötande. Vi lämnar samma garantier som märkesverkstäderna!
Lars E:
Hade min släpkärra på bromsservice. Körde direkt från verkstaden till ombesiktning och visserligen klarade den besiktningen men bara precis - påskjutets rörelsereserv var justerad så dåligt att den bara precis klarade gränsvärdet (1/4 av rörelsevägen) trots att bromsbackar och vajrar var nya. Dessutom var kärran skitig, full av oljiga fingeravtryck.
Lars-Åke N:
Aldrig denna verkstad igen. Hade en offert på AC service som jag tacka ja till. Acn funkar fortfarande inte och dom tog betalt för att fylla på en icke fungerande ac dubbla priset än i offerten samt att dom ljuger att jag skulle vara införstådd med att min kompressor inte funkar fullt ut innan dom fyllde upp med gas i acn.
Anders Leif Wilhelm E:
Funkat fint båda gånger jag lämnat in bilen där, alltid fixat dom fel jag haft på bilen och inga bekymmer efteråt.
Får jag en tid på Hulta snabbt så är det självklart att jag åker dit, åker endast till annan verkstad om det är akut och någon annan kan ta emot tidigare. Tummen upp : )
Ronaldo L:
Bor 70km ifrån men vare sig det är för att ha min bil åtgärdad eller rekondad så är detta det enda stället vi känner oss trygga hos. Vilken service och vilka priser, toppklass verkligen! Bilen blir verkligen som ny när man hämtar ut den. Detta gäng förtjänar all beröm bakom sitt jobb!
Meran A:
Väldig bra verkstad rent och fint, väldigt hjälpsamma och trevliga, de tvättade även min bil utan kostnad! De har även elektronisk service bok som är jätte bra. Göteborgs bästa priser på service. Blev jätte nöjd med mitt besök.