Riktigt bra och trevligt bemötande.
Mekonomen Bilverkstad Knivsta/YaaBil Knivsta AB
22 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Knivsta/YaaBil Knivsta AB
Mycket bra bemötande och trevlig personal.
Underbart bemötande och väldigt proffsig. Jimmy är grym och jobbet blir alltid väl gjort. Tack för det.
Toppenfin Service och kundbemötande. Snabb leverans och flexibilitet i planeringen! Bra jobbat!
Mycket trevligt bemötande, Hjälp och svar på frågor som jag hade. Mvh Marithe Köling
Fantastiskt bemötande och jättebra service.
Trevligt bemötande bra återkoppling vid extra jobbet bra ordning
Är mycket nöjd! Fick hjälp direkt, trevligt bemötande. Full pott! Håkan
Helt underbar personal Tvättade bilen åt mig oxå🙏😀👍
Proffsigt utförande, mycket trevligt kundbemötande och fräscha lokaler!
Bra bemötande, förklarade tydligt vad som gjorts på bilen.
Trevligt bemötande av kundmottagaren i Knivsta. Jag lämnade bilen för service som genomfördes inom tid.
Väldigt nöjd med servicen hos mekonomen i Knivsta! Trevlig och noggrann personal som verkligen tar sig tid att förklara vad som behövs göras. Jag uppskattade särskilt att de visade bilder på det som behövde åtgärdas, så att jag kände mig trygg med att inget onödigt arbete föreslogs. Professionellt bemötande och bra arbete – rekommenderas varmt
Snabb service och tydlig information!
Snabbt jobbat. Trevligt bemötande.
Bra och mkt trevligt bemötande. Service. Jag bad dock även om koll av adblue då jag trodde det började bli dags för påfyllning och ville gärna få hjälp med det då det är rätt krångligt. Jag fick svar att det inte behövdes. Bara en vecka senare signalerade bilen vilket jag uppfattar som att verkstaden kunde fyllt på.
Jag blev oerhört proffsigt bemött. Han hjälpte mig att förklara vilken service bilen behövde. Inget extra utan bara det nödvändigaste. Priset blev också bra då det bar 30% rabatt på jobbet. Jag kommer tillbaka!
Fick snabbt hjälp när jag hade problem med kupefläkten. Bra och tydlig kommunikation hela tiden. Och inte att glömma Yaabil Knivsta hade lånebil så jag kunde hålla livet igång. Rekommenderar Yaabil i Knivsta varmt till andra bilister
Bra utfört kamremsbyte. Jimmy kundmotagare väldigt trevlig.
Blev otroligt bra bemött. Kan verkligen rekommendera den här verkstaden till andra.
Jag fick snabbt hjälp med mitt problem och jag fick därtill sitta och jobba funder tiden de lagade mitt bil och fick även nyttja deras wifi. Det var en mycket upplevelse!
Mycket bra service. Bra bemötande och jag fick tid direkt med kort varsel.