Fick snabb tid för byte av hjullager
Mekonomen Hemmesta
Välkommen till Mekonomen Hemmesta! Vi blandar erfarenhet och hög kompetens med modern teknik och IT. För att på bästa sätt kunna hjälpa dig som kund när bilen säger stopp. Hos oss på Mekonomen Hemmesta får du alltid ett års garanti på arbete och tre års garanti på alla reservdelar, ett års fri vägassistans vid service och såklart...
1458 omdömen om Mekonomen Hemmesta
Sedan starten hos Reco 2014
Bra och snabb service trevligt bemötande av Per och en bra lånebil
Mekonomen Hemmesta är alltid lika trevliga och tillmötesgående. Förklarar saker så man förstår. Känns alltid bra där, man kan lita på dom.
Proffsiga, trevliga och snabba!
Alltid snabba och pålitliga! Och bra service ☺️
Lampan för spolarvätska lyste när jag skulle köra bilen till service så fyllde på upp till toppen. När jag hämtade bilen hade dom fyllt på en liter? Jag ifrågasatte och fick till svar att det bara kostade 39kr litern och att jag isf ska säga till om det inte ska göras. Trodde inte jag behövde säga något om det redan var fullt? Nästa gång, var ärliga och gör rätt så slipper ni ta energi från era kunder. I övrigt nöjd.
Bra service. Snabbt och mer än godtyckligt utförda arbeten.
Trevliga killar som är snabba och professionella!
Riktigt kunniga bilmekaniker❤️. Dessutom trevliga och serviceminded något jag uppskattar så mycket. Anstränger sig för att göra det där extra,extra🙏
Många plus för service och bemötande
Grymt bra service och trevlig personal. Löste problemet snabbt och återkopplade hela tiden.
Mycket fin service och genuina i kontakten med mitt behov
Bra bemötande Bra information om vad som sker
Mycket bra utfört och snabbt arbetat
Lämnade in bilen för felsökning, i just det här fallet så hittades inget fel men dom ringde mig vid flertalet tillfällen för att berätta hur det går och vad dom nu ska prova osv. Toppen service!
Trevligt bemötande med utförlig beskrivning av min bils reparationsbehov.
Toppbetyg vad avser bemötande, tjänstvillighet och tillförlitlighet
Jättebra, bra service lätt att få kontakt
Mitt första besök på denna verkstad. Trevligt bemötande både när jag lämnade samt hämtade bilen. Gjorde en vanlig service till ett bra pris.
Riktigt bra bemötande av personalen på verkstaden gick igenom överenskommelsen och preliminär tidsplan. Riktigt nöjd med resultatet och hela upplevelsen kan verkligen rekommendera och kommer definitivt komma tillbaka om mer arbete behövs
Bra service till ett mycket bra pris!
Alltid med ett trevligt bemötande, hjälpsamma, och mycket kunniga!
Dom är trevliga och hjälpsamma och gjorde ett bra jobb. Jag hade missuppfattat vad som ingick i den delen som dom bytte men han förklarade det för mig så det bra.
Bra service och mkt fint bemötande.
Bra och proffsigt service! Rekommenderar verkligen 💪👍
Sjukt bra service och bara postiva upplevelser här😎✌🏼
Mekonomen Hemmesta är en otroligt proffsig och kompetent serviceverkstad som är väldigt noggranna med sitt arbete och dessutom tar sig tid att informera om vad som var fel och vad som exakt är åtgärdat Jag har lämnat in min bil där i typ 8 år och alltid fått en superb service och utfört arbete varje gång Och så även idag
Mycket bra service. Kunde lämna bilen dagen innan och de ringde direkt när den var klar.
Snabb och trevlig service i samband med däckskifte. Fick dessutom nytt batteri i nyckeln!
Alltid snabba och proffsiga. Heja Alec på Mekonomen 🥳
Vänligt och service inriktat bemötande. Bilen blev snabbt klar och läget gör det enkelt att lämna och hämta med buss. Service och nytt batteri.
Trevliga o proffsiga, inget slarv.
Mycket trevligt bemötande och god information om nödvändiga åtgärder för min Nissan som behövde nya bromsar,batteri samt handbromsvajer.Kommer absolut att anlita Mekonomen Hemmesta igen vid behov och rekommenderar denna verkstad varmt.
Snabbt, enkelt, inget krångel och ett bra arbete. Precis som man vill ha det.
Trevlig! Diskussionen om dom bästa däcken ska sitta fram eller bak?!
Bra service och kompetent personal
Grabbarna på Mekonomen Hemmedta är kanon. Serviceminded och kunniga. Kan varmt rekommenderas
Jag är nöjd med deras service och trevligt bemötande
Proffsigts bemötande snabb service
Väldigt hjälpsamma, snabba, trevliga, bara positivt!
Personalen på Mekonomen Hemmesta är alltid trevlig och tillmötesgående och löser alla problem med bilen utan knussel 👌!
Däckbyte inklusive hotell, bokade tid för 6 veckor sedan och allt var till belåtenhet,
Får alltid tid snabbt när man ringer och blir trevligt bemött varje gång. Mycket nöjd!
snabb tid , snabbt byte däck sista minuten professionella
Snabb och proffsig hjälp, fick stöttning och hjälp gällande vad som kunde vara problemet via telefon när bilen började krångla. Lämnade sen in bilen på fredagen och kunde hämta ut den redan på måndagen.
Bra bemötande, kunniga personal och problemet snabbt löst med bilen!
Superfin service och hjälpsamma killar!
Jag har haft en bil hos Mekonomen i Hemmesta som var mycket ovanlig och med årsmodell 1952. Trots stora utmaningar så lyckades de att få ordning på det som krånglade. Personalen var mycket engagerad och hjälpsam. Priset för det som åtgärdades upplever jag som sympatiskt. Jag kan med stor glädje rekommendera Mekonomen i Hemmesta.
Excellent customer experience
Bästa bilverkstad. Alltid trevligt bemötande