snabb tid , snabbt byte däck sista minuten professionella
Mekonomen Hemmesta
Välkommen till Mekonomen Hemmesta! Vi blandar erfarenhet och hög kompetens med modern teknik och IT. För att på bästa sätt kunna hjälpa dig som kund när bilen säger stopp. Hos oss på Mekonomen Hemmesta får du alltid ett års garanti på arbete och tre års garanti på alla reservdelar, ett års fri vägassistans vid service och såklart...
1415 omdömen om Mekonomen Hemmesta
Sedan starten hos Reco 2014
Snabb och proffsig hjälp, fick stöttning och hjälp gällande vad som kunde vara problemet via telefon när bilen började krångla. Lämnade sen in bilen på fredagen och kunde hämta ut den redan på måndagen.
Bra bemötande, kunniga personal och problemet snabbt löst med bilen!
Superfin service och hjälpsamma killar!
Jag har haft en bil hos Mekonomen i Hemmesta som var mycket ovanlig och med årsmodell 1952. Trots stora utmaningar så lyckades de att få ordning på det som krånglade. Personalen var mycket engagerad och hjälpsam. Priset för det som åtgärdades upplever jag som sympatiskt. Jag kan med stor glädje rekommendera Mekonomen i Hemmesta.
Excellent customer experience
Bästa bilverkstad. Alltid trevligt bemötande
They have been kind, fast and good professionals, would recommend 🙂
Alltid mycket trevliga och har bra service
Bra mottagande och väl utfört jobb till en rimlig kostnad
Bra service o trevligt bemötande!!
Trevligt snabbt mycket vänligt bemötande bra jopbbat
Bra service. Trevliga och hjälpsamma. Ger snabba svar. Utför ett bra jobb.
Jättetrevligt bemötande. Snabb och effektiv service.
Mycket trevlig och kunnig personal som ser till kundens bästa, även vad gäller plånboken.
Trevlig och bra bemötande roligt med profs som kan sitt yrke.
Smidigt och kompetent service
serviceminded, håller bokade tider
Trevligt bemötande bra priser.
På mina mig var bra, låna bil, jobbet gjort snabbt Tacka jag kommer igen Ps personalen trevliga
Alltid bra bemötande, mina förväntningar är högt ställda eftersom jag vet att dom blir infriade. Denna gång bytte jag till vinterdäck.
Allt har behandlats med proffsigt och yrkesmässig bravur
Alltid bra service på bilen och mot människor
Tack för bra service! Bra priser och trevligt bemötande. Varit in med flera olika bilar under åren och är alltid nöjd.
En vanlig service som hittade de fel som fanns. Kundmottagningen förklarade vad felet var och hur det uppstod samt ordnade med reparation.
Toppenbra personal, hjälpsamma och serviceinriktade. Bra utfört jobb.
Trevligt och bra bemötande. Kommer gärna tillbaka.
Super service! Stort tack till Michael som var otroligt tillmötesgående och service inriktad. Tack för din hjälp. /Marielle
Tyvärr kunde inte mina ABS besvär fixas. Jag återkommer när jag kan ordna saken🧐
Bra service och trevlig personal.
Har alltid fungerat varje gång jag varit där
Bra, snabb service. Vänligt bemötande.
Bra bemötande och snabb service.
Bemötandet var utmärkt. Positiv reaktion på mina specifika önskemål som t.ex igångsättning före bokad tid.
Mycket trevlig och proffsig personal kan varmt rekommendera Mekonomen i Hemmesta.
Lätt att boka tid. Proffsig hantering. Gärna flera parkeringsplatser
Supersmidigt, fick snabbt tid 👍
Trevligt och effektivt bemötande och hantering av mitt bilbekymmer, dessutom öppna för frågor och gav förslag på andra delar som belysning
Trevlig personal som konstaterade felet och lagade bilen. Jag upplevde proffsighet med ett stort engagemang och viljan att hjälpa mig på bästa sätt.
Ett seriöst målinriktat företag som rekommenderas!
Jag är väldigt glad att jag vände mig till er på Mecano. Ni har verkligen hjälpt mig och allt gick snabbt och professionellt. Jag är mycket nöjd med er service och kvaliteten på arbetet. Tack så mycket!
Alltid bra service av Micha och hans medarbetare!
Allt var till belåtenhet. Vi återkommer!
Proffsiga och kundorienterade. Helt klart mitt förstaval när det gäller service och underhåll.
Helt övergett min vanliga märkesverkstad för Mekonomen Hemmesta. Toppen!
Enkelt, snabbt, välinformerat och ett mycket bra protokoll efter service.
Trevlig personal och väldigt hjälpsamma
Bra snabbt trevligt bemötande. Fixade grejerna innan utlovad tid. Korrekt o rätt. Mycket bra
Klockren service på utbyte av avgassystem!
Jag blev väl bemött och fick fin hjälp trots missförstånd i beställningen.