Bilverkstad på Värmdö

8 rekommenderade bilverkstäder på Värmdö kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Mekonomen Värmdö

Verifierat företag
    2,055 omdömen
    Välkommen in på service, rekond eller reparation av din bil!
    Tony N
    Tony N: Proffsigt helt enkelt, bästa verkstaden. Lämnar alltid in bilarna där
  • Driver du bilverkstad i Värmdö?

• Mekonomen Hemmesta

Verifierat företag
    1,493 omdömen
    Vi på Mekonomen Hemmesta gör allt för att göra ditt Bil-liv enklare! Här får du en helhetslösning för din bil. Varmt välkommen!
    Jonathan David H
    Jonathan David H: Alltid bra bemötande och bra service!
  • Peter E
    Peter E: super bra service och arbete! kan verkligen rekommenderar Ek Bil och Plåt.
  • Erland B
    Erland B: Alltid trevligt bemötande och företaget håller det man utlovat. Är uppriktiga med att vissa arbeten kan innebära att man inte får bilen samma dag. Och ibland fixar de nåt medan man väntar trots kort varsel. Jag kan verkligen rekommendera Dannevalls verkstad till andra i behov av en bra bilverkstad.
  • Robin P
    Robin P: Flexibla, duktiga, pedagogiska och effektiva. Enda verkstaden jag åker till med min ögonsten och så kommer det förbli. Och det är inte bara SAABen av alla mina fordon som de hjälpt mig med. Rekommenderas varmt!
  • Ragnar L
    Ragnar L: Alltid snabba tider, oftast dan efter. Bra jobb till rimliga priser. Håller vad dom lovar. Samma gubbar har jobbat där säkert 10-15 år. En gång hade dom faktiskt fel men det erkände dom utan omsvep och rättade till det utan kostnad. Kan inte annat än rekommendera denna fina lilla verkstad som är guld värd.
  • Stefan Erik Rudolf L
    Stefan Erik Rudolf L: Det är bara att konstatera att A2 Plåt & Lack AB står i en klass för sig. Alltid ett trevligt bemötande, snabb hjälp och ett utomordentlig väl utfört arbete.
  • Driver du bilverkstad i Värmdö?

• Gustaf E
    Gustaf E: Har varit kund här i cirka fem år nu. Min gamla veteran bil som knappt andra verkstäder ville ta i med tång och corona mask, denna servades och reparerades utan några invändningar med bra resultat. Nu kör jag inte längre gamla 80 tals bilar, men modernare VAG. Denna har servats proffsigt och mekaniker har även varit duktiga på felsökning av diverse fel som kan uppkomma på en begagnad bil. Kort och gott bra service och även bra priser.