Jättenöjd med städningen! Använde MMS Service på rekommendation av min mäklare inför visning.
Mms Service
9 omdömen om Mms Service
Utmärkt bemötande av personalen och väl utfört arbete. Rekommenderas!
Mycket bra service och städning!
Fick fantastisk hjälp med flyttstädning. Fint städat och enkla att kommunicera med. Rekommenderar varmt!
Verkligen toppenservice, vi använder tjänsten varannan vecka och är lika nöjda varje gång.
Härlig personal och proffsigt utfört! Rekommenderas starkt
Fantastisk service. Rekommenderar gärna.
Ett gediget och otroligt fint städjobb ifrån Mms Service! Lägenheten skimmrade och doftade fantastiskt samt att de värsta dörrmatte-fläckarna jag själv inte ens kunnat få bort vid entrédrören, lyckades de helt med att avlägsna. Otroligt fin och helhjärtad flyttstädning. Tusen tack!
Har anlitat MMS Service för hemstädning och är så otroligt nöjd med både resultatet av städningen och bemötandet från företaget och dess personal. Alltid trevligt bemötande, bra service och ett fläckfritt resultat. Har valt att teckna ett abonnemang med städning varannan vecka och kan varmt rekommendera MMS till övriga som väljer mellan bolag. Dagen det blir flyttstäd så har de mitt fulla förtroende även för detta! Stort tack för all hjälp MMS! / Marcus