Städhjälp i Sundbyberg

13 rekommenderade städfirmor i Sundbyberg kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Fresh Home AB

444 omdömen
    Sofie K
    Sofie K: Vi har haft Fresh home i flera år och är väldigt nöjda!
  • Driver du städfirma i Sundbyberg?

• Flyttkalle AB

668 omdömen
    Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi dig en trygg, stressfri och effektiv flytt och det till ett väldigt bra pris
    Mihail H
    Mihail H: Beställde flytt inkl. städning. Allt var tydligt från början, även om det var svårt att få exakt pris innan flyttdagen, så stämde prisuppskattningen jag fick ganska bra. Flyttkalles personal som kom under själva flyttet var 3st unga och starka killar som var lyhörda, försiktiga med våra möbler och gjorde allt enligt våra önskemål. De var även flexibla nog att hjälpa till med saker jag inte hade räknat med innan (som att hjälpa till med vinden, samt hämta en soffa från en annan adress). Allt fick bäras för hand så inga palldragare eller pirror användes i lägenheten. Jag gillade killarna så mycket att jag var tvungen att bjuda på lunch efter allt blivit klart :) Man kan låna flyttkartonger - det är bara att plocka det antal man behöver från deras kontor i Ursvik. Man swichar 25kr per kartong som man sedan får tillbaka vid återlämning av kartongerna (går bra att hämta dessa tidigast 2 veckor innan flytt och lämna tillbaka senast 2 veckor efter flyttdatum). Vissa av kartongerna var inte helt nya men ändå helt ok. Sammanfattningsvis så rekommenderar vi Flyttkalle starkt! Vi hadde jättetur i denna djungel av flyttfirmor. Bonus poäng även för städfirman som kunde planera om städdagen till en söndag istället för fredag i sista minuten utan extra kostnad!
  • Clean Casa

291 omdömen
    Städ och fönsterputs till bra pris och villkor. Kollektivavtal • Kvalitetsgaranti • Ingen bindningstid • Miljövänligt • Självklart försäkrade!
    Julia E
    Julia E: Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda och om miljön.
  • Stockholm Städgruppen AB

161 omdömen
    Ulla Karin N
    Ulla Karin N: Jag uppskattade att det var lätt att boka om när jag behövde skjuta på städningen. Det var lätt att boka och kryssa i tjänster i samband med bokningen. Väl utfört arbete. Rekommenderar.
  • Städservice för privatpersoner och företag med höga krav på kvalitet och miljö.
    Marja H
    Marja H: Ett verkligen serviceminded företag som ställde upp extra när vår flyttfirma strulade med hämtning. Noggrann städning trots att flytten inte kunde genomföras enligt plan. Kom tillbaka dagen efter för att färdigställa,. Dessutom ett bra pris. Rekommenderar Städo å det varmaste Marja
  • Vardagsfrid AB

750 omdömen
    Vardagsfrid erbjuder hemstädning med fokus på personalomvårdnad, kvalitet i utfört arbete och god kundkontakt. Vardagsfrid ger sina kunder frid i vardagen. 2018 blev företaget utsett till Di Gasell
    Jennifer T
    Jennifer T: Allt går bra. Efter första städning var jag så glad! Mina barn hjälper inte nye med hushållsvstädning, så jag känner bra efter jag fick hjälp.
  • Lisbeth V
    Lisbeth V: Städning bra . Personal trevlig. Men börjar bli dyra. Lite för ofta vik.
  • Vretens Städ har funnits i 30 år och erbjuder städtjänster till företag och privatpersoner över hela Stockholm med fokus på högkvalitativt utförande och kundnöjdhet.
    Bernt A
    Bernt A: Jag tycker dom är bra. Ser alltid till att hålla deadlines och bli färdiga i tid till inflyttningar och besiktningar, med bra kvalitet.
  • Amanda E
    Amanda E: Väldigt smidigt vid bokning och välgjord städning. Jag blev supernöjd med jobbet!
  • Florian M
    Florian M: Vi har använt Questas Hemtjänster (städning och barnpassning) i 7 år och kan varmt rekommendera företaget. Queta är proffs, städar mycket nogrann och lyssnar på kundens önskemål. Barnen tycker jättemycket om henne och vi har alltid känt oss trygga att lämna barnen med henne. Hon har ett väldigt fint bemötande och vill göra ett bra jobb, något vi uppskattar jättemycket.
  • Amanda Lisa D
    Amanda Lisa D: Fantastisk städhjälp, vi blev så nöjda, arbetet var grundligt och noggrant gjort till ett bra pris. Vi kommer definitivt använda detta företag igen för städning och flytthjälp!
  • Lars Peter S
    Lars Peter S: ………………………………………………………………….:.::
  • Driver du städfirma i Sundbyberg?

• PERNILLA Å
    PERNILLA Å: Dett företag skulle jag ej rekommendera ,dyrt talar ej sanning, ej vad vi kommit överens om.