Nur Asplund

Nur Asplund

Nur Asplund är mäklare på MOHV Staffanstorp

Nur Asplund har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Nur Asplund har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.8. Nur Asplund har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

157 omdömen om Nur Asplund

Sedan starten hos Reco 2022
Jenny Marie Ellinor D
Sålde sitt hus med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp

Vi är supernöjda med Nur Asplund! Från första mötet tills papperna signerades med köparen av vårt hus har hon visat en serviceanda, hjälpsamhet och professionalism i toppklass. Vi kan verkligen rekommendera Nur!

Christian H
Vikhem

Toppen! Allt fungerat bra och smidigt.

Katarina H
Vikhem

Bra bemötande, engagerad och stöttande i processen.

Maria Linnéa A
Sålde sitt hus med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp

Proffesionellt bemötande, tydlig och rak i kommunikationen. Trovärdig och pålitlig i processen både för oss som säljare och mot våra spekulanter. Dessutom alltid pigg och glad. :)

Sara Linnea Sofia T
Köpte sitt hus med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp
Staffanstorp

Nur bemötte oss på ett mycket engagerat och trevligt sätt. Vi kände oss sedda och förstådda som kunder, utifrån våra önskemål och förutsättningar. Hon nådde gott och väl våra förväntningar av personligt bemötande med stor lyhördhet. Vi är så nöjda! Tack vare bra arbete och god kommunikation i vårt köp av vår nya villa fick Nur även uppdraget att sälja vår gamla.

Dennis N
Lindeborg

Det var förberett och klappat och klart när vi skrev kontrakt.

Kim Ö
Lindeborg

Mycket erfaren. La upp en bra plan för planerad försäljning.

Jan-Erik G
Vikhem

Servicevänlig.Lätt att få kontakt med

Karin A
Vikhem

Nur Asplund är en framstående fastighetsmäklare. Hon har ett starkt engagemang, professionella arbetsmetoder och kundfokus. Med flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen har hon byggt upp ett gott rykte för att erbjuda en personlig och skräddarsydd service till sina kunder. Nur har ett öga för detaljer och en förmåga att hantera försäljningar på ett smidigt sätt. Hon har också ett brett kontaktnät och god lokalkännedom, vilket gör henne till en utmärkt mäklare.

Milton Luis H
Vikhem

Nur var väldigt snäll och professionell. Hon svarade glatt på alla våra frågor och var till stor hjälp för oss i processen att köpa vår första fastighet.