Vi fick professionell hjälp av Nur med att sälja vår lägenhet. Nur lyssnar in och tillmötesgår dina önskemål och kommer med goda råd längs vägen. Vi hade höga förväntningar på Nur då vi anlitat henne innan och dessa uppfylldes lika bra denna gång. Med varm hand lämnade vi över uppdraget och vår lägenhet till henne.
Nur Asplund
Nur Asplund är mäklare på MOHV Staffanstorp
.Nur Asplund har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Nur Asplund har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Nur Asplund har haft 38 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
161 omdömen om Nur Asplund
Att välja rätt mäklare kan vara avgörande för en lyckad bostadsaffär. Det känns tryggt när man har någon som verkligen förstår ens behov och önskemål. En bra mäklare arbetar hårt för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. En smidig och positiv upplevelse gör hela skillnaden.
Mycket professionell mäklare, rekommenderas skarpt. Nur är en frisk fläkt som kan sitt jobb ypperligt.
En påläst professionell mäklare med båda fötterna på jorden. Utförde affären på bästa sätt utsett från dagens situation inom husförsäljningar. Tillmötesgående, lätt att kommunicera med.
Vi är supernöjda med Nur Asplund! Från första mötet tills papperna signerades med köparen av vårt hus har hon visat en serviceanda, hjälpsamhet och professionalism i toppklass. Vi kan verkligen rekommendera Nur!
Toppen! Allt fungerat bra och smidigt.
Bra bemötande, engagerad och stöttande i processen.
Proffesionellt bemötande, tydlig och rak i kommunikationen. Trovärdig och pålitlig i processen både för oss som säljare och mot våra spekulanter. Dessutom alltid pigg och glad. :)
Nur bemötte oss på ett mycket engagerat och trevligt sätt. Vi kände oss sedda och förstådda som kunder, utifrån våra önskemål och förutsättningar. Hon nådde gott och väl våra förväntningar av personligt bemötande med stor lyhördhet. Vi är så nöjda! Tack vare bra arbete och god kommunikation i vårt köp av vår nya villa fick Nur även uppdraget att sälja vår gamla.
Det var förberett och klappat och klart när vi skrev kontrakt.