I have been using Mr Cleaner for carpet and upholstery cleaning for the past 3 years. They are really professional and arrange a time really fast. The results are great and they handle all the furniture with care. Highly recommend.
Mr Cleaner Stockholm
Mr Cleaner Stockholm erbjuder professionell städning för hem och företag med fokus på kvalitet, noggrannhet och kundnöjdhet. Vi specialiserar oss på hemstädning, kontorsstädning, mattvätt, möbeltvätt och ångtvätt, alltid med miljövänliga metoder och effektiva resultat. Vår storstädning har fått viralt uppmärksamhet eftersom...
148 omdömen om Mr Cleaner Stockholm
Sedan starten hos Reco 2022
Rekommenderar starkt! Bra städning:)
Professional, fast and effective. Thank you
Min 14 månader gamla son torkade av blåbärsklämmis i vår helt nya vita soffa som min sambo älskar. Detta hände lördag på dagen. I panik hittade jag Mr. Cleaner med en snabb googling. Mr. Cleaner kom söndag och tog bort fläcken. Bemötandet var hela vägen 10/10. Kan inte vara mera nöjd.
Vänligt och professionellt bemötande. Såväl rena mattor och möbler som väl städat.
Helt fantastiska! Super trevliga med bra service. Jag har fått min soffa, säng och matta tvättad och är så nöjd! rekommenderar mr cleaner starkt!
Very professional service and good cleaning.
Beställde ångrengöring av vårt badrum. Känns så fräsch, och all smuts mellan fogarna har försvunnit. Gillar verkligen den här miljövänliga städningen!
Min glada städare som alltid gör toppen jobb.
Fick städhjälp en gång nu, de gjorde bra jobb.
Trevliga, proffsiga och hög kvalitet på resultatet.
Flyttstädning av 60 kvm stor lägenhet och uppställning av TV, samt montering av möbler. Mycket nöjd, felfritt jobb.
Bra service, snabba på att svara och proffesionella. Rekommenderas.
FANTASTISKT! Så bra service, så trevliga och ärliga. Haft Mr Cleaner flera ggr och är alltid en återkommande kund! Jag har mkt vitt och ljust hemma. Mina möbler och mattor är som nya varje gång!
Mr Cleaner gjorde ett otroligt bra jobb! Det var en fråga mellan att behöva köpa ny heltäckningsmatta elllr inte pga alla fläckar på den ljusa mattan. Men Stefan behandlade alla fläckar, tvättade osv och alla fläckar försvann! Fantastiskt bra jobb och väldigt trevligt och proffsigt bemötande av Stefan. Vi kommer definitivt att använda Mr Cleaners tjänster igen!
På uppdrag från en flyttfirma. återställde Cleaner märken på en soffa. Kunnig och trevligt bemötande
Kom på utsatt tid trots att det var långt att köra. Gjorde ett riktigt bra jobb och personalen var dessutom väldigt trevlig och professionell. 10/10 på alla sätt. Tack!
Mycket fin städning varje gång!
Super proffsiga och trevliga. Jag är jätte nöjd
Vänligt, punktligt, snabbt och väl utfört arbete.
Snabba, flexibla och även trevliga på plats. Tack
Professionella, trevliga, noggranna och ärliga. Supernöjd med resultatet, soffan är som ny! :)
Snabbt, prisvärt och bra! Kan verkligen rekommenderas
Hej Jag är så nöjd, det blev så rent och fint! Precis som alltid
Mina mattor blev som nya igen! Dessutom snabb och proffsig service, kan verkligen rekommendera den här tjänsten. 😀
Snabb, noggrann och vänlig. Kunde inte beggar något mer!
Stefan har gjort soffan som ny båda gånger han varit här! 🤟🏻✨ supernöjd!
Jättenöjd! Anlitat flera ggr för mattvätt i hemmet
Jag är supernöjd med allt, tack för all er hjälp!
Professional, friendly, and did a thorough job. Grateful that they could come to my apartment to clean my bench.
Vi anlitade Mr Cleaner för flytt- och byggstäd. De tvättade också våra heltäckningsmattor. Vi är mycket nöjda med resultatet.
Andra gången jag anlitar Mr Cleaner för att tvätta dynorna på utemöblerna, lika bra varje gång. Rekommenderas!
Väldigt bra och noggrant utfört städning samt trevlig personal.
Två fåtöljer med fula fläckar av svett och hudfett blev grundligt och professionellt rengjorda av Mr Cleaners medarbetare Slavisa. Resultatet blev utmärkt och överträffade alla våra förväntningar. Fåtöljerna blev som nya. Rekommenderas varmt!!
Mycket nöjda med resultatet av vår hallmatta! Den var mycket smutsig med stora fläckar, allt försvann och det vart en rejäl uppfräschning!
Perfekt! Mattor blev jätterena
Trevliga och proffsigt utfört arbete!
Bra service nivå - tjänstvilliga med att anpassa tid som passade mig. Trevlig person som kom på utsatt tid och gjorde ett bra jobb utifrån förutsättningarna ( gamla fläckar- ca 4 år gamla)
Supersnabb och proffsig hjälp!
Mattvätt av svåra fläckar på vit stor ullmatta. Toppenresultat! Bokade dem direkt för tvätt av två soffor. Supertrevlig och proffsig personal.
Väldigt nöjd med sängtvätten! Jättebra bemötande och bra pris. Rekommenderas starkt!
Trevligt bemötande och utmärkt möbel och mattvätt.
Tack till Mr Cleaner som gjorde helt fantastiskt jobb. Mina soffor ser helt nya ut! Professionellt bemötande och otroligt trevlig personal. Kommer definitivt använda mig av dom igen.
Mycket bra jobb och trevlig personal. Soffan ser nästan ny ut!
Jag har använt mattrengöringtjänsten av Mr Cleaner flera gånger nu och kan hjärtligen rekommendera dem. Man kan verkligen se skillnaden efter behandlingen utförs - mattorna blir nästan som nya varje gång! Dessutom är personalen väldigt effektiv och trevlig.
Vänligt, professionellt bemötande och ett jättebra jobb! Stort tack, vi är mycket nöjda.
Hej Nina! Tack för en fin recension, så roligt att ni är nöjda! Hälsningar, Mr Cleaner Stockholm
Very helpful and professional. I am very satisfied with the service. My recommendation.
Hi Natasa! Thank you very much for your feedback and your kind words! Best Regards, Mr Cleaner Stockholm
Hjälpte oss med flyttstädningen och det gick jättebra. Snabb och trevlig personal och god kommunikation från början till slut.
Hej Angelica! Tack för en fin recension! Hälsningar, Mr Cleaner Stockholm
Jag anlitade Mr. Cleaner Stockholm och är oerhört nöjd! Personalen var professionell och vänlig, och resultatet var fantastiskt. Mina möbler ser nya ut igen, och de lyckades ta bort alla envisa fläckar. Snabb och effektiv service till ett rimligt pris. Rekommenderar starkt!
Hej Anna. Så roligt att göra att du är supernöjd med vårt arbete och personal. Tack för dina vänliga ord. Hälsningar, Mr Cleaner Stockholm
Väldigt proffsigt: snabbt och utmärkt utfört arbete. Resultatet blev långt över mina förväntningar - soffan ser nyköpt ut!
Hej Emma! Tack så jättemycket för din fina recensionen. Så roligt att resultatet blev långt över dina förväntningar. Hälsningar, Mr Cleaner Stockholm