Byggstäd i Stockholms län

Har ni precis renoverat, byggt om eller byggt nytt? Då är det troligtvis ganska dammigt i alla vrår och det kanske sitter kvar tejprester på vissa ställen? Låt en städfirma ta hand om ert byggstäd så att ni kan njuta av ert nya bygge i lugn och ro, skinande rent!

När ni äntligen klarat er igenom hela byggprojektet låter det antagligen inte som världens roligaste grej att putsa fönster, damma element och golvlister eller torka ur skåp och lådor.

Det finns ett stort antal firmor som erbjuder byggstäd i Stockholms län och de hjälper dig gärna med den där sista touchen på ditt drömbygge! Vi har listat aktuella och välrekommenderade byggstädare i Stockholms län för att göra letandet enkelt för dig.

När ni bokar byggstäd i Stockholms län kan det vara bra att tänka på att många städfirmor även utför flyttstäd och andra typer av städning och att det därför kan vara smart att boka en städning som ska ske vid månadsskiftet i god tid. Olika firmor har olika standard för vad de kallar en byggstädning - kom fram till vad du vill ha och hitta en städfirma som erbjuder just det!

Orter i Stockholms län

Topp 25 byggstädare i Stockholms län

• Albatros 24/7

867 omdömen
    Frida T
    Frida T: Jättesmidigt! Bra kommunikation!
  • Städpulsen AB

1,228 omdömen
    Anlita ett miljömärkt städföretag - Anlita Städpulsen!
    Karin N
    Karin N: Trevliga duktiga är nöjd med vad de gör. Ger högt betyg till dem.
  • Lanolia Städ & Service AB

659 omdömen
    Lanolia i Södertälje är det personliga städföretaget som erbjuder städtjänster till både företag och privatpersoner med fokus på kvalitet, lyhördhet och miljö.
    Kirsi S
    Kirsi S: Flyttstädningen var utmärkt gjort.
  • Totalrent AB

382 omdömen
    PROFESSIONELL STÄDHJÄLP - FAST PRIS - OFFERT PÅ BARA NÅGRA MINUTER!
    Gabriele E
    Gabriele E: Hej, Jag blev mycket hövligt bemött av alla , både per telefon och fysiskt. Hjälpen med fönsterputsen av 42 fönster gick mycket effektivt och personerna höll tiden exakt när de kom. Arbetet gjordes mycket bra. Mina förväntningar uppfylldes.
  • Ren & Fino Stockholm AB

398 omdömen
    Ren & Fino i Stockholm erbjuder städservice till privatpersoner och företag med fokus på kvalitet, god kommunikation och miljömedvetenhet.
    Katarina K
    Katarina K: Jättenöjd och otroligt fin service
  • Den enda städfirman du behöver. Högkvalitativ Städning, Mattvätt och Möbeltvätt för både privat- och företagskunder.
    Senait G
    Senait G: Vi är så himla nöjda med Mr Cleaner! Vi trodde aldrig det var möjligt att få ett sånt fint och rent resultat men det var det med deras hjälp. Jag rekommenderar Mr Cleaner alla dagar i veckan.
  • Clean Choice AB

382 omdömen
    Ania's Städ i Roslagen hjälper vid till vid diverse olika sorters städ. b.la byggstädning, flyttstädning, hemstädning med mera. Kontakta oss gärna för en offert!
    Lars J
    Lars J: Jätte bra service, och otroligt resnt !
  • EssPlus

393 omdömen
    Ess Plus! Företaget som ger ditt hus ett plus i kanten. Med hög kvalitet och säker och utbildad personal tar vi hand om ditt hem, helt på dina villkor.
    Lotta O
    Lotta O: Vi har använt Ess Plus i 15 år och rekommenderat till många andra. Vår städerska är fantastisk och vi vill ge dem högsta betyg!
  • Wasa Städ AB

166 omdömen
    Helena M
    Helena M: Perfekt och proffsigt jobb! Vid offert hade vi några ändringar och de svarade supersnabbt. De var noga med att allt skulle bli rätt och var ”on top of it”. Storstädningen utfördes dessutom helt perfekt! Vi fick allt gjort som vi bad om plus det lilla extra. Tack för hjälpen när vi som mest behövde den! Helena & Adam
  • Andreas L
    Andreas L: BÄSTA städfirman EVER enligt mig 👌👌💪💪. Professionell samordnare & personal, som jag litar till 💯% på. Tidigare upplevelser från större städfirmor där jag inte kunnat vara hemma under städningen är helt borta 🤗. Vid tillfällen då jag behöver vara hemma, fixar Paulina med personal först städning av 🛌rummet så jag kan vara där 💪💪👊👊. Rekommenderar verkligen Homever ❣️./Andreas.
  • Välkommen till oss på GK Facility Service! Vi har lång erfarenhet inom städ- och trädgårdsbranschen och massor av goda referenser.
    Maria M
    Maria M: Helt fantastiska, de har gått above and beyond vad man kan begära av ett företag. Ställer upp utanför ordinarie arbetstid för att hjälpa mig!
  • Hygienteknikerna i Stockholm AB

502 omdömen
    Vi erbjuder hushållsnära tjänster samt städning i kontor och butik. Vi är flexibla och vårt mål är att underlätta i din vardag!
    Hans Göran R
    Hans Göran R: Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
  • Stockholm Städgruppen AB

163 omdömen
    Ulla Karin N
    Ulla Karin N: Jag uppskattade att det var lätt att boka om när jag behövde skjuta på städningen. Det var lätt att boka och kryssa i tjänster i samband med bokningen. Väl utfört arbete. Rekommenderar.
  • Kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud av tjänster!
    Johanna Elin Therese B
    Johanna Elin Therese B: Trevligt bemötande, supersnabb support vid akut behov av städhjälp efter flytt och proffsigt utfört! Rekommenderas varmt!
  • GMS Städ

134 omdömen
    Lukasz Piotr S
    Lukasz Piotr S: Fantastisk flyttstädning! Lägenheten var fläckfri och doftade fräscht när vi kom in. Professionellt bemötande och snabb service + hjälpte till med extra som vi bad om. Rekommenderas varmt! 5 stjärnor!
  • UK Flytt och Städservice AB

137 omdömen
    Nina K
    Nina K: Den bästa städfirman jag haft. Otroligt välstädat och dont
  • RUTrent Stockholm AB

67 omdömen
    Carina H
    Carina H: Trevligt och professionellt bemötande. Vänlig och respektfull personal som jobbar metodiskt, noggrant och som jag kan lita på. Professionell städning efter mina önskemål. Allt går, dem löser de städproblem jag vill ha hjälp med. Rent och snyggt efter genomfört uppdrag. Får alltid städhjälp på önskade datum och tider. Smidig dialog emellan företaget och mig som kund. Jag är mycket nöjd. Bra pris. Det fungerar över förväntan, bästa städhjälp man kan få.
  • JCS Company AB

108 omdömen
    Behöver du hjälp med Städ, Bygg eller Transport? Välkommen till oss på JCS Company!
    Sven E
    Sven E: I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städning av mitt hus invändigt och i år klippte dom buskar, grävde upp rötter och rensade ogräs i trädgården under en veckas tid. Företaget är snabba att svara på förfrågningar. Håller avtalade tider och personalen gjorde ett mycket bra jobb båda gångerna. Chefen kom och tittade till verksamheten lite då och då för att se till att allt flöt på enligt avtal. Jag kommer att använda företaget igen.
  • Få mer tid för annat i vardagen med oss på Rent Hem! Vi erbjuder allt från engångsstädning till regelbunden städning och flyttstädning. Räkna fram ditt pris på vår hemsida.
    Ledande Installationer Stockholm A
    Ledande Installationer Stockholm A: Utförde städning på ett pågående projekt och det levererades som överenskommet. Nöjd med resultatet.
  • Ana Alice L
    Ana Alice L: Bästa Robert! Väldigt proffsig, noggrann och kommer i tid. Städning och fönsterputs utfört med kvalitet jämt.
  • Trang B
    Trang B: It’s the best cleaning service that I’ve ever had. Everything is thoroughly cleaned with extra care. I was truly amazed by the result. Communication was smooth and effective. Will definitely reach out to Cleaning Bees again for the next job or recommend it to anyone who needs it in the future. Thank you!
  • Bättre städservice AB

74 omdömen
    Diana K
    Diana K: Toppen-service och trevligt bemötande! Flyttstädningen av högsta kvalitet. Kan varmt rekommendera.
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevlig personal. Utmärkt städning där personalen ser vad som ska göras. Lyhörda för önskemål. Vi är väldigt nöjda. Vi har prövat andra bolag tidigare men dessa är bäst.
  • Vill du anlita ett miljömedvetet städföretag som städar inom de flesta områdena? Tveka inte på att höra av dig till oss på Di-mas AB. Vi håller noggrannhet, kvalitet och personlig service högt. Dessut...
    Mikael N
    Mikael N: Jag köpte flyttstädning och är utomordentligt nöjd. På plats i tid, bra jobb och trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt. /Micke
  • Vill du kunna komma hem till ett skinande rent hem som är städat med yttersta omsorg? Hör av dig till oss på Carolas Hemservice. Vi skräddarsyr en lösning.
    Christina K
    Christina K: All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!