Jag har blivit bemött på ett trevligt och engagerat sätt. Tyvärr har inte behandlingen hjälpt mig att bli bra.
Muskelcentrum Naprapat & Idrottsklinik - Gävle
Välkommen till Muskelcentrum Naprapat & Idrottsklinik - Gävle På Södra Skeppsbron 6 i Gävle hittar du Muskelcentrum Naprapat & Idrottsklinik. Vi ställer oss frågan: Varför ha ont när du kan vara smärtfri? Vårt mål är att gå till botten med orsaken till dina problem. Problem vi kan hjälpa dig med: Ryggskott, muskelskador, nackspärr,...
189 omdömen om Muskelcentrum Naprapat & Idrottsklinik - Gävle
Jag fick den hjälp jag förväntade mig och hur jag ska gå vidare med min besvär
Superbra service och bemötande! Har träffat Anders och han är toppenbra!
Mycket bra bemötande och mycket trevlig Naprapat. Men jag har problem efter besöket där. Har dragit ut på att svara på enkäten för jag ogillar att klaga. Tänker att en person alltid gör sitt bästa men ibland blir det kanske inte som tänkt. Men nu skriver jag ändå. Kom in med problem som visade sig vara tennisarmbåge. Efter behandling blev det betydligt sämre men det onda i bröstet har bättrat på sig. Armen gör fortfarande ont. Gång nr två gjordes ingen behandling men blev lite knäckt i rygg och så. Det har lett till obehagliga...
Nu gick jag i Sigtuna, inte Gävle. Han berättade hela tiden vad han skulle göra och frågade hur det kändes. Hjälpte till när jag inte kunde göra vissa saker. Jag kände väldig trygg hela tiden. Han var en väldigt bra lyssnare. Hade fått en inflammation i en fettsäck på låret.
Jag fick ett mycket bra och trevligt bemötande. Hade haft problem med sätesmuskeln under en lång period och fick både stötvågsbehandling och akupunktur. Efter tre behandlingar har jag blivit mycket bättre. Jag tycker att företaget mycket väl levde upp till mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera dem.
Trevligt bemötande men min skada var svår. För dyrt för att fortsätta, inget för någon med mindre inkomst
Proffsigt och trevligt bemötande. Kunnig inom området. Sökte för hälinflammation.
Lugnt och förtroendeingivande bemötande i kombination med tydliga förklaringar om vad som görs/vilken behandling och vad syftet är.
Kan utnyttja den korta tiden o behandla mer
Lätt att boka Trevligt bemötande Uppföljande Både behandling och tips på egen rehab
Bra behandling och kundförståelse.
Trevligt bemötande och väldigt fina lokaler. Jag träffade Daisy som var väldigt hjälpsam och tillmötesgående.
Profisionell och kunnig personal. Känslan av trygg behandling
Naprapat Anders mycket trevlig och förtroendeingivande och han får högsta betyg. Jag har dock än så länge inte blivit så mycket bättre i hälsporren av stötvågsbehandling, därav inte högsta betyg, Det är dock en del pengar. Jag avvaktar utvärdering tills det gått lite längre tid.
Har inte varit i Gävle utan i Västerås. Där var det kanon
Mycket bra mottagande och kunniga
Väldigt proffsigt bemötande. Lugna och trevliga. Grymt hög nivå på kunnande. Fixade min rygg hos Anders. Gjorde mirakel med min rygg.
Naprapathjälp för ryggskott. Trevligt o proffsigt o bra hjälpt.
Hade inga större förväntningar men besöket blev toppen! Professionellt bemött, kunnig och förtroende ingivande. Blev ett lyckat resultat efter 3 besök.
Naprapatbehandling. Trevlig och kunnig naprapat
Jag mötte en naprapat för att få tu med mina problem. Jag blev väldigt väl bemött av flertal naprapater, bra service och professionellt. Mina förväntningar var att jag skulle få hjälp och få en anledning till mina problem - alla de förväntningarna gick i uppfyllelse. Ett väldigt seriöst och bra företag med mkt kunskap.
Lyhörda och proffsiga. Fräscha lokaler med bra läge
Professional, knowledgeable, capable, efficient and so far effective.
Supernöjd! Väldigt kunnig och intresserad personal! Otroligt skicklig på stötvågsbehandling och mycket bra övningar:)
Bra bemötande och kunniga personal, varmt rekommenderas 👍
Proffs på muskelvärk, fick ett fantastiskt trevligt bemötande, en grundlig utfrågning och anpassad behandling. Hade en vald sanning om vad smärtan berodde på, men fick under behandlingen förklarat för mig vad det verkligen berodde på. Kommer absolut tillbaka, kan starkt rekommendera!
Professionella naprapater. Identifierar och löser problemet.
Jag bokade naprapat behandling, 45 min. Bra naprapat som gav behandling för stel ländrygg och axlar. Blir bättre av behandling men det behövs fler gånger. Jag tyckte han ( naprapaten) förklarade bra och gav tips om rehabövningar.
Sökt för problem med axel - s.k inklämning, Muckelcentrum i Gävle har visat stor kunskap i problemet , behandlat med stor proffessionalism och hög kundservice. Behandling med stötvågor visade sig vara till stor hjälp och har på relativt kort tid visat stor förbättring. Kan starkt rekommendera Gävle Muskelcentrum - Kompetent och proffsig personal!
Robert har bemötande och kunskap, han utmanar mig, inte bara behandlar.
Behandling av muskelspänningar. Har fått mycket relevant behandling och blivit avsevärt mer avspänd i muskulaturen. Fick tips av anhörig och det motsvarade förväntningarna.
tillförlitligt med goda råd, som i trygga händer.
alltid lika bra och proffsigt bemötande
Bra och professionell service och behandlingar. Tydliga instruktioner för övningar för att bli bättre.
Hade smärtor i rygg och nervsmärtor i ben och armar sedan tidigare covid. Åt starka smärtstillande utan någon större förbättring och hade tät kontakt med sjukvården. Var så pass dålig att jag i princip inte sov och behövde en rullstol för att ta mig någonstans. Hade inga större förväntningar då inget tidigare hjälpt. Träffade en kille hos er som var grym. Han var så kunnig och kunde förklara tydligt vad det var som hände. Vi jobbade mycket med nålar. Efter behandlingen så var jag som en ny person kunde slappna av och vara...
Jag blev mycket bättre av behandlingen jag fick.
Bokat naprapat, både som nybesök och återbesök. Positivt att kunna boka online och även avboka. Möttes av positiv, proffsig och kunnig personal. Lite synd att naprapatbesök inte är avdragsmöjligt som friskvård.
Jag kom dit helt ovetande vad som var problemet. Trots att mitt problem inte visade sig vara muskulärt fick jag ändå vad som verkar vara en korrekt diagnos. Grymt imponerad! :)
Massage. Bemötande och behandling var mycket bra.
Jag behövde hjälp med onda leder i händerna, höfter och en ond skuldra. Jag fick en väldigt trevlig och kunnig kille som jag kände förtroende för på en gång. Visste inte vad jag riktigt förväntade mig men det vart bättre än jag kunde ana. Mina onda leder i händerna är bättre och en ganglion är borta helt som besvärade mig. Det är en skön upplevelse varje gång jag går dit då mina besvär blir mindre och de jag har träffat där är väldigt trevliga.
Kunnig personal ingav förtroende
Blev varmt välkommen och fick en genomgående behandling. Bokade nybesök men fick också utöver det stötvågsbehandling samt en del massage. Det märktes att det finns ett genuint intresse. Rekommenderar!
Fick hjälp med mina triggerpunkter och bra tips på stretch och träning för att förebygga problem.
Jag fick mycket bra hjälp och guidning hur gå tillväga med olika övningar och hur och i vilken omfattning jag kan träna för att försöka bli fri från smärta under foten. Fin service med avstämningar löpande via mail.
Bra bemötande, bra behandling. Ond axel/arm. Kunde inte hjälpa mej med rekommendera att gå till min husläkare. Positiv, rekommenderar gärna Muskelcentrum.
Jag sökte för smärta i en häl. Fick den hjälp jag behövde. Proffsigt bemött. Återkommer gärna vid behov.
Blev otroligt bra bemött på alla sätt, inget att klaga på.
Fick behandling för en trasig häl av Anders med stötvågor och nålar, väldigt bra behandlingar som gjort att jag inte längre har problem med hälen.
Jag är supernöjd med Robert. Gått hos honom sedan oktober. Har fått både akupunktur och stötvågsbehandling. Tyvärr så blev det en knäoperation till slut ändå. Fortsätter nu med Rehab och det känns verkligen som han tar mig framåt! Supernöjd!