Supersnabb och smidigt service har jag fått, samt varm bemötande. Tack för detta!
OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Välkommen till OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad! Vi på Nacka Däck och Bilverkstad slog upp portarna i februari 2017. För oss är det viktigt att våra besökare/bilägarna känner sig nöjda. Något som också är viktigt för oss är att personalen har roligt. Vi som jobbar här har ett gediget motorintresse och känslan av...
1163 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Sedan starten hos Reco 2022
Bemötande: mycket bra! Kan inte bedöma kvaliteten på arbetet p g a min egen kubskapsbrist .
Bra service med uppföljning av servicen. Känns genuint och ärligt.
Hjälpsama alltid korrekt utförda reparationer Och man känner sig trygg med det som utförts 👍👍
Bra, trevligt bemötande och snabb o säker service.
Som alltid blev jag mött och mottagen på ett positivt sätt. Deras önskan och intention att lösa problem känns alltid välvillig och ambitiös. Jag kan rekommendera dem å det varmaste. Bästa hälsningar Morgan Samuelson Värmdövägen 228 13142 Nacka
Så trevliga och hjälpsamma! Snabb och bra service! Bästa OKQ8 stället !
Jag är nöjd då ni ringde och berättade hur det låg till o vad som behövdes utföras och det var snabbt åtgärdat.
Mycket bra bemötande och väl utfört arbete
Som vanligt riktigt bra service!
Super bra ! Så tacksam God jul
Bra att man kan hämta bilen på macken
Allt var toppen. En förbättring vore att men får en mer exakt tid för att lämna bilen. Jag lämnade den kl 7 men reparationen startade kl 14:30
Kanonbra verkstad toppen bra service
Bra råd och rekommendationer.9
Perfekt snabbt och alltid lika trevliga
Väldigt trevligt bemötande och hjälpsam personal. Jag droppade in då jag hade problem med framljusen. De hjälpte mig direkt och fixade ljusen medan jag väntade där. Varmt rekommenderas!
Trevlig personal, fint bemötande, bra pris
Fick bra bemötande och när de hittade mer fel på bilen än väntat så stannade en kille över för att göra färdigt det utökade jobbet samma dag vilket jag var så tacksam för!
Alltid lika serviceminded! Snabbt och effektivt att få hjälp. Jag uppskattar också att Andreas och hans kollegor är så tillgängliga att nå på telefon.
Hej Reco ni är verkligen reko! Hade inga förväntningar egentligen. Ett bakre däck nästan slut på luft så jag blev alldeles ifrån mig. Ställde bilen utanför verkstaden och killen gjorde sedan en undersökning trots att jag varken hade telefon eller betalkort med. Toppenfin service utan mankemang. Det var en enkel sak att åtgärda så det löste sig bra, men den positiva inställningen var superfin. 👍
Snabbt kunnigt positiva personer
Personalen är intresserad och hjälpsam. Bra att kunna hämta bilen efter verkstadens öppettider
Allt bra som vanligt inget att anmärka på förutom att alla menyer va på tyska🤣
Punktligt, trevligt och fint utförda arbeten.
Bra service vettiga förklaringar och trevlig personal
Trevlig bemötade som vanligt och kunnande service på bilen.
Jag är så tacksam över killarna på Nacka däck och bilverkstad. Det är svårt att hitta en bilmek man kan lita på idag, men jag är 100% trygg med att lämna min bil hit. Dem är seriösa, duktiga och snabba. Ringer alltid och uppdaterar om dem hittar nya problem och upplyser om eventuella nya kostnader det skulle innebära att åtgärda. Jag har lämnat bilen här i många år och kommer fortsätta göra det. Dessutom otroligt trevligt bemötande varje gång. Verkligen bästa verkstaden!
Bästa verkstaden. Använt den i många år nu. Alltid trevligt bemött.
Väldigt hjälpsamma. kan varmt rekommendera
Jag är glad över att denna typ av klassiska ”riktiga” Bilverkstäder lever kvar, även om dem blir färre och färre. OKQ8 - Nacka är Ärliga, Seriösa och trygga… Ett fint Team jag verkligen rekommenderar… utöver det som jag betalar betydligt mindre för här än på min märkesverkstad så är dem också förbannat trevliga också. Inga konstigheter, Inga svårigheter… och inget fiffel.
Alltid trevligt och professionellt bemötande. Jag har varit kund i många år och kommer fortsätta komma tillbaka
Otroligt trevliga och serviceminded.
Trevliga och snabba. Löste mitt problem med ett leende på läpparna
Alltid trevligt bemötande. Snabba. Prisvärt.
Kanon. Snabbt och trevligt, bilen var klar på utsatt tid.
Snabb och bra service av ett punkterat framdäck. Stort tack!
Ställer alltid upp om man har problem med bilen. Däckhotellet fungerar smidigt, efter hjulbyte körs bilen fram till bensinstationen där man fikar under tiden. Allt friktionsfritt inom den tid man bestämt.
Snabbt däckbyte och serviceminded
Positivt bemötande Snabbt byte till vinterdäck
Kort väntetid, trevligt och vänligt bemötande. Jag fick adekvata svar på mina frågor om det för mig nya däckhotellet.
Alltid enkelt att få tid - och snabbt utfört byte!
Alltid supertrevligt bemötande och professionell hjälp!
Snabbt, trevliga och proffsigt
Bemötandet av personalen har varit utmärkt. Den person som jag träffade tyckte jag att han var kunnigt. Jag är nöjd med den hjälp som jag har fått.
Bra upplevelse! Har lite svårt att bedöma kvaliteten på servicen så här snart efter så därför inte maxbetyg.
Som alltid fantastiskt bemötande, mycket goda råd och proffsigt arbete.
Snabbt, effektivt och prisvärd
Snabbt och smidigt att lösa däckbyte och däckhotellet!
Smidigt! Lämna nyckeln inne i macken innan verkstaden öppnat. Meddelanden med all info antingen genom mail el mob. 👍🏼