Snabbt, effektivt och prisvärd
OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Välkommen till OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad! Vi på Nacka Däck och Bilverkstad slog upp portarna i februari 2017. För oss är det viktigt att våra besökare/bilägarna känner sig nöjda. Något som också är viktigt för oss är att personalen har roligt. Vi som jobbar här har ett gediget motorintresse och känslan av...
1116 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Nacka Däck och Bilverkstad
Sedan starten hos Reco 2022
Snabbt och smidigt att lösa däckbyte och däckhotellet!
Smidigt! Lämna nyckeln inne i macken innan verkstaden öppnat. Meddelanden med all info antingen genom mail el mob. 👍🏼
Jag är helkund hos Nacka Däck och Bilverkstad för både däckhotell och verkstad. Jag är alltid nöjd med arbete, flexibilitet och service. Finns inget att klaga på.
Snabbt, duktig och trevlig personal
Det var ok även fast problemet kvarstår .
Kunnig och trevlig personal Samvetsgrann arbete utförd angiven tid
Snabbt och bra utfört arbete. Nöjd med min upplevelse.
Trevliga & snabba!Lite bekvämare stolar när man väntar vore önskvärt
Snabbt jobb. Bra bemötande. Nöjd!
Andreas som tar emot alltid lika trevlig
Alltid lika trevliga . Toppnivå att lämna bilen på denna verkstad 👍Denna gång var det årliga servicen 👍
Blir alltid trevligt bemött. Jag använder tjänsten Däckhotell så höst och vår byter de mina däck på bilen. I år bytte de även mina broms belägg. Jag är alltid nöjd med den service som de ger.
Fick bra bemötande. De var snabba. Jag fick bra och nödvändig information! Jag är mycket nöjd!
Bästa bilverkstaden som finns
Trevligt bemötande, de utförde service utan problem, lätt att hämta bilen efteråt.
Alltid trevligt bemötande, serviceminded och bra på alla sätt.
Snabb och utmärkt service. Förväntningarna var höga vilket personalen levererade. Verkstaden rekommenderas varmt.
Helt enkelt väldigt duktig och trevlig personal. Rekommenderas varmt.
Mycket kompetenta, vänliga, professionella och prisvärda. Allt man vill ha av en bilverkstad och lite till. Rekommenderas varmt!
Alltid proffsiga, hjälpsamma och snabba.
Snabbt och effektivt, Andreas var jättetrevlig som alltid
Bra och snabb service. Alltid trevligt bemötande
Nacka däck alltid effektiv och trevlig service!!
Tack för bra hjälp med bilen och trevligt bemötande.
Funkar utmärkt, snabbt och enkelt.
Har gjort den årliga servicen. Alltid proffsiga o vänliga. De kan varmt rekommenderas. Det känns alltid tryggt att lämna bilen där..
Trevligt och professionellt bemötande
Mycket bra, serviceinriktad och trevlig personal samt snabb service.
Mitt problem var att min 25 år gamla Toyotas bromsar gick sönder just när jag anlände till Stockholm i lördags efter en resa från Väröbacka. Bilen skapade otroligt missljud. Jag fick information att verkstaden hade fullt upp i fjorton dagar. Dock tog man hänsyn till mitt prikära läge och kollade genast upp tillgång till reservdelar. Man lovade att åtgärda bilen under följande dag och jag blev mycket nöjd att få möjlighet att resa tillbaka till Halland. Ett litet minus var att en röd varningslampa nu lyser kontinuerligt...
Trevligt bemötande, snabb service
Bra bemött Hoppas servicen gjordes nogrant Service av bil
Bästa verkstaden! Alltid proffsiga och snabb service 👏
Bästa, hjälpsamma och trevliga. Rekommenderar starkt.
Snabb och proffsig service. En bilverkstad man kan lita på.
Trevligt bemötande vid inlämmning av bilnyckeln Snabb service
Snabbt och proffsigt utfört däckbyte
Snabb service trevligt bemötandr
Mycket trevliga och vet vad dom gör
Helt ok, service kan dom ge!🥰👍🌹
Alltid trevligt bemötande och bra service, prisvärda.
Riktigt bra, trevlig och snabb service! Dom levererade vad dom utlovade och mer där till och det kostade precis vad dom sa att det skulle göra. Kan varmt rekommendera!!
Väldigt smidig och trevlig upplevelse. Snabba, kommunikativa och förtroendeingivande.
Som alltid ett trevligt & proffsigt bemötande. Bilen gick sönder & bärgades till OkQ8 Bilverkstad-Nacka Däck & Bilverkstad. De fixade bilen inom 3 arbetsdagar trots hög arbetsbelastning. Trodde det skulle bli tal om skrotning men de räddade min Pärla till ett så mycket lägre pris än jag vågat hoppas på!! Hög servicenivå i både bemötande & arbetsinsats. Hög kompetens & gör bara det som krävs & vi kommit överens om, säljer inte på något extra. En bilverkstad man kan lita på och känna sig trygg med helt enkelt! Rekommenderas verkligen!
Alltid, utan undantag, ett mycket bra bemötande för varje gång jag har anlitat denna verkstad och man får ett starkt intryck av ärlighet och kunnighet som gör att man vill gärna anlita verkstaden igen om man skulle återigen behöva hjälp med sn bil. /Alastair
Jag är en stamkund, alltid en bra upplevelse med verkstaden! De förstår också att min bil är gammal, och att man måste välja vad som är mer kritiskt att reparera. De är jättetrevliga.
Det var trevligt bemötande och nöjd kund är jag 😁
Snabbt byte till vinterdäck, alltid kunnig och glad service
Alltid supertrevliga, alltid serviceminded. Känner att jag kan få råd som är kloka och relevanta.
Trevlig bemötande som var hjälpsam med min beställning.