Mycket lätta att nå, väldigt proffsiga, trevliga och snabba! Rekommenderas varmt!
Nacka Great Moving AB
Välkommen till Nacka Great Moving AB! Med oss på Nacka Great Moving AB är dina saker i trygga händer vid flytt. Vi kan hjälpa dig med flytt av alla olika slag. Vi har vårt säte i Nacka men kan ta hand om din flytt i hela Stockholm. Tjänster: Avveckling av företag, bohagsflytt, företagsflytt, montering, magasinering, flyttstädning...
94 omdömen om Nacka Great Moving AB
Sedan starten hos Reco 2022
Bra och snabb kommunikation. Smidig flytt där allt packades sällsynt. Framför allt trevliga flyttpersoner. Har inget negativt att tillägga.
Flytthjälp som jag varmt kan rekommendera,, trevlig personal och duktiga!
Snabbt och smidigt, fick offert direkt efter besök i bostaden. Rekommenderas!
De var professionella redan vid offertstadiet och genom hela uppdraget. De var trevliga, engagerade och gjorde ett utmärkt jobb.
Vi var plötsligt i akut behöv av en flyttfirma och Nacka Great Moving hjälpte oss i nöden. De var tydliga i kommunikationen och tydliga med priser och tider. Flyttpersonalen var effektiva och lyhörda. Jag kan varmt rekommendera dem.
Jättetrevliga killar som kom prick i tid och gjorde det lilla extra. Supersnabba!
De var inte billigast, men gjorde ett väldigt bra jobb. De kom i utsatt tid, arbetade intensivt och allting fungerade bra. Inget gick sönder eller skadades såvitt vi hitintills kan se. Vi anlitade dem också för städningen som även den genomfördes både snabbt och noggrant.
Friendly efficient staff who take great care with the furniture.
Uppskattar problemlösningsvilligheten hos Nacka Great Moving när en underleverantör hade misskött sig! De tog fullt ansvar, var nåbara direkt på mobilen och såg till att allt åtgärdades! /J & F
Nacka Great Moving var jättebra. Trevligt bemötande och mycket smidig flytt. Fick tom med min kajak :). Rekommenderar dem varmt.
Bästa service,trevligt personal
Snabba och effektiva. Allt gick som på räls. Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma.
Trevliga killar som gjorde att flytten gick snabbt och smidigt. Jag är jättenöjd!
Engagerade, serviceinriktade och snabba. Bara att fä låna garderob kartonger och slippa packa ner kläder var en lyx. Städning i samband med flytt var också superbra. Rekommenderas varmt och jag kommer att anlita Nacka Great Moving om jag skulle flytta igen.
Genomförda en kanonbra flytt och städning! Valde via offerta, verkade billigast, smidiga med tider för flytten, bra genomförd flytt trots att vi strulade lite med packningen, höll offerten och även städningen var bra. Kan starkt rekommendera!
De är punktliga, pålitliga, arbetsamma, hjälpsamma, trevliga och snälla . Bästa rekommendationer!
Snabba, trevliga, lösningsorienterade, service-minded och professionella! Kan varmt rekommendera.
Jättebra upplevelse från början till slut. De är väldigt professionella och trevliga, så flytten blev en lugn, effektiv och metodisk upplevelse. Rekommenderar starkt!
Grymma flyttgubbar som gjorde ett suveränt jobb. Bortforsling av soffa så slapp jag åka till soptippen. Värt varenda krona! Hade även flyttstädning. Superbra städat!
Snabba, och lösningsorienterade. Löste flera problem med tunga möbler och trånga trappor. Rekommenderas
Nacka great moving AB hade ett proffesionellt bemötande, var lättillgängliga, snabba på återkoppling, otroligt serviceminded och trevlig personal. De utförde flytten och magasineringen så smidigt och enkelt för oss som kunder. Kommer absolut anlita dem igen!
Trevligt bemötande från första stund. Vi beställde packning flytt och flyttstädning. Allt utfört på ett proffesionellt och utmärkt sätt. . Kan vsrmt rekommendera Nacka Great Moving.. De lever upp till namnet!
Supernöjd, rekommenderar starkt!
Tydlig och klar information! Vänligt och korrekt bemötande. Marko är lätt att få tag i , svarar direkt och håller avtalade tider perfekt. Vi är mkt nöjda med samarbetet.
Snabb lastning, snabb flytt och allt flöt på utan problem.
Snabba och proffsiga! Kom i tid och jobbade effektivt.
Flytt av ett mindre antal möbler en kortare sträcka. Snabb, bra kontakt, kom i tid, var försiktiga. Skötte flytten enligt förväntningar, prisvärt.
Great experience, super quick and friendly service
Mycket proffsiga och varsamma. Höll vad dem lovade till 100%
Mycket nöjd, kom på utsatt tid. Jobbade snabbt och effektivt utan att något av våra prylar blev skadade.
Sammanfattningsvis supereffektivt! Allt från första kontakten, flytten och hämtning av flyttkartonger. Kunde inte varit smidigare
Kanon! Väldigt snabba, och höll bokade tider. Va också försiktiga med våra saker. Skulle välja dom igen👍
Nacka Great Moving var hjälpsam, trevlig och arbetade snabbt. Vi fick låna flyttkartonger inför flytt och försökte packa allt men i vissa fall fanns det lösa saker som de tog hand om utan problem. Vi sålde innan vi hade tillträde till det nya huset men de magasinerade våra grejor åt oss i några dagar. Vanligtvis är att flytta stressfylld men med dessa killar var det enkelt och de var trevliga. Med 2 stora TV, speglar och massor av glas blev inte en ende sak var skadat. Vi också anlitade de för slutstädning som var proffsigt...
Tack för de fina orden John! Hoppas att ni trivs i Saltsjö-Boo nu.
Mycket bra och trevliga att ha att göra med!
Riktigt snabba och trevliga! Rekommenderar verkligen!
I have experiences with different moving companies and this was by far the best experience I had so far. Everything went so smoothly and professional. I would highly recommend them!
Jag anlitar Nacka Great Moving i min verksamhet och är mycket nöjd. Professionella och pålitliga. Jag ger dem mina varmaste rekommendationer.
Smidiga och hjälpsamma. Enkla att f kontakt med.
Trevligt bemötande ända från beställning av packning, flytt och flyttstädning. Trevliga och snabba killar som packade och flyttade, allt fungerade toppen. Även bra att de hämtar uppackade kartonger mer än en gång då det tar mycket plats på nya stället. Nacka Great Moving kan varmt rekommenderas.
Allt fungerade perfekt, från den första kontakten till själva flytten. De uppdaterade mig under dagen när de skulle komma. Trevliga och lyhörda flyttkillar som inte stressade på arbetet. Nacka Great Moving kan varmt rekommenderas.
Jag är tacksam för all hjälp jag fick av duktiga flyttkillar. Jag hade väldigt mycket prylar och böcker och möbler. Det mesta packat i kartonger, men även lösa påsar tog de med i flytten. Med vänlig hälsning Kerstin Nordlund
Proffsiga och trevliga. Kommer anlita dem igen.
Trevliga killar och noga allt gick som smort, kan verkligen rekommendera Nacka Great Movimg till alla som ska flytta.
Vi flyttade vårt kontor. Möbler, lösa föremål och kartonger. Flyttkillarna emballerade in det som var lite mer ömtåligt och var försiktiga med inlastningen. Bra kommunikation från beställning till flytt. Duktig städpersonal. Kom i tid, effektiva, trevliga och gjorde det lilla extra. Rekommenderas varmt!
En trevligt bemötande och bra service
Helt ok, bra pris. Enkel kommunikation
Super skilled, very efficient movers. Marko has great communication and appreciate the service mindset.
Flytthjälp. Bra bemötande. Smidig service.
Jag är jättenöjd med flytten, som gick snabbt och smidigt. Väldigt hjälpsam personal. Rekommenderas!