Nacka Great Moving AB

Nacka Great Moving AB

www.gmab.nu
  • BadgeThreeYears

Välkommen till Nacka Great Moving AB! Med oss på Nacka Great Moving AB är dina saker i trygga händer vid flytt. Vi kan hjälpa dig med flytt av alla olika slag. Vi har vårt säte i Nacka men kan ta hand om din flytt i hela Stockholm. Tjänster: Avveckling av företag, bohagsflytt, företagsflytt, montering, magasinering, flyttstädning...

120 omdömen om Nacka Great Moving AB

Sedan starten hos Reco 2022

Anders B
Skrev om Nacka Great Moving AB

Tillförlitligt och seriöst företag. Mycket tillmötesgående och hjälpsamt.

Fernando A
Skrev om Nacka Great Moving AB

Vi anlitade Nacka Great Moving AB för vår senaste flytt och är otroligt nöjda med hela upplevelsen! Från första kontakten till sista kartongen var allt genomfört på ett mycket professionellt sätt. Teamet var punktligt, vänligt och mycket effektiva. De hanterade våra möbler och ägodelar med största omsorg och vi kände oss trygga genom hela processen. Vi rekommenderar varmt Nacka Great Moving AB till alla som behöver hjälp med att flytta.

Marianne B
Skrev om Nacka Great Moving AB

Med kort varsel har företaget 3 ggr ställt upp på flytt av möbler, samt total tömning av opackad bostad. Utan deras snabba och tjänstvilliga agerande hade vi stått oss slätt. De har gjort ett mycket bra jobb!

Jonathan K
Skrev om Nacka Great Moving AB

Jag är väldig nöjd med Nacka Great Moving AB. Teamet packade lådorna på en snabbt och effektivt sätt. Och flytten gick väldigt bra ! Tack !

Irena K
Skrev om Nacka Great Moving AB

Väldigt professionella! Håller tider, noggranna och mycket hjälpsamma.

Inger L
Skrev om Nacka Great Moving AB

Ett mycket bra bemötande, trevliga killar. Vi beställde flytthjälp mycket effektiva och snabba. Vi kommer att rekommendera dom till vänner och bekanta. Vi fick själva tips om dom. Vi är mycket nöjda. Mvh Inger Lindqvist

Peter E
Skrev om Nacka Great Moving AB

Mycket enkelt att boka tid för flytt. Väldigt trevlig personal som var snabba och effektiva. Flyttstädning gjordes mycket noga och bra. Alla var tjänstvilliga och allt blev helt perfekt. Synnerligen prisvärt.

Louise J
Skrev om Nacka Great Moving AB

Jag köpte flytttjänst. Trevligt bemötande över mail och i person. Jag är jättenöjd! Duktiga och snabba killar som bar. Varsamma och trevliga! Hjälpsamma från start till slut.

Charlotte A
Skrev om Nacka Great Moving AB

Professionellt bemötande och väl utfört uppdrag. Allt till belåtenhet.

Ulla L
Skrev om Nacka Great Moving AB

Trevligt bemötande från alla inblandade. Köpta tjänster: hyra av flyttkartonger, flyttning av möbler och kartonger, flyttstädning. Ett fantastiskt flyt på hela flyttkarusellen!

Anders T
Skrev om Nacka Great Moving AB

Prisvärd och väl genomförd flytt.

Therese B
Skrev om Nacka Great Moving AB

Jättebra kommunikation och personlig kontakt. Väldigt nöjd med flytten och att de löste problem på ett enkelt sätt när vi inte hade packat allt i kartonger. Kan varmt rekommendera!

Olga C
Skrev om Nacka Great Moving AB

Jättebra service: snabba och väldigt trevliga! Kan varmt rekommendera Nacka Great Moving!

ANN-MARIE M
Skrev om Nacka Great Moving AB

Blev utmärkt bemött vid beställningen, de var lyhörda på mina önskemål. Förväntningar var stora. Sammanfattningsvis var det hela bra vid mina önskemål köpte olika tjänster som de hade att erbjuda mig.

Alfred P
Skrev om Nacka Great Moving AB

Bra samarbete till Trygga Flytt .

Erik L
Skrev om Nacka Great Moving AB

Bra resultat, lätta att kommunicera med inför flytten och väldigt trevlig och serviceminded personal.

Mikael Z
Skrev om Nacka Great Moving AB

Bra! Enkelt att komma överens och anpassa efter tjänst och tid, dom plockade dessutom upp en extra vara på vägen under flytten!

Katarzyna T
Skrev om Nacka Great Moving AB

Nacka Great Moving AB gör ett fantastiskt jobb!

Mimmie E
Skrev om Nacka Great Moving AB

Otroligt nöjd med Nacka Great Moving. De var flexibla, tålmodiga och engagerade. Tack killar för att ni löste vår flytt! Och Marko som är ansvarig är supertrevlig!

Ravi S
Skrev om Nacka Great Moving AB

Had a great experience with Nacka Great Moving! Used their moving and cleaning services. Moving was smooth and efficient. The cleaning service was amazing! The landlord was amazed by their quality of work and Ivana did an excellent job.

Marcus L
Skrev om Nacka Great Moving AB

Supertrevligt gäng som hjälpte oss, kunde inte bli mer nöjd

Stefan K
Skrev om Nacka Great Moving AB

Riktigt nöjd med deras flytthjälp!👌🏽Snabba och smidiga och dom är riktigt bra på sitt jobb och kan varmt rekommenderas! Mvh Stefan

Johanna S
Skrev om Nacka Great Moving AB

Jättebra, trevliga flyttkillar, effektivt. Men fick ta en grejer själv till nya boenset då jag inte blivit informerad om att allt måste ligga i stängda flyttkartonger. Några saker kom i backar/andra lådor. Annars tipp topp

Linda H
Skrev om Nacka Great Moving AB

Läder var lätt att kommunicera och komma överens. Packningen var utmärkt. Inte en enda pryl var skadat vid inflyttning. Alla höll tiderna och personalen gjorde sitt bästa för att allt skulle bli bra.

Peter H
Skrev om Nacka Great Moving AB

Bra pris, flytten gick snabbt och smidigt. Allt enligt förväntan!

Ulrika L
Skrev om Nacka Great Moving AB

Trevliga, artiga, punktliga omsorgsfulla killar som genomförde min flytt helt utan problem

Annette Inger S
Skrev om Nacka Great Moving AB

Mycket lätta att nå, väldigt proffsiga, trevliga och snabba! Rekommenderas varmt!

Semonti H
Skrev om Nacka Great Moving AB

Bra och snabb kommunikation. Smidig flytt där allt packades sällsynt. Framför allt trevliga flyttpersoner. Har inget negativt att tillägga.

Tiina K
Skrev om Nacka Great Moving AB

Flytthjälp som jag varmt kan rekommendera,, trevlig personal och duktiga!

Annika M
Skrev om Nacka Great Moving AB

Snabbt och smidigt, fick offert direkt efter besök i bostaden. Rekommenderas!

Eva R
Skrev om Nacka Great Moving AB

De var professionella redan vid offertstadiet och genom hela uppdraget. De var trevliga, engagerade och gjorde ett utmärkt jobb.

Marcelo Z
Skrev om Nacka Great Moving AB

Vi var plötsligt i akut behöv av en flyttfirma och Nacka Great Moving hjälpte oss i nöden. De var tydliga i kommunikationen och tydliga med priser och tider. Flyttpersonalen var effektiva och lyhörda. Jag kan varmt rekommendera dem.

Jaqueline Maria Elise A
Skrev om Nacka Great Moving AB

Jättetrevliga killar som kom prick i tid och gjorde det lilla extra. Supersnabba!

Bo E
Skrev om Nacka Great Moving AB

De var inte billigast, men gjorde ett väldigt bra jobb. De kom i utsatt tid, arbetade intensivt och allting fungerade bra. Inget gick sönder eller skadades såvitt vi hitintills kan se. Vi anlitade dem också för städningen som även den genomfördes både snabbt och noggrant.

Anthony R
Skrev om Nacka Great Moving AB

Friendly efficient staff who take great care with the furniture.

Judit F
Skrev om Nacka Great Moving AB

Uppskattar problemlösningsvilligheten hos Nacka Great Moving när en underleverantör hade misskött sig! De tog fullt ansvar, var nåbara direkt på mobilen och såg till att allt åtgärdades! /J & F

Emil W
Skrev om Nacka Great Moving AB

Nacka Great Moving var jättebra. Trevligt bemötande och mycket smidig flytt. Fick tom med min kajak :). Rekommenderar dem varmt.

Danijel B

Bästa service,trevligt personal

Maria F
Skrev om Nacka Great Moving AB

Snabba och effektiva. Allt gick som på räls. Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma.

Maria B
Skrev om Nacka Great Moving AB

Trevliga killar som gjorde att flytten gick snabbt och smidigt. Jag är jättenöjd!

Anna Q
Skrev om Nacka Great Moving AB

Engagerade, serviceinriktade och snabba. Bara att fä låna garderob kartonger och slippa packa ner kläder var en lyx. Städning i samband med flytt var också superbra. Rekommenderas varmt och jag kommer att anlita Nacka Great Moving om jag skulle flytta igen.

Anders O
Skrev om Nacka Great Moving AB

Genomförda en kanonbra flytt och städning! Valde via offerta, verkade billigast, smidiga med tider för flytten, bra genomförd flytt trots att vi strulade lite med packningen, höll offerten och även städningen var bra. Kan starkt rekommendera!

Ivica F
Skrev om Nacka Great Moving AB

De är punktliga, pålitliga, arbetsamma, hjälpsamma, trevliga och snälla . Bästa rekommendationer!

Monica B
Skrev om Nacka Great Moving AB

Snabba, trevliga, lösningsorienterade, service-minded och professionella! Kan varmt rekommendera.

Johanna A
Skrev om Nacka Great Moving AB

Jättebra upplevelse från början till slut. De är väldigt professionella och trevliga, så flytten blev en lugn, effektiv och metodisk upplevelse. Rekommenderar starkt!

Anna A
Skrev om Nacka Great Moving AB

Grymma flyttgubbar som gjorde ett suveränt jobb. Bortforsling av soffa så slapp jag åka till soptippen. Värt varenda krona! Hade även flyttstädning. Superbra städat!

Lars L
Skrev om Nacka Great Moving AB

Snabba, och lösningsorienterade. Löste flera problem med tunga möbler och trånga trappor. Rekommenderas

Malin J
Skrev om Nacka Great Moving AB

Nacka great moving AB hade ett proffesionellt bemötande, var lättillgängliga, snabba på återkoppling, otroligt serviceminded och trevlig personal. De utförde flytten och magasineringen så smidigt och enkelt för oss som kunder. Kommer absolut anlita dem igen!

Eva Birgitta L
Skrev om Nacka Great Moving AB

Trevligt bemötande från första stund. Vi beställde packning flytt och flyttstädning. Allt utfört på ett proffesionellt och utmärkt sätt. . Kan vsrmt rekommendera Nacka Great Moving.. De lever upp till namnet!

Izabelle N

Supernöjd, rekommenderar starkt!