Fick snabbt och bra svar på förfrågan. Ville ha en viss städerska som jag trivs med och det fick jag.
Närke Städ AB
Närke Stad är den lokala städfirman som tar hand om städningen åt dig! Vare sig ni behöver städning hemma eller på företaget ordnar vi det. Med kunden i fokus ser vi till att alltid göra vårt yttersta för att du ska bli helt nöjd och anpassar vår städning efter alla behov och önskemål. I våra städtjänster ingår hemstädning,...
12 omdömen om Närke Städ AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Inger, Tack för omdömet, vi är glada att du trivs med städerskan.
Punktlighet, kändes personligt. Hörde av sig som de lovat när de var klara
Hej Ingrid, Stort tack för det fina omdömet. Vi är glada att vi levde upp till förväntningarna.
Mycket bra och trevlig personal
Tack för att ni tagit er tid att recensera oss!
Mycket bra. Vi har samma Städerska som vi haft en längre tid. Fast för ett annat städbolag.
Hej Bengt, Tack för de fina orden, det gläder oss att ni är nöjda med er städerska.
Bra vänlig bemött Närke Städ AB Beställ städning vilket jaq är jätte nöjd
Hej Miranda, Tack för omdömet, vi är glada att du är nöjd.
Är mycket nöjd. . Har världens bästa städerska Anette..
Hej Cathrin, Tack för det fina omdömet, vi är glada över att du är så nöjd med din städerska.
Trevligt bemötande och så skönt att någon annan kan fixa det jag aldrig hinner med. Tack Närke Städ!
Vi är glada att kunna stå till tjänst och förenkla er vardag.
Bra bemötande och fantastiskt resultat! Vi är väldigt nöjda och kommer anlita Närke städ igen.
Hej Simon, Det glädjer oss att ni är nöjda med resultatet vi levererar.
Trevliga, ordentliga, rena och självgående. Vi är supernöjda, bra jobbat!
Hej Augin, Tack för omdömet vi är glada att ni är nöjda.
Trevlig och tillmötesgående personal. Gör ett grymt jobb. Rekommenderas starkt.
Hej, Tack för att ni tagit er tid att betygsätta och rekommendera oss.
Rekommenderar verkligen Närke Städ AB. Trevligt bemötande och fint resultat! Städning var topp, de var väldigt noggranna. Hemstädning av radhus.
Hej Andrea, Tack för dina fina ord, vi är glada att du var nöjd med resultatet!
Enkel och smidig process. Genomgång av vårat behov som de uppfyllde enligt förväntan. Plus i kanten för de korta ledtiderna.
Hej Maurice, Tack för ditt omdöme, vad bra att vi uppfyllde era förväntningar!