Nytta AB

Nytta AB

www.nytta.se
  • BadgeEightYears
4.6

Välkommen till oss på Nytta AB. Vi har sedan 2007 jobbat med visionen att hjälpa våra kunder att förstå värdet av deras tid. Det är vår starka övertygelse att hemstäd, lokalvård och en professionell service inte bara höjer livskvalitén både privat och inom arbetslivet, utan även underlättar vardagen. Vill du ha hjälp i trädgården,...

382 omdömen om Nytta AB

Sedan starten hos Reco 2018

Siv B
Skrev om Nytta AB

Har tyvärr varit utsatt för en del byten vilket inte är ovanligt Först byte av dag Sedan byte av snstälkd

Åke S

Trevliga, korrekta, alltid tjänstvilliga. Vi kan rekommendera NYTTA

Ebba A
Skrev om Nytta AB

Flexibla och hög kvalitet på städning!

Claes-Ulric N

Superbra , kort sagt! Grym personal både på kontoret och de som utför tjänsterna. 100% nöjd ! 🙏🙏👍

Marie-louise P

Jag har anlitat Nytta i över tio år och är väldigt nöjd. Jag upplever dem som välorganiserade och pålitliga. Allt fungerar smidigt.

Ted C
Skrev om Nytta AB

bra städat. bra service! trevlig personal

Britt-Louise J

Nytta AB Är jag helt nöjd med Städningen är bra Trevlig personal

Christina & Henrik H

Vi är nöjda med städerskans bemötande och städning. Nöjda med senaste fönsterputsen.

Eva O
Skrev om Nytta AB

Noggranna, ordentliga, duktiga städare. Pålitliga, kommer i tid, diskreta. Sympatiska, trevliga. Städmetoder och städmaterial bra (klimatvänligt). Nytta är flexibla om vi är tvungna att byta dag och ordnar då med vikarie. Fönsterputsarna som anlitas är också mycket bra.

Ola S
Skrev om Nytta AB

Bokade flyttstäd via hemsidan. Jättebra kommunikation och snabba svar. Kom på utsatt tid och jag vart överraskad hur bra de hade städat!

Jakob J
Skrev om Nytta AB

Mycket bra personal som utför tjänsterna och bra service från kontoret, svarar alltid snabbt på alla frågor!

Linnéa P
Skrev om Nytta AB

Jag blev mycket väl bemött vid min första kontakt. Jag ville ha städning på en för mig passande tid och det fick jag. Städningen fungerar bra. Anna som utför den är trevlig och vi kommer bra överens. Språket kan vara svårt ibland , men det rättar till sig. Varma hälsningar Linnéa Persson

Åsa T
Skrev om Nytta AB

Stabilt företag som är snabba på att svara på frågor och hjälpa med det vi behöver. Vi använder oss av städning och fönsterputsning. Ibland lite svårt med kommunikationen med personal som kommer till oss.

Per N
Skrev om Nytta AB

Vi är nöjda med städning samt ibland trädgårdsarbete. Trevligt och proffsigt bemötande av framförallt personalen på kontoret. Kan varmt rekommendera Nytta!

Lena A
Skrev om Nytta AB

Vi är nöjda med bemötandet vi fick på första träffen. Vi har städning 1 gång i månaden och är jätte nöjda med våran gulliga tjej som kommer. MVH Lena och Tomas

Oliver L
Skrev om Nytta AB

Vi har bara haft positiva upplevelser; proffsigt bemötande och alltid skinande rent kontor. Rekommenderar varmt.

Jonas H
Skrev om Nytta AB

Alltid lyhörda och snabba i reaktioner på förändrade behov hos oss som kund. Svarar på mejl även utanför kontorstid. Mkt prisvärt, vi har varit kund i över 10 år och har aldrig övervägt att byta leverantör.

Andreas & Julia S

Vi är supernöjda med Nytta och vår städerska Roberta! Nytta som företag tar verkligen hand om sina kunder och gör allt och lite till för att tillgodo se kundens önskan. Det kan tex handla om att byta städdag, se till att fixa vikarie med kort varsel, ingenting är nånsin omöjligt vilket är fantastiskt att känna som kund.

Agneta P
Skrev om Nytta AB

Ganska bra men verkar ha lite personal rätt ofta

Carl Martin Jan Mats S

Använt flera gånger och alltid bra resultat :)

Charlotta A
Skrev om Nytta AB

Haft Nytta i flera år. Ordning o reda o duktiga städare! Lätt nå kundtjänsten!

Ulla M
Skrev om Nytta AB

Vi har använt Nytta fd Rena Hem i över 15 år. Mariana som städat hos oss i över 6 år var toppen. Vi blev besvikna när hon blev omplacerad. Nu när vi fått en ersättare som inte fungerade hos oss har Nytta ordnat en ny. Jag önskar att de kunde ordnat denna nya ersättare till Mariana från första början. Det kändes inte bra med henne från första början. Jag har svårt att förstå systemet med timbanken. Vi är borta en del och avbokar då städningen i god tid men får ändå betala för den för att sedan använda de avbokade timmarna...

Inger F
Skrev om Nytta AB

Tycker att Nytta, har förändrats, svårt att komma i kontakt m ngn fysisk person. Om jag har en fråga, får jag inte det svar, som jag önskar o hoppats på. M v h Inger Forsberg

Valiant U
Skrev om Nytta AB

Har haft Nytta under 15-20 år ända från starten av företaget. Vi har haft hemstädning och fönsterputs genom åren. Har varit lätt att nå kontakt , lätt att samarbete, bra bemötande och de har alltid varit snabba i att återkomma. Vi är således nöjda med Nytta.

Rune S
Skrev om Nytta AB

Vi har varit kund hos er sedan 2013. Bemötandet har alltid varit bra! De flesta städare har gjort ett bra jobb så vi är nöjda och tacksamma.

Fredric Börje A

Flexibla och bra, jag har haft dem länge

Daniel F
Skrev om Nytta AB

Nytta har varit en samarbetspartner till mig under flera år och jag är väldigt nöjd med den kvaliteten, flexibiliteten och kommunikationen som Nytta ger. Rekommenderar Nytta alla dagar i veckan!

Monika F
Skrev om Nytta AB

Mycket bra bemötande samt bra information vid köp av tjänster som städ respektive fönsterputs.Är nöjd med Nytta.

Lars N
Skrev om Nytta AB

Nytta AB är väldigt trevlig och villiga att möta våra önskemål. Nytta AB har levt upp till våra förväntningar dock inte lika mycket nu som tidigare då deras personal inte längre är lika noggrann och initiativtagande som tidigare. Personalen känns väldigt stressad. Vi har anlitat Nytta AB för veckostädning på kontor och i produktionsmiljö men det har inte riktigt funkat lika bra efter att vi sedan något år tillbaka har fått ny personal som kommer hit.

Kajsa L
Skrev om Nytta AB

Upplever bra bemötande, bra kommunikation när det är personal situationer ( sjukdom mm). samt att ni löser ut sjukdoms fall på ett bra sätt .

Joel F
Skrev om Nytta AB

Snabb och tillmötesgående kundtjänst. Bra städning till rimligt pris

Lena J
Skrev om Nytta AB

Är jätte nöjd. Allt är rent o fint när man kommer hem. Trevlig personal de gånger som jag varit i kontakt med dem. Det ända som jag inte skulle vilja haft, var höjningen på städningen. Annars helt nöjd.

Daniel D
Skrev om Nytta AB

Vi har kontinuerlig städning via Nytta och de är alltid trevliga och lösningsorienterade utöver att gör sitt jobb.

Magnus S
Skrev om Nytta AB

Vi har under alla år vi haft Nytta fått ett mycket bra bemötande. De har levt upp till våra förväntningar. Detta gäller städ och trädgårdstjänster.

Lena D
Skrev om Nytta AB

Mycket effektivt och bra dessutom flexibla

Mats N
Skrev om Nytta AB

Alltid bra service och väldigt rent! Jättenöjd!

Ulla-Lena B
Skrev om Nytta AB

Olika kontaktpersoner, ofta nya städare pga sjukdom, kan ingen svenska eller tom ingen engelska.

Ewa B
Skrev om Nytta AB

Pålitliga och lämnar rent och snyggt.

Åsa D
Skrev om Nytta AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Tillmötesgående vad gäller våra önskemål.

Daniel L
Skrev om Nytta AB

Alltid bra service och extremt rent :)

Agneta A
Skrev om Nytta AB

Jag är helt nöjd med Nytta som jag nu haft seda ett tag med städning. Jag vill gärna fortsätta med Nytta. Hälsar Agneta André

Ulrik N

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxc

Tina & Mikael R

Med en mycket hög servicegrad, noggrannhet och kvalitet. Nytta levererar över förväntan. Vi har regelbunden städning och är otroligt nöjda!

Anna P
Skrev om Nytta AB

Alltid nöjd 😄 jag har anlitat er i många år. Väldigt bra personal. Samt tillmötesgående beträffande tider. Senaste storstädningen och fönsterputs så fint och trevligt bemötande.

Margareta L
Skrev om Nytta AB

Mycket bra tillgänglig het och service!.! Uppmärksam och kunnig personal!!

Louise O
Skrev om Nytta AB

Alltid snabb återkoppling på frågor med fin service. När vår ordinarie städerska är bort så kommer det alltid bra vikarier. Vi köper städtjänster och kan verkligen rekommendera Nytta till andra.

Elisabeth E
Skrev om Nytta AB

Hon är noggrann och trevlig.. Samma person kommer varje vecka.

Hugo B
Skrev om Nytta AB

Underlättar vardagen! Enkel kommunikation och smidiga lösningar. Alltid mycket nöjd med städningen och servicen.

Hans F
Skrev om Nytta AB

Håller överenskommelser och bra städning.

Thomas E
Skrev om Nytta AB

Enkla att ha att göra med. Alltid flexibla kring ombokning av tider etc. Svarar dessutom bra på eventuell feedback. Rekommenderas!