* snabbt hembesök och bedömning av vårt köksbyte. * ville ha ett snabbt och proffsigt jobb och det fick vi. * Från dag 1 flöt det bara på. Sen fick vi vänta på några restleveranser. Vi kunde ändå använda vårt kök under tiden. Vi är så nöjda att ha anlitat Öhrns bygg & Fastigheter AB. Trevliga och proffsiga killar. Vill gärna rekommendera Öhrns bygg & Fastigheter AB.
Öhrns Bygg & Fastigheter AB
Öhrns Bygg & Fastigheter AB är ett lokalt företag med fokus på renoverings- och byggprojekt! Vi erbjuder ett brett utbud av byggtjänster och har ett team av erfaren personal inom alla slags yrkesgrupper. De tjänster vi erbjuder inkluderar nybyggnation, tillbyggnation, renovering och totalentreprenad. Hos oss arbetar bland annat...
13 omdömen om Öhrns Bygg & Fastigheter AB
Sedan starten hos Reco 2024
Allt funkade jättebra. Vi är jättenöjda.
Gjort ett bra jobb hos mig som jag är helt nöjd med. Rivit och monterat ett nytt kök ifrån Marbodal. Noggranna, håller ordning och städar ordentligt efter sig. Det negativa är väl att det varit otroligt dålig framförhållning när arbetet ska börja osv.
Seriösa, kunniga, noggranna. Vi är väldigt nöjda med utfört arbete i vårt kök samt att de var trevliga och lätta att kommunicera med. Kan varmt rekommendera Öhrns Bygg & Fastigheter AB
I sin helhet lätt att boka upp för mitt köksbygge (tillbyggnad av skåp med stenskiva) och smidiga i vid leverans och professionellt utförande av montering och snickrande. Snickaren förstod direkt min och arkitektens vision om hur slutresultatet skulle bli.. Så nöjd. Rekommenderar Öhrns bygg å det varmaste!
Trevligt bemötande och lösningsorienterade
Bra bemötande, service och professionalism från första till sista kontakt. Mycket nöjd med all samordning av olika kompetenser vid köksrenoveringen - rörmokare, snickare och elektriker. Alla hantverkare var trevliga och villiga att göra det lilla extra för bästa resultat.
Öhrns Bygg installerade vårt nya kök, vi blev väldigt nöjd med arbetet - bra problemlösning och ett ständigt öga för kvalitet. Tidsplanering och kommunikation skulle kunna vara en aning bättre sett från vår sida.
Bra service, all konstruktion är till största belåtenhet. Nu renoverar vi köket och därefter kommer Öhrns renovera toaletterna samt bygga innertak i den renoverade altanen. Kan verkligen rekommendera Öhrns och bidrar gärna som referens.
Köksrenovering. Öhrns bygg hade entreprenaden för att byta ut och renovera vårt kök. De har varit mycket professionella och serviceinriktade. De kom med förslag på lösningar på utmaningar och hjälpte även till med både vatten, el och avlopp. Snabba och enkla att ha att göra med. Jag kan starkt rekommendera Öhrns bygg till alla olika byggprojekt!
Öhrns bygg strävar efter att leverera en förstklassig upplevelse, både rörande koordinering och kvalitet på utfört arbete. När problem uppstår finner de en lösning på det som både är smakfull men också kostnadseffektiv för mig som kund. Jag rekommenderar Öhrs å det varmaste för framtida byggprojekt.
Kanon bra att ha att göra med, kan varmt rekommenderas
Mycket positiv erfarenhet av alla på Öhrns Bygg. Från första mötet till slutleverans. Dom totalrenoverade ett kök och höll sin tidplan. Var flexibla när delar av köket blev försenat. Kom med bra lösningar när något uppstod som inte var i planen. Höll tider och städade så att inte skräp spred sig i huset. Dom hanterade underleverantörerna på ett bra sätt, el, målning och VVS. Kommer anlita dom för ett annat projekt redan nu i höst!