Snickeri i Stockholms län

Vill du bygga om, men känner inte riktigt att det är din grej? Tur är det väl då att det finns ett flertal snickerier i Stockholms län som alla gärna hjälper till vid ditt bygge!

Här på Reco.se kan du jämföra olika snickeriers tjänster och även se vad deras tidigare kunder tyckt om deras arbete. Vi har listat de med bäst och mest aktuella rekommendationer först för att göra det enkelt för dig att hitta ett snickeri att lita på!

På ett snickeri kan du få måttanpassade möbler eller annan inredning gjorda av en snickare. Oavsett om du vill byta ett fönster, trappräcke eller få tag i en bokhylla som passar precis bra - små som stora jobb: det finns ett snickeri i Stockholms län som kan fixa det åt dig!

Lycka till med bygget!

Sundbyberg  (1 st)

Topp 25 snickerier i Stockholms län

• K3 Gruppen AB

679 omdömen
    K3 Gruppen är ett företag som tycker att nöjda kunder är det bästa som finns och vi jobbar varje dag för att ha just det. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner, förvaltare, BRF, och både ko...
    ERIC O
    ERIC O: Superbra service och kundbemötande. Svarade snabbt på frågor och var hjälpsamma med råd och tips. Vi var även jättenöjda med våra nya golv
  • MaxFix

329 omdömen
    Låt oss på MaxFix fixa allt ditt småfix i hemmet. Det du inte fixar, det fixar vi!
    Liisa I
    Liisa I: En trevlig och punktlig fixare från MaxFix monterade två Ikea-kökskåp hos mig. Proffsigt! Även två spegelskåp i badrummet monterades med önskat resultat. Bästa hjälpen!
  • Välkommen till Svenska Trappsteg! Vi hjälper dig med renovering av din trappa - steg för steg.
    Svante L
    Svante L: Riktigt fint precisionsarbete i varje detalj. Arbetet var helt klart över förväntan och trappan blev som ny. Kan helt klart rekommendera Svenska Trappsteg för liknande arbeten.
  • Välkommen till Liljeholmens Måleri AB - Låt inte namnet lura dig. Vi åtar oss snickeri, El/vvs och badrumsrenoveringar. Hög standard är det enda vi kan!
    Anna Kristina A
    Anna Kristina A: Liljeholmens måleri har hjälpt oss med en komplett badrumsrenovering inkl. flytt av stor varmvattenberedare och uppbyggnad av platsbyggda, belysta nischer. Vi är mycket nöjda med resultatet och med hantverkarnas yrkesskicklighet.
  • Yueshi W
    Yueshi W: We bought mystery white and are very happy with the results. We appreciate the great service that Dimitrios provided, especially his responsible attitude when unexpected issue popped up. Highly recommended!!
  • Alltreko Bygg AB

156 omdömen
    På Alltreko Bygg är vår främsta prioritet att du som kund blir helt nöjd med vårt arbete. Därför lägger vi stor vikt på att bygga starka och förtroendefulla kundrelationer.
    Daniel F
    Daniel F: Professionella och snabba, håller vad de lovar. När överraskningar dyker upp under en renovering löser de dessa riktigt väl utan att vi sedan får överraskningar på fakturan.
  • Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • SEINT Energi & Bygg AB

372 omdömen
    Vi är ett familjeföretag som erbjuder våra kunder totalentreprenad till både det lilla och stora byggprojektet. Kontakta oss för personlig service och rådgivning!
    Nic E
    Nic E: Beställde en kanalrengöring (frånluftsventilation) och fick ett väldigt positivt, proffsigt och personligt bemötande från början (Ebba) till slut (Daniel). Trevliga, serviceinriktade och kunniga, tydlig info (offert etc) och bättre pris än konkurrenterna :)
  • Besök oss gärna i vår köksbutik i Abrahamsberg (Bromma) för inspiration, vår adress är Bävervägen 53-55, 168 30 Bromma.
    Eva L
    Eva L: Byte av samtliga köksluckor. Mycket professionella hantverkare både i planeringsstadiet och vid utförandet. Bra bemötande. Vi är mer än nöjda, det blev t.o.m. bättre än vad vi förväntade oss.
  • Norrsidans Bygg AB

156 omdömen
    Vi utför totalentreprenad på renovering eller nybyggnation både in- och utvändigt. Tveka inte att höra av er för att få en offert!
    Johan E
    Johan E: Fantastiskt trevlig och skicklig personal som hjälper dig genom hela ditt projekt. Tydliga offerter och fakturor utan oklarheter eller överraskningar. Har anlitat dem återkommande under flera års tid och alltid varit jättenöjd - rekommenderas varmt!
  • Almasi Bygg AB

161 omdömen
    ALMASI Bygg AB hittar lösningen på ditt byggprojekt! Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar.
    Tina K
    Tina K: Vi är mycket nöjda och hade gett sex stjärnor om det fanns möjligt. Tredje gången vi samarbetar med Almasi Bygg AB och den här gången var det en rätt omfattande arbete med kök, badrum, terrass och måleri. Det utförda arbetet var över förväntan. Förutom en perfekt finish gjorde gänget ett gediget grundarbete vilket både märks och syns. De var så duktiga att även grannar och brf anlitade dem för andra uppdrag. De håller det de utlovar och arbetet håller en hög kvalitet. De är alltid professionella och tillmötesgående samtidigt som de är tydliga när något inte är görbart eller avviker från offerten så inga överraskningar heller när det väl var dags för fakturering. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Almasi Bygg AB.
  • H & B Larsson Bygg AB

124 omdömen
    Brf A
    Brf A: En stor Vattenskada i 2st bostadsrätter. Vi är Jätte nöjda med allt arbete av snickare plastsättare,rörmokare,målare mfl det är noggrant utfört och trevligt bemötande. Alla han
  • RVIN El & Bygg AB

44 omdömen
    RASUL M
    RASUL M: Jag fick en återkoppling snabbt efter att jag fyllt i formuläret på hemsidan. Han som ringde kändes flexibel med tiderna och när han väl kom hem för att installera gick det fort och lätt. Vi är supernöjda med resultatet och kommer att anlita detta företag vid framtida uppdrag.
  • Turan Bygg & Måleri AB

58 omdömen
    Välkommen till Turan Bygg & Måleri AB!
    Helena L
    Helena L: Tack för all hjälp. Kan varmt rekommendera företaget. Blev supernöjd med både målningen och slipning av golv.
  • Qviberg Bygg & Design AB

46 omdömen
    Robert V
    Robert V: Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening
  • Damian Bygg i Stockholm AB

129 omdömen
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • Honkonen Byggnads AB

72 omdömen
    Vi på Honkonen Bygg hanterar de flesta byggprojekt. Kontakta oss så får du pålitliga hantverkare med lång erfarenhet!
    Claes G
    Claes G: Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial och utrustning. Detaljerad offert med utmärkt uppföljning och resultat
  • BW SweGroup

43 omdömen
    Välkommen till BW SweGroup - Takläggare med erfarenhet och med högsta kvalitet i fokus!
    Jane L
    Jane L: Trevliga killar, jobbar snabbt är kunniga. Rekommenderas varmt.
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

80 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • Mathias M
    Mathias M: Personalen var främst proffesionellt samt kundbemötande. Arbetet gick inte att klaga på då det blev som tänkt. jätte nöjd!
  • Händig Stockholm AB

30 omdömen
    Anna-Lena D
    Anna-Lena D: Jättefin kontakt med samordnare Catrin, hon ser alltid till att svara snabbt, och tillgodose våra önskemål. Killarna är suveräna! De är snabba och väldigt " händiga". Allt går smidigt och det finns ingenting de inte kan fixa! Högsta betyg!
  • Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Erik Johan S
    Erik Johan S: Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!
  • Construct Sweden AB

42 omdömen
    På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
    Lars L
    Lars L: Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
  • Roslags Entreprenad AB

37 omdömen
    Said D
    Said D: Extremt bra bemötande. Chefen Marko var här på plats hos och var lyhörd och förstod våra önskemål. När de väl var på plats så utförde de arbetet enligt den arbetsplan vi kommit överens om. Jag kan starkt rekommendera Roslags Entreprenad för alla mina grannar i Danderyd.
  • Välkommen till oss på Trappfix - Vi hjälper dig att renovera, måla eller rusta upp din gamla trappa. Låt din gamla trappa bli din nya fräscha trappa.
    Inger S
    Inger S: Hatem är en mycket noggrann och trevlig person. Håller vad som är lovat, resultatet är mycket snyggt- både ektrappa och ommålning av rum och trapphus. Höll tider och är pålitlig. Tack Harem- vi är mycket nöjda./ Inger
123...8