Anna var väldigt duktig. På kvällen efter hennes behandling så var min rygg helt perfekt. Det var ett mirakel må jag säga.
Anna Hansson
Anna Hansson en del av Performance Center Lindhagen
Att hjälpa gravida med behandling och träning samt återträning efter förlossningen ligger Anna extra varmt om hjärtat.
24 omdömen om Anna Hansson
Proffsigt & trevligt bemötande. Kunnig. Har skickat fler till Anna på Performance som varit nöjda
Anna engagerade sig verkligen i min onda nacke och tog sig tiden att försöka hitta en bra lösning, både kort- och långsiktigt.
Klassisk massage. JAg kan både rekommendera företaget och Anna. Hon är lyhörd, lugn och inkännande samt utför massagen på ett bra sätt.
Duktig massör men lite klen massage, hade önskat att Anna tagit reda på hur man som kund ville ha det.
efter två behandlingar har jag bara positiva erfarenheter av Anna. Förutom hjälpande behandlingar så har vi också diskuterat, delat information och tips.
Tycker Anna Hansson är toppen! Kunnig och svara mina frågor på ett bra sätt!
Anna har ett trevligt bemötande och är engagerad ii sitt arbete.
Jag fick ett väldigt bra bemötande av Anna. Hon är väldigt lyhörd och upplevde att hon tog mina problem på allvar. Varm och omtänksam, som jag gärna går till igen.
Gick dit med ryggproblem. Anna hittade direkt orsaken och nu går jag kontinuerligt på återbesök.