Det här är inte skickat till Rolf medelande det är skickat till mig ( Rolfs fru) prova att skicka till Rolf😀
PhoneHero.se Eskilstuna
Välkommen till oss på PhoneHero.se. Vi specialiserade på att reparera iPhone med där glaset gått sönder samt många andra skador. Vi strävar efter att erbjuda förstklassig service till bra priser. Förutom iPhones kan vi även laga iPad och iPad mini samt smartphones av flera andra märken såsom LG, Sony, Samsung och HTC. Vi finns...
29 omdömen om PhoneHero.se Eskilstuna
The service was good and very fast, which I appreciate. However, the price felt a bit high 1699 kr for a non-original iPhone 11 screen repla
Först och främst vill jag ha tillbaka min iPad som nu ni haft i mer än 2 veckor för att löda om en kontakt, för lång tid = dålig service. Kan således inte ge ett omdöme innan våra mellanhavanden är klara. Konstigt att be om ett omdöme innan servicen är klar.
Jag fick förslag, och sedan gjorde man det, och det var klart väldigt fort.
Väldig trevlig och hjälpsam personal jag gjorde skärmbyte på en IPhone 6 in och ut på under 20 min
Trevlig och kunnig personal ! Rekommenderar dom!
Köpte ny skärm och skydd till iPhone Bytte batteri Mycket snabb och trevlig service Utomordentligt
Bytt skärmen på mina iphon 6 och 5. Köpte extra skydd för bege två. Har varit där många gånger och jag har varit super nöjd.
Ett mycket trevligt mottagande. Bra förklaring på lösning och det gick fort att få det bytt. Jag kommer rekommendera Phone Hero för mina vänner och åker dit nästa gång jag får problem. Stort Tack!
Mycket trevligt bemötande från kunnig personal. Har lagat 2 st Iphone till okej priser. Var ärliga i sin bedömning av hur mycket som behövdes bytas ut. Kommer att fortsätta som kund där om jag behöver hjälp med telefoni.
Bra bemötande och snabb service!
Skärmbyte på trasig Iphone. De bytte även batteri utan att detta var efterfrågat. Det nya batteriet fungerade uselt. Telefonen dog på 30% och gick sedan ej att starta, personalen kunde ej heller starta igång telefonen. För att fixa detta ville de ha upp till 2000kr. Köpte ett nytt batteri själv & bytte, trots att de totalförnekade att kunde vara pga batteriet, och telefonen fungerade efter mitt batteribyte. Är det här något ni sysslar med? Att byta ut originalbatterier mot billigare kopior för att sälja vidare och tjäna...
Trevligt bemötande och snabba reperationer
Mycket bra bemötande. Snabba besked och trevlig personal.
Mycket bra service, trevlig och kunnig personaö
(Skit bra).. Snabbt och bra bemötande. Fortsätt så..
Snabb service, trevlig personal, duktiga på vad dom gör
Bra och snabb service och trevlig personal
Gott bemötande. Snabb service.
Jag tyckte det gick lätt att lämna in mobilen utan några problem tyvärr gick det inte att fixa den men jag rekommenderar denna butik
Snabb o bra service. Trevlig personal
Bra och trevlig service. Tyvärr kunde ni inte rädda min telefon.
Väldigt bra service! Pajar min mobil lämnar jag nog in den på samma ställe!
Fungerade mycket bra och glada barn med hela mobiler
Mycket trevlig och kunnig personal. Bra priser och snabb hantering. Rekommenderas varmt!
Bra service bra priser för reparationen
Trevligt bemötande. Bra pris. Kunnig personal.
Toppen. Trevlig personal. Väldigt bra service, telefonens skärm bytt på mindre än en timme
Trevligt bemötande Förklarade noga och gav olika alternativ Snabb service :-)
Supernöjd med servicen och resultatet!!