Helt ok kort och gott. Något förvirrande försäljningsinformation men fick möjlighet att annullera avtalet.
PING MOBIL AB
9 omdömen om PING MOBIL AB
Observera! Vi har upptäckt felaktiga omdömen på den här sidan Vi har granskat den här sidan och tagit bort ett antal falska omdömen om detta företag.
Trovärdighet är Recos viktigaste värdering. Vi jobbar med hög integritet för att alltid återge en uppriktig och transparent bild av alla företag på Reco.
Jag fick superbra hjälp av Anders i kundtjänsten. Jag hade mycket frågor och funderingar men Anders var väldigt tillmötesgående och lösnings orienterad hela tiden. Toppen!
Mer info kommer när skulden e betald
Jag fick snabb och bra hjälp av Anders // T.joh Konsult AB
Tack Peter för trevlig bemötande och god service.
Vi är mycket nöjda med allt ifrån starten. Inget krångel och får alltid hjälp om det skulle vara något.
Otroligt nöjd med ping och deras kundservice, aldrig upplevt någon störning med varken täckningen eller uppkopplingen!!!!! Kan verkligen rekommendera ping, bra täckning och bra kundservice. Funkar jätte bra för mig,aldrig problem.
Har fått en alldeles egen kontaktperson som jag kan ringa till om jag får problem. Jättetrevlig är han. Slipper nu vänta i flera minuter på Telias kundtjänst som jag gjorde innan då dessa svarar direkt.
Måste bara dela med mig av vår upplevelse av att vara kund hos PING mobil. De sänkte vår totala månadskostnad för våra abonnemang vi har på företaget. Sedan operatörsbytet har vi inte upplevt några problem med täckningen eller liknande, även fast vi bor i Norrland. Toppen!