Telekommunikation i Skåne

Burlöv  (1 st)
Staffanstorp  (1 st)

Topp 21 företag inom telekommunikation i Skåne

• Sven N
    Sven N: Jättebra. Tur vi hittade hit. Fin service.
  • William E
    William E: Jag är jättenöjd med Teleman, bra priser på mobilabonnemang och deras support är väldigt bra, alltid snabba på att svara.
  • David Joel Martin N
    David Joel Martin N: Perfekt service! Gjorde allt för att underlätta bytet
  • Er partner & rådgivare inom kommunikationtelekomtelefoni Sveriges ledande oberoende mäklare inom kommunikation och IT.
    Tobias S
    Tobias S: Bra med denna sajt som visar andras upplevelse. I mitt fall försökte dom hävda att dom ÄR 3 och dessutom pusha för att jag skulle snabbt "klicka in och acceptera det nya avtalet", känns absolut inte seriöst
  • Olof B
    Olof B: Otroligt nöjd med ping och deras kundservice, aldrig upplevt någon störning med varken täckningen eller uppkopplingen!!!!! Kan verkligen rekommendera ping, bra täckning och bra kundservice. Funkar jätte bra för mig,aldrig problem.
  • Monica L
    Monica L: Är väldigt besviken på mobilabonnemang et. Helt plötsligt så höjer dom med 200kr, pga att jag överskridit mina samtalsminuter. Står ingenstans om detta och det nämns inte vid tecknande avtal. Det här har ni skött urdåligt, samt att jag är bunden till juli 2027. Hade jag vetat att det inte var fria samtal o fria sms, hade jag aldrig tecknat detta abonnemang. Dålig information. Det här är inte acceptabelt tycker jag.
  • Jacob G
    Jacob G: Mycket trevliga att ha att göra med. Utförde en bra och ordentlig bredbandsinstallation i källarlokal.
  • Jonas D
    Jonas D: För en gångs skull en telefonförsäljare som verkligen bryr sig om kunden, även när det i efterhand blev problem eller att en telefon gick sönder, snabb hantering och mycket proffsigt bemötande. Ställde mycket frågor och rekommenderade en lösning som sparat oss mycket pengar. Smidigare, billigare, och enklare. Vilken telefonsäljare ringer åter och frågar om allt fungerat som det skulle?
  • River
    River: En bra tjänst (IP-Telefoni) till bra pris! Dessutom fungerar utan några problem alls!
  • PIA K
    PIA K: Extremt otrevlig uppringare som tydligen inte uppdaterat sin NIX-lista senaste tio åren.
  • Sandra N
    Sandra N: dom ljuger mycket och ofta och verkar vara tragiska människor :(
  • Sofia J
    Sofia J: Helt värdelöst företag som har dotterbolag (bland annat One Solution) där de lurar företagskunder utan distansköpslagsrätt... Skickar därefter runt en mellan företagen och skyller på varandra. Jag vet fortfarande efter en månad av daglig kontakt inte ens vem det är jag har ett muntligt avtal med! De säljer för bla Telenor och GÅ ALDRIG MED PÅ NÅGOT FRÅN DETTA FÖRETAG!!!
  • Desse D
    Desse D: Game City är ett bra internet Café med många spel och bra datorer. Det enda som är lite dåligt är personalen (inte alla). T.ex en kille som sa att jag hade betalat med en 40 lapp när jag hade betalat med en hundralapp. -.^. Det är kul och det är inte för dyrt heller!
  • Lars Ingvar Patrik E
    Lars Ingvar Patrik E: Tog tag i dörren och öppnade så larmet gick trots att dom visste att ingen var hemma. Grävde en grop utan att meddela så robotklipparen låg och körde i den. Ingen återkoppling från bolaget.
  • Hanna F
    Hanna F: Ringer varje dag och lägger på när jag svarar, har blockat deras olika nummer flera gånger
  • Jonas Rasmus Leonard W
    Jonas Rasmus Leonard W: Trustpi Terribly incompetent customer service and/or non-existing technical support. They refused to "accept" my initial error report for over a week, left without any connection at all. When I then ask to terminate the contract since they cant deliver on their end, they say "we're happy to do so if you have a ticket number with support" - when the reason im talking to the contracts guy is because they refuse to accept my error report! The audacity is staggering!! 2.5 weeks follow of me proving the issue again and again, is on their end. But since you cant talk to a technician under no circumstances, you have to start over with "first line" every single time that just asks "have you rebooted or tried another cable" for 2.5 weeks straight. They even admitted themselves several times that they misunderstood the instructions from their own technicians several times - causing enormous delays and frustrations. Absolutely worst company and customer service in the history of every. Still havent resolved my issues - now they want to send a field technician to charge by the hour - BUT THEY STATE THEY CANT TELL ME THE HOURLY RATE because of a company policy. I wouldnt trust this company with delivering pizza, much less a stable internet connection
  • Tommy P
    Tommy P: Vårt företag har varit kunder till Phonera avseende ip-telefoni (sip) och för en backup-internet-lina (shdsl) i ett par år och är nöjda med företagets hantering av oss. Tjänsterna fungerar bra och priset var, då avtalet slöts, mycket konkurrenskraftigt.
  • Elizabet W
    Elizabet W: Lägg på när de ringer, de lurar dig bara. Betala aldrig en faktura från dem.
  • Jari R
    Jari R: Ger ut nummer till ohederliga telefonförsäljare som gömmer sig bakom Telavox växel så man inte ska kunna se vem som ringt Nixade nummer. Har redan varit i kontakt med dem men samtalen upphör inte.
  • Anneli N
    Anneli N: Maken till oseriöst företag finns förhoppningsvis inte. De ringer runt och lurar på pensionärer mobilabonnemang som ska vara billiga. De upplyser inte om att det inte ingår surf i deras 49-kronorsabonnemang. Vill man byta till ett abonnemang med 0,5 GB surf så kostar detta 349 kr/mån. Anser man då att man blivit lurad och vill säga upp avtalet i förtid, då blir kostnaden flera tusen kronor. Så vad ni än gör, tacka inte ja till deras tjänster! Lurendrejeriföretag!